Torna a l’inici

Configura perfils d’impressió

A qui va dirigit aquest article?
Als venedors que necessiten imprimir materials com ara rebuts o comandes per al negoci. Els perfils d’impressió són necessaris per imprimir. Per crear-ne un, cal activar els permisos de l’equip per permetre que els empleats configurin el hardware.

Sobre els perfils d’impressió

Els perfils d’impressió són configuracions que es comparteixen entre dispositius i punts de venda. Aquests perfils es poden crear i actualitzar al TPV i se sincronitzen amb tots els dispositius del mateix punt de venda.

Si crees perfils d’impressió al dispositiu, pots fer servir les impressores per imprimir el següent:

  • Rebuts: imprimeix comptes, informes i caixes d’efectiu obertes. Pots triar entre imprimir els rebuts manualment o automàticament.

  • Comprovants de les comandes online i en persona: envia comandes a les àrees de comandes. Els comprovants s’imprimiran automàticament després del procés de pagament.

    • Un article per comanda: aquesta configuració anul·la l’agrupació d’articles i els imprimeix automàticament en comandes individuals.

    • Combina articles idèntics: els articles que tinguin la mateixa informació es combinaran automàticament en una sola partida.

    • Imprimeix els noms de cuina: els articles, les variants o els modificadors que s’imprimeixin des d’aquesta estació apareixeran amb els noms de cuina. Pots configurar els noms de cuina al Tauler de control en línia de Square.

    • Comandes sense marges: aquesta configuració elimina el marge de la part superior de la comanda per reduir l’ús de paper.

    • Categories per imprimir: els comprovants de la comanda contenen tots els articles. Pots crear categories per especificar quins articles cal imprimir al comprovant de la comanda.

  • Resguards dels comprovants de les comandes: entrega als clients els resguards de les comandes. Només s’imprimeixen si s’ha imprès un comprovant de comanda en persona.

  • Comandes anul·lades: imprimeix albarans per registrar físicament les transaccions que s’hagin anul·lat.

  • Etiquetes: Square per a comerços permet imprimir etiquetes adhesives per a l’inventari.

Abans de començar

  • Comprova que la impressora estigui connectada. Si no ho està, consulta més informació sobre com configurar la impressora.

Opció 1: crea un perfil d’impressió des del Tauler de control de Square

  1. Ves al Tauler de control de Square > Configuració > Dispositius > Perfilsd’impressió.

  2. Crea un perfil

  3. i posa-li un nom.

  4. Activa els articles que vols imprimir amb aquest perfil segons el que necessitis: Rebuts, Comprovants de comandes en persona, Comprovants de comandes online, Resguards dels comprovants de les comandes i Comandes anul·lades.

  5. Punts de venda: per defecte, els perfils d’impressió estan disponibles en tots els punts de venda, però pots triar que es mostrin només en els que vulguis.

  6. Fes clic a Desa.

Ara per ara, no pots assignar impressores des del Tauler de control de Square. Només hi pots crear, modificar i eliminar perfils d’impressió, i després hauràs d’assignar la impressora a un dispositiu.

Opció 2: crea un perfil d’impressió nou des de l’aplicació de TPV Square

  1. A l’aplicació de TPV Square, selecciona Més > Configuració > Hardware > Impressores.

  2. Toca la pestanya Perfils si encara no s’ha seleccionat.

  3. Toca Creaun perfil

  4. i posa-li un nom.

  5. Activa els articles que vols imprimir amb aquest perfil segons el que necessitis: Rebuts, Comprovants de comandes en persona, Comprovants de comandes online, Resguards dels comprovants de les comandes i Comandes anul·lades.

  6. Punts de venda: per defecte, els perfils d’impressió estan disponibles en tots els punts de venda, però pots triar que es mostrin només en els que vulguis.

  7. Toca Desa.

  8. Després de crear un perfil d’impressió, tindràs l’opció de connectar-hi una impressora o fer-ho més tard.

A continuació, hauràs d’assignar manualment una impressora connectada al perfil d’impressió en cada dispositiu. Si bé els dispositius comparteixen perfils d’impressió, per connectar una impressora a un perfil concret ho hauràs de fer al dispositiu directament.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?