Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptar pagaments

Preguntes més freqüents sobre els pagaments sense connexió

Troba respostes als dubtes més habituals sobre els Pagaments sense connexió.

He pujat els pagaments sense connexió, però no els trobo a l’historial de transaccions. Què puc fer?

Prova de seguir els passos de resolució de problemes que t’indiquem a continuació:

  • Desvincula la xarxa a la qual està connectat el dispositiu i

  • torna’l a connectar a la mateixa xarxa.

  • Reinicia l’aplicació.

Nota: si tanques la sessió del compte de Square, elimines l’aplicació de Square o restableixes la configuració de fàbrica del dispositiu amb el qual s’han processat els pagaments sense connexió, es perdran de manera permanent i no en rebràs els fons.

Puc fer servir els pagaments sense connexió si el dispositiu està connectat, però es deneguen tots els pagaments?

Quan la connexió a internet no està disponible temporalment, pots acceptar pagaments amb targeta. Si tens activats els pagaments sense connexió, aquesta funció es farà servir de manera automàtica quan el dispositiu no estigui connectat a internet i apareixerà un bàner a la part superior de l’aplicació de Square.

Si el dispositiu està connectat a internet, però es deneguen totes les transaccions amb targeta, és possible que hi hagi un problema més general que afecta els pagaments. Comprova si hi ha actualitzacions a issquareup.com per confirmar-ho.

En aquest cas, podràs continuar acceptant pagaments sense connexió, però hauràs d’anar a ≡ Més > Configuració > Hardware > Xarxa i desactivar la wifi (o desconnectar el cable Ethernet del dispositiu, si escau) per forçar que el dispositiu es desconnecti.

Quan el problema s’hagi estabilitzat o resolt a issquareup.com, torna a activar la xarxa wifi (o torna a connectar el cable d’Ethernet al dispositiu, si escau) per permetre que el dispositiu es connecti a internet i es pugin les transaccions fetes sense connexió. Els pagaments sense connexió s’emmagatzemen a l’aplicació de Square i es processaran automàticament quan tornis a connectar el dispositiu a internet. Has de tornar a connectar-te a internet dins del límit de temps establert, que depèn del hardware de Square i del hardware connectat que facis servir. Consulta els límits de temps dels pagaments sense connexió per conèixer-ne tots els detalls i les condicions. Qualsevol pagament sense connexió que no es processi dins del termini adequat vencerà i no rebràs els fons del client.

Nota: si no forces la desconnexió del dispositiu seguint els passos anteriors, les transaccions que intentis processar es continuaran denegant i no es podran recuperar quan la connexió s’estabilitzi o qualsevol altre problema es resolgui.

Els empleats poden activar els pagaments sense connexió?

Sí, per fer-ho, han de tenir marcada la casella Configuració del procés de pagament als seus Permisos. Els empleats que no tinguin aquest permís podran processar pagaments sense connexió, però no podran activar ni desactivar aquesta funció.

Quins són els riscos d’acceptar pagaments sense connexió?

Els pagaments sense connexió comporten un risc addicional. Square no es fa responsable de les pèrdues que es puguin produir per targetes denegades o pagaments vençuts que s’hagin acceptat sense connexió. A més, Square no es pot posar en contacte amb els clients en nom teu si un pagament acceptat sense connexió es denega o venç.
Visita la secció Pagaments sense connexió de les Condicions de pagament per conèixer els requisits que s’apliquen a aquesta funció i consulta els detalls dels pagaments sense connexió pel que fa a la durada de la sessió sense connexió, el hardware de Square i el hardware connectat, així com els tipus de pagament que es poden acceptar.

Quines aplicacions i dispositius de Square ofereixen pagaments sense connexió?

Els pagaments sense connexió estan disponibles a les aplicacions de Square següents:

  • TPV Square
  • Square per a comerços
  • Cites Square
  • Square per a restaurants

Els pagaments sense connexió es poden acceptar al hardware de Square següent:

  • L’Square Reader (1a generació, v3) per a transaccions amb xip i PIN, i amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).
  • L’Square Reader (2a generació) per a transaccions amb xip i PIN i transaccions amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).
  • L’Square Stand (2a generació) per a transaccions amb xip i PIN, i amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).
  • L’Square Terminal per a transaccions amb xip i PIN, i amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).
  • L’Square Register per a transaccions amb xip i PIN, i amb dispositius mòbils (només amb Apple Pay i Google Pay).

Quines targetes puc acceptar per als pagaments sense connexió?

Quan tens activats els pagaments sense connexió, pots acceptar pagaments de les marques de targeta següents:

  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • JCB
  • Apple Pay
  • Google Pay

Nota: les targetes sense contacte físiques, les Targetes regal Square i les targetes introduïdes manualment no són compatibles amb els pagaments sense connexió.

La funció d’acceptació de pagaments amb targetes sense contacte i amb xip i PIN mitjançant pagaments sense connexió varia segons el dispositiu.

Trobaràs més informació sobre com processar pagaments sense connexió al Centre d’ajuda.

Puc cancel·lar o reembossar pagaments pendents fets sense connexió?

Els pagaments sense connexió no es poden cancel·lar ni reembossar mentre encara s’estiguin processant. Pots emetre un reembossament quan es restableixi la connexió a internet. Per tramitar un reembossament:

  1. Completa els pagaments pendents tornant-te a connectar a internet dins del límit de temps designat. Quan ho facis, els pagaments es pujaran automàticament.
  2. Un cop completats, pots tramitar un reembossament a la pestanya Transaccions del dispositiu iOS o Android, l’Square Terminal, l’Square Register o el tauler de control en línia de Square.

No trobes el que necessites?