Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptar pagaments

Processa pagaments amb targeta amb el mode sense connexió

Amb el mode sense connexió, pots acceptar pagaments amb targeta quan el servei d’internet deixi d’estar disponible temporalment. Els pagaments sense connexió es processaran automàticament quan tornis a connectar el dispositiu a internet i es podrien denegar si no es processen en un termini de 24 hores.

El mode sense connexió està disponible a les aplicacions de TPV Square, Square per a comerços i Square per a restaurants.

A tenir en compte

 • Tens la responsabilitat de fer-te càrrec dels pagaments vençuts, denegats o reclamats que s’hagin acceptat sense connexió. Abans d’acceptar un pagament sense connexió, et recomanem que verifiquis el nom del titular de la targeta i la data de venciment per assegurar-te que és una targeta vàlida.

 • Si tens pagaments sense connexió pendents, no tanquis la sessió de l’aplicació de Squareni eliminis l’aplicació del teu dispositiu iOS o Android, i no restableixis els valors de fàbrica del dispositiu que hagis fet servir per acceptar el pagament. Assegura’t de processar-los tornant a connectar el dispositiu a internet en un termini de 24 hores.

 • Si tanques la sessió del compte de Square a l’Square Terminal o a l’Square Register, els pagaments sense connexió pendents es perdran de forma permanent i els fons no es capturaran.

 • En aquests moments, els pagaments sense connexió amb targeta apropada i amb xip només es poden processar amb l’Square Terminal i l’Square Register. Consulta la Comunitat Square per no perdre’t cap novetat.

Accepta pagaments sense connexió

Dispositiu Xip + PIN Sense contacte Apple Pay Google Pay
Square Terminal ✔️ Sí ✖️ No ✔️ Sí ✔️ Sí
Square Register ✔️ Sí ✖️ No ✔️ Sí ✔️ Sí
Square Stand
(1a i 2a generació)
✖️ No ✖️ No ✖️ No ✖️ No
Square Reader ✖️ No ✖️ No ✖️ No ✖️ No

* L’Square Stand (2a generació) i l’Square Stand Mount necessiten un Square Reader per a targetes de banda magnètica per poder fer servir el mode sense connexió.

Pots acceptar pagaments sense connexió quan els clients apropin una targeta (només amb Apple Pay i Google Pay) o insereixin una targeta amb el logotip de Visa, Mastercard, American Express, Maestro o Vpay. Les targetes regal Square no funcionen amb el mode sense connexió. Les targetes sense contacte són compatibles amb el mode sense connexió si s’han afegit a una cartera digital. En aquest moment, les targetes sense contacte físiques no són compatibles.

Activa el Mode sense connexió

TPV Square

Per activar el mode sense connexió a TPV Square des de qualsevol dispositiu:

 1. Toca ≡ Més a la barra de navegació.
 2. Toca Configuració > Procés de pagament > Mode sense connexió.
 3. Habilita l’opció Activa el mode sense connexió.
 4. Revisa la informació i, tot seguit, toca Activa el mode sense connexió.
 5. Si vols definir un límit per a les transaccions amb targeta que s’accepten sense connexió, introdueix un import a Límit per transacció.

Square per a comerços

Per activar el mode sense connexió per a Square per a comerços des de qualsevol dispositiu:

 1. Ves a Configuració > Dispositius al Tauler de control en línia de Square.
 2. Selecciona un TPV existent o fes clic a Afegeix un TPV.
 3. Habilita l’opció Activa el mode sense connexió.
 4. Fes clic a Desa.

Square per a restaurants en dispositius iOS

Per activar el mode sense connexió per a Square per a comerços en dispositius iOS:

 1. Toca ≡ Més a la barra de navegació.
 2. Toca Configuració > Procés de pagament > Mode sense connexió.
 3. Habilita l’opció Activa el mode sense connexió.
 4. Revisa la informació i, tot seguit, toca Activa el mode sense connexió.
 5. Si vols definir un límit per a les transaccions amb targeta que s’accepten sense connexió, introdueix un import a Límit per transacció.

Square per a restaurants a l’Square Terminal i l’Square Register

Per activar el mode sense connexió per a Square per a restaurants a l’Square Terminal i a l’Square Register:

 1. Ves a Configuració > Dispositius al Tauler de control en línia de Square.
 2. Selecciona un TPV existent o fes clic a Afegeix un TPV.
 3. Habilita l’opció Activa el mode sense connexió.
 4. Fes clic a Desa.

Vista general

Un cop habilitat el mode sense connexió, s’activarà automàticament quan no tinguis connexió a internet. Apareixerà un bàner a la part superior de la pantalla del dispositiu indicant que l’aplicació ha entrat automàticament en el mode sense connexió.

Nota: els empleats hauran de tenir marcada la casella Configura el procés de pagament als seus permisos per poder activar o desactivar el mode sense connexió. Els empleats que no tinguin aquest permís podran processar pagaments amb el mode sense connexió, però no podran activar-lo ni desactivar-lo.

Mentre el dispositiu estigui sense connexió, els pagaments sense connexió apareixeran com a pendents a l’historial de pagaments de l’aplicació. Quan el tornis a connectar a internet, els pagaments es mostraran com a completats i els podràs consultar al Tauler de control en línia de Square. Els rebuts digitals dels clients i els correus electrònics de notificació dels pagaments també s’enviaran quan l’aplicació torni a tenir connexió. Recorda que disposaràs de 24 hores per pujar els pagaments sense connexió.

Accepta pagaments sense connexió de manera segura

 • Assegura’t d’obtenir una signatura per a cada transacció (sempre que sigui possible) i verificar que la signatura de la pantalla coincideixi amb la del revers de la targeta de pagament. Si la targeta no està signada, demana al client que t’ensenyi un document oficial d’identitat i que signi la targeta.

 • Quan revisis el document d’identitat, compara’n la signatura amb la de la targeta. Tot i que no pots exigir al client que faciliti un document d’identitat i el fet de demanar-lo no canvia la teva responsabilitat de cara a la devolució de pagaments, les targetes de pagament sense signar no són vàlides i no s’haurien d’acceptar.

Recorda que si una la tarjeta se rechazó, Square no pot facilitar la informació de contacte del client o posar-s’hi en contacte en nom teu.

Reembossa els pagaments sense connexió

No pots cancel·lar ni reembossar els pagaments sense connexió pendents. Per tramitar un reembossament:

 1. Completa els pagaments pendents tornant-te a connectar a internet en un termini de 24 hores a partir de l’hora de la transacció original.

 2. En fer-ho, els pagaments es pujaran automàticament.

 3. Un cop completats, pots tramitar un reembossament a la pestanya Transaccions de l’Square Terminal, l’Square Register o el Tauler de control en línia de Square.

Preguntes més freqüents

Consulta les Preguntes més freqüents del mode sense connexió per obtenir-ne més informació.