Col·lecció de recursos de l’Square Kiosk

Et donem la benvinguda a la col·lecció de recursos de l’Square Kiosk. Descobreix com configurar i fer servir totes les funcions del dispositiu, i rep assistència quan la necessitis.

L’Square Kiosk és una solució integral de comandes d’autoservei que combina hardware, software i eines per gestionar els pagaments. L’Aplicació de l’Square Kiosk i el Hardware de l’Square Kiosk (es venen per separat) són una combinació ideal per a negocis d’alimentació i begudes que necessiten una estació d’autoservei perquè els clients facin les comandes i les paguin.

L’aplicació de l’Square Kiosk s’ofereix actualment sense cap cost, fins al 31 de desembre del 2024. Quan s’acabi la promoció, per poder disposar de l’aplicació caldrà una subscripció addicional.

La majoria dels temes que detallem tot seguit (com configurar l’aplicació, com fer les comandes de hardware, com ajustar el dispositiu perquè reflecteixi la teva marca, etc.) els trobaràs al nostre tutorial interactiu autodidàctic. Et recomanem completar el tutorial autodidàctic i després donar una ullada als articles següents per a més informació.

Configura el hardware i l’aplicació de l’Square Kiosk

Amb només uns passos, podràs començar a acceptar pagaments i comandes amb l’Square Kiosk.

Configura el procés de les comandes d’autoservei

Configura la carta i les preferències de la comanda per al quiosc.

Soluciona un problema

Resol problemes i preguntes habituals.