Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Processa pagaments amb targeta amb el mode sense connexió

Amb el mode sense connexió, pots acceptar pagaments amb targeta quan el teu servei d’Internet no estigui disponible temporalment. Els pagaments sense connexió es processaran automàticament quan tornis a connectar el dispositiu a Internet i es denegaran si no es processen en un termini de 24 hores.

Ets responsable de tots els pagaments vençuts, denegats o reclamats que hagis acceptat mentre feies servir el mode sense connexió. El mode sense connexió admet únicament els pagaments amb targeta amb xip i PIN i les transaccions amb Google Pay i Apple Pay. Sempre que hagis de processar pagaments amb targeta sense contacte, hauràs de tenir connexió a Internet.

Abans d’acceptar un pagament sense connexió, et recomanem que verifiquis el nom del titular i la data de venciment de la targeta per comprovar que sigui vàlida.

Nota:

  • Si tens pagaments sense connexió pendents, no tanquis la sessió a l’aplicació de Square (ni restableixis la configuració de fàbrica del Terminal).

    • Si s’elimina l’aplicació, els pagaments sense connexió pendents es perdran de manera permanent i els fons no es captaran.

  • Torna a connectar el dispositiu a Internet tan aviat com puguis i assegura’t de processar aquests pagaments, sigui per wifi o mitjançant un pla de dades, com ara 3G, 4G o 5G.

Actualment, l’opció de processar pagaments sense connexió amb targeta apropada i amb xip només està disponible amb l’aplicació de TPV Square a l’Square Terminal. Dona una ullada a la Comunitat Square per estar al corrent de les pròximes novetats.

Accepta pagaments sense connexió


Activa el mode sense connexió a l’Square Terminal

  1. Obre el menú principal.

  2. Toca Configuració > Procés de pagament > Mode sense connexió.

  3. Activa l’opció Permet el mode sense connexió.

  4. Revisa la informació i, tot seguit, toca Permet el mode sense connexió.

  5. Si vols definir un límit per a les transaccions amb targeta que s’accepten sense connexió, introdueix un import al costat del Límit per transacció. El límit màxim és de 50 000 $.

El mode sense connexió s’activarà automàticament sempre que no tinguis connexió a Internet. Apareixerà un bàner taronja a la part superior de la pantalla del Terminal, indicant que l’aplicació ha entrat automàticament en el mode sense connexió. Nota: les transaccions dels pagaments dividits estaran desactivades mentre estiguis en mode sense connexió.

Els pagaments sense connexió es mostraran com a pendents a l’historial de pagaments de l’aplicació mentre el dispositiu no tingui connexió. Quan tornis a connectar el dispositiu a Internet, els pagaments es mostraran com a completats i els podràs consultar al Tauler de control en línia de Square. De la mateixa manera, els rebuts digitals dels clients i els correus electrònics de notificació dels pagaments també s’enviaran quan l’aplicació recuperi la connexió. Recorda que tens 24 hores per pujar els pagaments sense connexió.

Reembossa pagaments sense connexió

No es poden anul·lar ni reembossar els pagaments sense connexió pendents. Per emetre un reembossament, primer has de completar els pagaments pendents. Per fer-ho, torna a connectar el dispositiu mòbil a Internet per pujar automàticament els pagaments. Un cop completats, podràs emetre reembossaments.

Accepta pagaments sense connexió de manera segura

En acceptar un pagament estant en mode sense connexió, assumeixes el risc que el pagament es denegui o es processi parcialment quan el dispositiu es torni a connectar a Internet. Per exemple, una targeta es pot denegar si està vençuda o cancel·lada, o si el PIN no s’ha introduït correctament.

Et recomanem que estableixis un límit de transaccions moderat i que imprimeixis un rebut per a cada transacció sense connexió. Si et preocupa que una transacció es denegui, t’aconsellem que anotis el nom i el número de telèfon del client a la part posterior del rebut perquè puguis posar-t’hi en contacte més endavant, si escau.

Nota: les targetes EFTPOS no es poden processar sense connexió, així que procura comprovar la targeta del client abans de processar-la.

Consulta [les preguntes més freqüents sobre el processament de pagaments sense connexió] processing offline payments.

Dispositiu Xip i PIN Sense contacte Apple Pay Google Pay
Square Terminal ✔️ Sí ✖️ No ✔️ Sí ✔️ Sí
Square Register ✖️ No ✖️ No ✖️ No ✖️ No