Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Agrupar articles amb Square

Agrupar els articles als comprovants de comandes:

  • Ajuda l’equip a tramitar les comandes de manera eficient i a llegir-les en poc temps per consultar quants cops cal preparar el mateix article en una comanda.

  • Estalvia paper en comandes impreses. Els articles idèntics a la mateixa comanda s’agrupen, independentment de com s’hagin introduït.

Els articles només s’agruparan si la informació és exactament la mateixa, modificadors, variants, opcions de servei i notes inclosos. L’ordre sempre començarà pel primer article que es mostri a la llista. Encara que hi hagi dos articles amb modificadors idèntics, si l’ordre dels modificadors és diferent, els articles no s’agruparan a la comanda.

Per personalitzar la configuració d’agrupació d’articles:

  1. A Square per a restaurants, l’aplicació de TPV Square o Square per a comerços, ves a Configuració > Components > Configuració de la impressora. Desplaça’t cap avall fins a Comandes en persona. A Square KDS, ves al Tauler de control de Square i selecciona Dispositius > Configuració de la cuina.

  2. Activa Combina articles idèntics. Els articles amb la mateixa informació es combinaran automàticament en una sola partida.

Si actives Un sol article per comanda, aquesta configuració anul·la l’agrupació d’articles i imprimeix automàticament cada article, desagrupat, a la seva pròpia comanda.

Nota: Combina els articles idèntics està desactivat per defecte per a les estacions d’impressió que ja tinguis, però s’activarà de manera predeterminada per a totes les estacions d’impressió noves que creïs.