Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Imprimeix els comprovants de les comandes

Connecta una impressora al dispositiu per imprimir resguards dels comprovants de les comandes per als clients o per enviar les comandes a la cuina.

Si acceptes comandes amb recollida a l’establiment a través de l’aplicació de Square d’iPad, també pots imprimir els comprovants de les comandes en remot automàticament.

Activa Comprovants de comanda i Resguards dels comprovants de les comandes

Nota: els comprovants de les comandes mostren tots els detalls d’una comanda (p. ex., a l’article «Amanida» s’especificarà que porta extra de carabassó, tomàquet i salsa, i que no porta espinacs). En els resguards dels comprovants de les comandes només s’especificarà que la comanda és per a una amanida, sense incloure’n els detalls.

Els comprovants de comanda s’imprimiran automàticament després de cada venda, fins i tot si no s’imprimeix el rebut del client (això no s’aplica quan s’imprimeix des del Terminal a una impressora externa).

Abans d’activar els Comprovants de la comanda, t’expliquem com connectar la impressora al teu:

Nota: per imprimir comandes a la cuina, recomanem la impressora d’impacte Star SP742ML, dissenyada per resistir les altes temperatures de la cuina i que permet imprimir en negre i en vermell. Les impressores d’impacte no imprimeixen rebuts, només comprovants de comanda.

Un cop la impressora està connectada, segueix els passos següents per activar els Comprovants de comanda:

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

 2. Toca Configuració > Components > Impressores.

 3. Selecciona una impressora i activa Comprovants de comanda o Resguards dels comprovants de comanda.

 4. Selecciona les categories per imprimir.

 5. Escull si els números de comanda s’assignaran automàticament o, per contra, s’introduiran manualment.

Això et permetrà agilitzar les cues, ja que no hauràs d’afegir noms a mà als comprovants de les comandes.

Per imprimir automàticament els comprovants de comanda:

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

 2. Toca Configuració > Comandes.

 3. Activa Imprimeix les comandes noves automàticament.

Amb l’Square Register, pots activar el dispositiu perquè imprimeixi les noves comandes entrants automàticament. Per fer-ho:

1. Des del tauler de navegació, ves a Configuració > Comandes > Imprimeix les comandes.
2. Activa Imprimeix comandes noves automàticament.

Pots diferenciar les comandes noves de les existents, ja que les comandes noves queden ressaltades en verd a la secció de Comandes del Tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de TPV.

Torna a imprimir els comprovants de comanda

Pots tornar a imprimir un comprovant de comanda des de la pestanya Transaccions o a la llista de comandes obertes.

Per tornar-lo a imprimir des de les transaccions:

 1. A l’aplicació de Square, toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

 2. Toca Transaccions.

 3. Localitza la comanda que vols tornar a imprimir > toca Torna a imprimir la comanda.

Nota: per a comandes tancades, l’opció de tornar a imprimir només apareixerà si la comanda s’ha completat en la darrera hora.

Per tornar a imprimir des de les comandes obertes:

 1. Selecciona Comandes.

 2. Toca Modifica.

 3. Selecciona la comanda que vols tornar a imprimir > toca Torna a imprimir la comanda.

Imprimeix a diverses impressores

Si fas servir diverses impressores, també pots enviar articles concrets a una impressora específica. Per exemple, pots enviar les comandes de begudes directament a la impressora de la barra. Quan configuris les impressores, procura seleccionar quines categories d’articles s’imprimiran a cadascuna de les impressores.

Per fer-ho:

 1. A l’aplicació de Square o a l’Square Terminal, toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

 2. Toca Configuració > Components > Impressores > selecciona la impressora que vulguis.

 3. Activa Comprovants de les comandes.

 4. Selecciona Introdueix el número o el nom del client o bé Assigna automàticament els números de comanda.

 5. Tria les categories que voldries imprimir a Inclou a la comanda.

 6. Repeteix-ho a les altres impressores.

Imprimeix un article per comprovant

Des de l’aplicació de TPV de Square a iOS, pots assignar categories d’articles a estacions d’impressió diferents i imprimir un únic article per cada comprovant de comanda. Et serà útil si has d’enviar articles concrets a diferents partides o taulells de servei per tramitar les comandes.

Per començar, assigna els articles a categories específiques. Quan hagis acabat, pots assignar les categories perquè s’imprimeixin a cada partida. Per fer-ho:

 1. A l’aplicació de Square, toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

 2. Toca Configuració > Components > Impressores.

 3. A Fes servir aquesta impressora per a, ves a Comprovants de comandes en persona o Comprovants de comandes en línia i activa Fes servir aquesta impressora per als comprovants de les comandes fetes en persona o Fes servir aquesta impressora per als comprovants de les comandes fetes en línia respectivament.

 4. Activa Un sol article per comprovant si només vols imprimir un article per cada comprovant de comanda. Et serà útil si necessites enviar articles específics a partides o taulells de servei diferents per tramitar les comandes.

 5. Selecciona les categories que vols imprimir en aquesta estació d’impressió. La impressió d’un sol article només s’aplica a les categories que selecciones.

 6. Toca Desa.

Repeteix aquests passos per a cadascuna de les estacions d’impressió.

Nota les comandes sense marges (que estalvien paper d’impressora) encara no estan disponibles a l’Administrador de comandes.

Agrupa els articles als comprovants de comanda

Per personalitzar la configuració de l’agrupació d’articles:

 1. A Square per a restaurants, l’aplicació de TPV Square o Square per a comerços, ves a Configuració > Components > Configuració de la impressora. Desplaça’t cap avall fins a Comandes en persona. A Square KDS, ves al Tauler de control de Square i selecciona Dispositius > Configuració de la cuina.

 2. Activa Combina articles idèntics. Els articles amb la mateixa informació es combinaran automàticament en una sola partida.

Si actives l’opció Un sol article per comprovant, aquesta configuració anul·larà les agrupacions d’articles i imprimirà automàticament cada article, sense agrupar, en un comprovant de comanda independent.

Nota: l’opció Combina els articles idèntics està desactivada per defecte per a les estacions d’impressió que tens ara, però s’activarà per defecte per a totes les estacions d’impressió noves que creïs. Pots obtenir més informació sobre com agrupar articles.

Els modificadors de les partides també inclouen una quantitat per als modificadors agrupats. Aquesta informació es mostra als comprovants de comanda impresos i a la pestanya Comandes del TPV. Per consultar-la, toca ≡ Més > Comandes > selecciona una comanda i revisa la informació de l’article.

No trobes el que necessites?