Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Square per a restaurants

[Aplicació obsoleta] Square KDS per a iOS

Who is this article for?
This article is for restaurant owners and staff using Square KDS on iPads as their kitchen displays. Square KDS app for iOS has been deprecated and cannot be downloaded from the App store. You may continue to use the KDS iOS app on your iPads until June 2024.

Abans de començar

Es retirarà la versió per a iOS de Square KDS. Per tant, hauràs de migrar el hardware i el software perquè l’equip continuï podent accedir al sistema digital de comandes per a la cuina. En cas de no fer-ho, el restaurant podria perdre l’accés al servei mentre l’utilitza per preparar les comandes.

Nota: un cop que Square KDS deixi d’estar disponible per a iOS, els clients podran continuar fent comandes, però no s’hi podrà accedir a través de Square des del dispositiu iOS.

Canvia’t a un dispositiu Android per continuar fent servir Square KDS

Si vols accedir a funcions noves i posar-te en contacte amb altres venedors, canvia a la versió per a Android de Square KDS. A més d’oferir les mateixes funcions que l’aplicació per a Apple, totes aquelles que es creïn a partir d’ara per a Square KDS només estaran disponibles per a Android.

Passos següents

Per a més informació sobre els dispositius Android i el hardware compatibles que trobaràs a la Botiga de Square, consulta aquest article del Cente d’ajuda: Comença amb Square KDS a Android.

No trobes el que necessites?