Torna a l’inici

Límits de temps de pagament fora de línia

Els col·laboradors del sector de les targetes de pagament estableixen requisits específics relacionats amb la durada de les sessions de pagament sense connexió. A causa d’aquests requisits, les funcions del producte Pagaments sense connexió, incloent-hi la durada i la disponibilitat dels pagaments sense connexió, poden diferir segons el tipus de pagament i el component utilitzat.


Activa Pagaments sense connexió tocant ≡ Més > Configuració > Procés de pagament  > Pagaments sense connexió i activa Permet.

Quan s’hagi activat la funció Pagaments sense connexió, es mostrarà un bàner de notificació a la part superior de la pantalla del dispositiu que indica que s’ha iniciat automàticament una sessió de pagaments sense connexió, així com un rellotge de compte enrere que indica el temps que et queda per acceptar pagaments sense connexió. Rebràs una notificació a l’aplicació quan la sessió sense connexió hagi vençut o si s’ha interromput. 

Nota: A l’Square Register i l’Square Terminal no es mostrarà el rellotge de compte enrere a la pantalla.

Hi ha limitacions de durada relacionades amb el temps que pots acceptar pagaments sense connexió des que comença aqueste mode i amb el temps que tens per pujar pagaments sense connexió una vegada que et tornis a connectar a internet.

Tindràs fins a una hora des del moment en què el dispositiu es desconnecta per acceptar pagaments sense connexió i fins a vint-i-quatre hores des del moment en què el dispositiu es desconnecta per pujar pagaments sense connexió mitjançant els components següents:


  • L’Square Reader (1a generació, v3) per a pagaments amb xip i PIN i transaccions amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).

  • L’Square Reader (2a generació) per a transaccions amb xip i PIN i transaccions amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).

  • L’Square Stand (2a generació) per a pagaments amb xip i PIN i transaccions amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).

Nota: Per als productes enumerats anteriorment, has de tornar a connectar el dispositiu a internet i pujar els pagaments sense connexió en un termini de 24 hores a partir de l’inici de la sessió de Pagaments sense connexió. Quan tornis a connectar-te a internet, la sessió sense connexió es reiniciarà si tornes a perdre la connexió.

Els pagaments sense connexió no estan disponibles a l’Square Reader (1a generació, v1 i v2). Pots trobar informació sobre com identificar el teu Square Reader al Centre d’ajuda.

Tindràs fins a 24 hores des del moment en què processis el primer pagament sense connexió per acceptar-ne més mitjançant els components següents:

  • L’Square Terminal per a transaccions amb xip i PIN i transaccions amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).

  • L’Square Register per a transaccions amb xip i PIN i transaccions amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).

Nota: Per als productes enumerats anteriorment, has de tornar a connectar el dispositiu a internet i pujar els pagaments sense connexió en un termini de 24 hores a partir del moment en què processis el primer pagament sense connexió. Quan tornis a connectar-te a internet, la sessió sense connexió es reiniciarà si tornes a perdre la connexió.

Els pagaments amb targetes sense contacte i les targetes regal Square no funcionen amb els pagaments sense connexió.

Pots consultar més informació sobre com processar pagaments sense connexió al Centre d’ajuda. S’hi apliquen condicions.


No trobes el que necessites?