Inici>Dominis

Gestiona els registres per als dominis de Vendes en línia Square

Els registres de domini, com ara els registres DNS i MX, són importants per garantir que el teu lloc web i adreça electrònica funcionin correctament.

Registre DNS i servidors de noms

Els registres DNS i els servidors de nom són necessaris per assegurar que el domini estigui connectat al teu lloc web.

Si el teu web està allotjat a Square i fa servirVendes en línia Square, els registres DNS (que són d’un tipus concret, conegut com a "Registres A") i els servidors de nom es configuren automàticament. No és necessari modificar-los.

Si decideixes allotjar el teu web a qualsevol altre lloc, segurament rebràs indicacions sobre els registres que caldrà modificar. El nou allotjador t’haurà de proporcionar els servidors de nom (per exemple, "ns1.exemple.com"), una adreça IP per als registres A (per exemple,
"123.45.678.910") o registres CNAME (per exemple, "ghs.google.com").

Nota: quan compres o transfereixes un domini per primera vegada (tant li fa on estigui allotjat), hi ha un període de propagació dels DNS d’entre 24 i 48 hores abans que el lloc web aparegui amb el nom del domini. Dit d’una altra manera, has d’esperar que finalitzi el període de propagació perquè el lloc web aparegui en cercar el domini en un navegador; en cas contrari, et toparàs amb un error.

Registre DNS

Square-Online-Manage-Domain-DNS-Records-CA

Per gestionar i fer canvis als registres DNS del teu domini de Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

2. Sota el domini que vulguis fer servir, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.

3. A Registres DNS, selecciona Afegeix un registre DNS per afegir-ne un de nou, o Modifica per modificar o eliminar un registre DNS existent.

4. Modifica els registres DNS com escaigui i selecciona Desa quan hagis acabat.

Si el domini està allotjat en un altre lloc, posa’t en contacte amb l’allotjador del domini actual per preguntar-li qualsevol dubte relacionat amb DNS.

Servidors de nom

Square-Online-Manage-Domain-Nameservers-CA

Per fer canvis als noms de servidor dels teus dominis de Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

2. Sota el domini que vulguis fer servir, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.

3. A Servidors de nom, selecciona Modifica el servidor de nom.

4. Modifica els servidors de nom com escaigui i selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: el canvi dels servidors de nom farà que el lloc web i serveis de correu electrònic connectats al domini passin a estar sense connexió. Hauràs de tornar a configurar els registres DNS amb el nou allotjador. Si vols crear un lloc web amb un altre allotjador, però continuar gestionant el domini a través de Square (i evitar interrupcions al servei), demana les instruccions per dirigir els registres A o els registres CNAME, en lloc dels servidors de nom, al nou allotjador. Qualsevol canvi que es faci als registres DNS pot tardar entre 24 i 48 hores a propagar-se completament.

Si has de reiniciar els servidors de nom amb la configuració predeterminada de Square, fes servir els valors següents:

• Primari: dns1.register.com

• Secundari: dns2.register.com

Registres MX

Els registres MX són necessaris per garantir que rebis els correus a l’adreça electrònica creada des del domini. Per exemple, si el teu domini és "elmeunegoci.com", hi hauràs d’afegir els registres MX per rebre els correus electrònics que s’enviïn a l’adreça "ajuda@elmeunegoci.com".

Pots obtenir més informació sobre com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square per descobrir com configurar una nova adreça electrònica amb Square a partir del teu domini.

Per a gestionar o fer canvis als registres MX del domini de Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

2. Sota el domini que vulguis fer servir, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.

3. A Registres MX, selecciona Afegeix registres MX per afegir-ne de nous, o Modifica un registre MX existent per fer-hi canvis o eliminar-lo.

4. Modifica els registres MX com escaigui i selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: si mai has de reiniciar els registres MX amb la configuració predeterminada de Google Workspace, fes servir els Valors dels registres MX de Google Workspace.

Si vas comprar el nom de domini i adreça electrònica de Google Workspace a Square per a Vendes en línia Square, crearem els registres MX de la teva adreça electrònica de Google Workspace automàticament. No hauràs de fer res més.

Si vas comprar el nom de domini en un altre lloc i estàs fent servir l’adreça electrònica de Google Workspace, hauràs de crear els registres MX manualment amb el registrador del domini. La manera de procedir dependrà dels coneixements que tinguis dels registres MX.

Demana-li a l’allotjador del domini que configuri els registres MX

Pots posar-te en contacte amb l’allotjador del domini per demanar-li d’actualitzar els registres MX. Per començar el procés, pots enviar-li un missatge com aquest:

"M’he registrat fa poc a un servei que es diu Google Workspace. Em permet fer servir aplicacions Google amb el meu nom de domini. El domini està allotjat amb vosaltres i necessito ajuda per canviar els registres MX.

"Per fer servir Google Workspace per al correu electrònic, he de dirigir els registres MX del meu domini als servidors de correu de Google. Podeu consultar els valors dels registres MX a la pàgina d’ajuda de Google: https://support.google.com/a/answer/174125?hl=ca

"Quan els registres MX estiguin configurats correctament, podré rebre correus a l’adreça electrònica de Google Workspace amb el meu domini. Gràcies"

Tingues en compte que qualsevol canvi al registre MX pot tardar fins a 24 hores a propagar-se completament. Si tens cap pregunta sobre els temps de propagació, pots posar-te en contacte amb l’allotjador del domini.

Encarrega’t de configurar els registres MX

Google et proporciona Instruccions de configuració del registre MX de Google Workspace detallades per a molts allotjadors de domini. Segueix les indicacions específiques del teu allotjador en concret per afegir els teus registres. La teva adreça electrònica hauria d’estar operativa en 24 hores.

Si vols encarregar-te tu de configurar els registres MX, pots fer servir aquests Valors dels registres MX de Google Workspace.