Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Agrupar articles amb Square

Amb Square, pots agrupar articles en els comprovants de les comandes per ajudar l’equip a tramitar-les de manera eficient i a llegir els comprovants ràpidament perquè sàpiguen la quantitat d’un article que cal preparar o recollir per a una comanda. També et permetrà estalviar paper en les comandes impreses. Els articles idèntics de la mateixa comanda s’agrupen, independentment de com s’hagin introduït.

Els articles només s’agruparan si la informació és exactament la mateixa, incloent-hi els modificadors, les variants, les opcions del servei i les notes. L’ordre dels articles agrupats sempre començarà per la primera vegada que l’article es mostri a la llista. Encara que dos articles tinguin exactament els mateixos modificadors, si l’ordre d’aquests és diferent, no s’agruparan al comprovant de la comanda. 

Comença

Pots personalitzar com s’agrupen els articles des de l’aplicació de TPV Square, TPV per a comerços o TPV per a restaurants. Per fer-ho:

  1. Toca ≡ Més > Configuració.

  2. Ves a Components > Impressores i toca la impressora corresponent per accedir a Configuració de la impressora.

  3. Desplaça’t fins a Comandes físiques.

  4. Activa l’opció Combina articles idèntics. Els articles amb la mateixa informació es combinaran automàticament en una sola partida. 

Si actives l’opció Un sol article per comprovant, s’anul·laran les agrupacions d’articles i cadascun d’ells s’imprimirà de manera automàtica en un comprovant independent.

Nota: l’opció Combina els articles idèntics està desactivada per defecte per als perfils d’impressió, però s’activarà per defecte per a tots els que creïs.

Comença a fer servir el sistema digital de comandes per a la cuina (KDS)

Per agrupar articles a l’Square KDS:

  1. Ves a Configuració > Dispositius al tauler de control en línia de Square.

  2. Toca Opcions de la cuina.

  3. A l’apartat Agrupa articles, activa l’opció Combina articles idèntics.

  4. Toca Desa.

No trobes el que necessites?