Inici>SEO i xarxes socials

Mantén el SEO amb les redireccions d’URL a Vendes en línia Square

Nota: no oferim assessorament sobre SEO al Centre d’ajuda. Si vols més informació de SEO per a les necessitats concretes del teu lloc web, et recomanem que consultis un expert.

Si transfereixes un lloc web i un domini des d’una altra plataforma a Square a través de Vendes en línia Square, les redireccions 301 conservaran els URL de les pàgines antigues i els redirigiran a les noves. La teva posició als motors de cerca de la pàgina es conservarà i no perdràs trànsit web (és a dir, el SEO es mantindrà igual).

Nota: aquesta acció és diferent del reenviament de dominis, que dirigeix altres dominis cap a un de principal per visitar el web (independentment del domini que s’introdueixi al navegador web). Pots consultar més informació sobre redirecció de domini a Vendes en línia Square.

Com redirigeixo els URL?

Les redireccions d’URL són útils perquè els amfitrions web fan servir tecnologies i bases de codi diferents. Per exemple, pot ser que les pàgines del web antic tinguin una extensió de fitxer totalment diferent (per exemple, .php, .html, etc.) o no en tinguin cap i, si mai transfereixes el web, t’hauràs d’assegurar que els visitants segueixen tenint accés al mateix contingut quan visiten l’URL en qüestió (independentment d’on estigui allotjat el web).

Suposem que tenies una pàgina anomenada Contacta amb nosaltres al web antic i l’URL era mybusiness.com/contact-us.php. El nou web també té la pàgina «Contacta amb nosaltres», però amb l’URL nou mybusiness.com/contact-us (és a dir, ja no acaba amb l’extensió de fitxer .php). Pots fer servir la funció de redirecció d’URL per garantir que el trànsit web de l’enllaç anterior (/contact-us.php) es redirigeix a la pàgina nova, /contact-us.

No hi fa res si els URL antics eren més llargs i complicats, com per exemple mybusiness.com/site/pages/contact-us.php?form=2. Només has d’introduir tot el que hi ha després de «mybusiness.com/» a l’URL (seguint l’exemple anterior, hi hauries d’afegir «site/pages/contact-us.php?form=2»).

Nota: tingues en compte els punts que t’indiquem a continuació quan configuris les redireccions d’URL:

• En aquests moments, només acceptem una redirecció per pàgina.

• Hi ha alguns URL amb els quals no funcionen les redireccions, com ara «mybusiness.com/pages/picture.jpg» o «mybusiness.com/document.pdf».

• Les redireccions d’URL només es poden fer si fas servir el mateix nom de domini amb Square que el que vas utilitzar amb l’amfitrió anterior. Si poses un totalment nou, les pàgines individuals del web antic que facin servir el domini inicial no es podran redirigir a les pàgines noves de Vendes en línia Square que tinguin el domini nou.

Configura una redirecció d’URL per a una sola pàgina

Square-Online-Site-Editor-Page-Settings-for-Redirects-CA

Per configurar les redireccions 301 per a pàgines individuals del web de Vendes en línia Square:

1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina que vulguis.

2. Selecciona la icona d’engranatge al tauler d’edició i, tot seguit, Mostra la configuració de la pàgina.

3. A la pestanya General de la finestra emergent, activa les redireccions fent servir el botó de commutació.

4. Introdueix l’URL de la pàgina antiga al camp de redirecció i selecciona Desa.

5. Publica el lloc web per activar els canvis.

Els canvis actualitzats es mostraran tot seguit després que ho hagis publicat.

Configura les redireccions d’URL per a diverses pàgines

Square-Online-Multiple-URL-Redirects-CA

Per configurar les redireccions 301 per a diverses pàgines del web de Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > SEO.

2. A Redireccions d’URL, selecciona Afegeix redireccions.

3. Introdueix l’URL de la pàgina antiga al quadre de text (per exemple, «contact-us.php») i selecciona la pàgina nova a la llista desplegable.

4. Fes servir l’enllaç +Afegeix un altre per crear més redireccions.

5. Selecciona Desa en acabar.

6. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure els canvis directament.

Els canvis actualitzats es mostraran tot seguit després que ho hagis publicat.