Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>SEO i xarxes socials

Verifica el SEO d'un web de Vendes en línia Square en diversos motors de cerca

Fer servir motors de cerca per verificar el web és una bona manera perquè s’indexi en els seus resultats de cerca. Quan el web està indexat, vol dir que té opcions d’aparèixer als resultats de les cerques amb determinades paraules clau. Consulta com optimitzar les pàgines del teu lloc web per a les cerques i aprèn a configurar-ne el SEO.

Nota: poden caldre setmanes perquè els webs nous de Vendes en línia Square s’indexin i desindexin a les llistes de resultats dels motors de cerca, i encara pot passar més temps fins que un web aparegui als resultats de les cerques amb paraules clau específiques. A la nostra Guia definitiva sobre SEO hi trobaràs tot allò que has de saber sobre la indexació als motors de cerca i t’ajudarà a millorar el posicionament als resultats.

Verifica el web amb Google

Google-Search-Console-Home-CA

Verificar un web amb Google Search Console et permet consultar informes sobre la seva visibilitat als resultats de cerca i et garanteix que Google l'indexi d’una manera més ràpida i amb més freqüència.

Encara que no és obligatori crear cap compte a Google Search Console, és una bona manera de supervisar el posicionament del web a les cerques. Si vols consultar més recursos de Google sobre SEO i millorar el posicionament en els seus resultats de cerca, dona una ullada a Google Search Central al seu web per a desenvolupadors.

Per començar, inicia la sessió a Google Search Console si ja tens un compte de Google o crea’n un. Podràs iniciar la sessió amb qualsevol adreça electrònica de Google (com ara Gmail o Google Workspace).

Tria un tipus de propietat

El primer que has de fer és triar el que es coneix com a tipus de propietat. Tens dues opcions:

  1. Domini

    Fes servir aquest tipus de propietat si ets el titular del nom del domini personalitzat. Això en cobrirà totes les variants, incloent-hi els subdominis.

: Per verificar la propietat d’un domini, hauràs de crear un registre TXT amb el valor que proporciona Google. Consulta com gestionar els registres dels dominis de Vendes en línia Square si Square allotja el domini i vols afegir un registre TXT. Si el tens allotjat en un servidor extern i no saps com afegir un registre TXT, posa’t en contacte amb el proveïdor del servei perquè t’ajudi.

  1. Prefix d’URL

    Fes servir aquest tipus de propietat si el web està publicat en un subdomini gratuït, com ara elmeunegoci.square.site.

A continuació, hauràs de verificar que ets propietari del nom del domini o del web en qüestió. Aquest procés variarà en funció del tipus de propietat que hagis seleccionat.

Completa el procés de verificació del web

Un cop hagis enllestit la primera part de la verificació, torna a Google i fes clic al botó Verifica per completar el procés. Si has tancat la finestra, torna a Google Search Central i fes servir l’enllaç Acaba la verificació a la part inferior de la pàgina.

Nota: si has fet servir el tipus de propietat «domini», pot ser que hagis d’esperar una o dues hores perquè els registres DNS es propaguin abans de completar el procés de verificació.

Si tot és correcte, es mostrarà un missatge que indica que s’ha verificat la propietat del web. Si hi ha algun error, comprova que el lloc estigui publicat i que has esperat prou temps perquè els registres DNS es propaguin (mètode de registre TXT). A continuació, prova de tornar a fer clic a Verifica. Quan vegis el missatge de confirmació de la verificació, fes clic a Ves a la propietat.

Afegeix un mapa del web

El pas següent és afegir el mapa del web. Obre el menú i, a continuació, fes clic a Mapes del web. Es crea un mapa del web automàticament per a cada web allotjat a Square. El nom del fitxer del mapa del web sempre serà sitemap.xml. Per tant, introdueix-lo al camp Afegeix un mapa del web nou i fes clic a Envia.

Un cop completada la verificació

Google Search Central té diverses funcions que pots descobrir un cop hagi acabat la verificació i que et poden ajudar a comprovar si el web té un bon posicionament. Consulta més informació a les Preguntes freqüents sobre rastreig i indexació de la Cerca de Google al Centre d’ajuda de Google.

Verifica el web amb Bing

Tot i que Google és un dels motors de cerca més coneguts, n’hi ha alguns altres que podem destacar, com ara Bing de Microsoft. Consulta més informació sobre com verifica el teu lloc web amb Bing al seu web.


Exempció de responsabilitat: Square no ofereix assessorament sobre SEO. Si necessites més informació sobre aquest tema segons les necessitats específiques del teu web, et recomanem que parlis amb un especialista.

No trobes el que necessites?