Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>SEO i xarxes socials

Fes servir motors de cerca per verificar un lloc web de Vendes en línia Square per al SEO

Nota: no oferim assessorament sobre SEO al Centre d’ajuda. Si vols més informació de SEO per a les necessitats concretes del teu lloc web, et recomanem que consultis un expert.

Fer servir motors de cerca per verificar el lloc web és una bona manera d’indexar-lo als resultats. Quan el lloc web està indexat, vol dir que té opcions d’aparèixer als resultats de la cerca quan la gent cerqui determinades paraules clau. Pots obtenir més informació sobre com optimitzar les pàgines del teu lloc web per configurar el SEO del lloc web.

Nota: poden caldre setmanes perquè els llocs web nous de Vendes en línia Square s’indexin i desindexin a les llistes de resultats dels motors de cerca, i encara pot passar més temps fins que un lloc web aparegui als resultats a partir de certes paraules clau. T’animem a consultar la nostra Guia definitiva sobre SEO, que t’orienta sobre tots els detalls de la indexació del web als motors de cerca i t’ajuda a millorar-ne el posicionament als resultats.

Verifica el teu lloc web amb Google

Google-Search-Console-Home-CA

El fet de verificar un lloc web amb Google Search Console et permet veure informes sobre la seva visibilitat als resultats de cerca i t’ofereix una garantia més ràpida i regular que estigui indexat per Google.

No és necessari configurar un compte amb Google Search Console, però és una bona manera de controlar el posicionament del lloc web a les cerques. Si vols consultar més recursos de Google sobre SEO i millorar el teu posicionament als resultats de cerca de Google, dona una ullada a Google Search Central, al seu lloc web per a desenvolupadors.

Per començar, inicia la sessió a Google Search Console si ja tens un compte de Google o crea’n un de nou si no en tens cap. Podràs fer servir qualsevol adreça electrònica de Google (per exemple, Gmail o Google Workspace).

Tria un tipus de propietat

El primer que has de fer és triar allò que es coneix com a tipus de propietat. Tens dues opcions:

  • Domini: fes servir aquest tipus de propietat si ets el propietari del nom del domini. Això en cobrirà totes les variants, com ara els subdominis.

  • Prefix de l’URL: fes servir aquest tipus de propietat si el lloc web està publicat en un subdomini gratuït, com ara elmeunegoci.square.site.

A continuació, hauràs de verificar que ets propietari del lloc web o del nom del domini en qüestió. Aquest procés variarà en funció del tipus de propietat que hagis seleccionat.

Domini

Per verificar la propietat d’un domini, hauràs de crear un registre TXT per al domini amb el valor que proporciona Google. Si Square allotja el teu domini i vols afegir un registre TXT, consulta més informació sobre com gestionar els registres per als dominis de Vendes en línia Square. Si el teu domini està allotjat per un tercer i no saps com afegir un registre TXT, posa’t en contacte amb l’allotjador del domini perquè t’ajudi.

Prefix d’URL

Google ofereix diversos mètodes per verificar la propietat d’un prefix d’URL, però el mètode de l’etiqueta HTML és el més senzill. Desplaça’t cap avall fins a la secció Altres mètodes de verificació i fes clic a l’etiqueta HTML per ampliar el tauler. Copia el codi que proporciona Google i enganxa’l a la secció de la capçalera del teu lloc web a la Vista general de Vendes en línia Square a Configuració > Eines de seguiment. Desa i publica el lloc web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Més informació sobre com afegir codi a la capçalera del lloc web a Vendes en línia Square. També pots esbrinar com verificar el teu domini amb el mètode d’etiquetes HTML al centre d’ajuda de Google.

Completa el procés de verificació del lloc web

Un cop hagis enllestit la primera part de la verificació, torna a Google i fes clic al botó Verifica per completar el procés. Si has tancat la finestra, torna a Google Search Central i fer servir l’enllaç Acaba de verificar a la part de baix de la pàgina.

Nota: si has fet servir el tipus de propietat de domini, pot ser que hagis d’esperar una o dues hores perquè els registres DNS es propaguin abans de completar el procés de verificació.

Si tot està bé, veuràs un missatge dient que s’ha verificat la propietat del lloc web. Si hi ha algun error, comprova que el lloc web estigui publicat i que has esperat prou temps perquè els registres DNS es propaguin (mètode de registre TXT). A continuació, prova de tornar a fer clic a Verificar. Quan vegis el missatge de confirmació de la verificació, fes clic a Ves a la propietat.

Afegeix un mapa del lloc web

El pas següent és afegir el mapa del web. Obre el menú i fes clic a Mapes del web. Es crea un mapa automàticament per a cada web allotjat a Square. El nom del fitxer del mapa del web sempre serà sitemap.xml. Així doncs, introdueix-lo a l’opció Afegeix un nou mapa del web i fes clic a Envia.

Un cop completada la verificació

Google Search Central té diverses funcions que pots descobrir un cop hagi acabat la verificació i que et poden ajudar a comprovar si el web té un bon posicionament. Pots saber-ne més amb les Preguntes freqüents sobre rastreig i indexació de la Cerca de Google, al centre d’ajuda de Google.\

Verifica el teu lloc web amb Bing

Tot i que Google és un dels motors de cerca més coneguts que hi ha, n’hi ha alguns altres que podem destacar, com ara Bing de Microsoft. Pots obtenir més informació sobre com verifica el teu lloc web amb Bing al lloc web de Bing.