Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>SEO i xarxes socials

Configuració de SEO per a llocs web de Vendes en línia Square

Nota: no atenem consultes de SEO al Centre d’ajuda. Si vols més informació de SEO per a les necessitats concretes del teu lloc web, et recomanem que consultis un expert.

L’optimització dels motors de cerca (SEO) et permet optimitza els articles i categories per als resultats dels motors de cerca, però també pots afegir informació de SEO al teu lloc web de Vendes en línia Square per contribuir a millorar-ne el posicionament. Un dels primers passos que cal seguir és modificar la configuració de SEO, tant a tot el web en general com per a cada pàgina que el compon.

Nota: poden caldre setmanes perquè els llocs web nous de Vendes en línia Square s’indexin i desindexin a les llistes de resultats dels motors de cerca, i encara pot passar més temps fins que un lloc web aparegui als resultats a partir de certes paraules clau. T’animem a consultar la nostra Guia definitiva sobre SEO, que t’orienta sobre tots els detalls de la indexació del web als motors de cerca i t’ajuda a millorar-ne el posicionament als resultats.

Tot i que no oferim assessorament en SEO per als llocs web de Vendes en línia Square a través del Centre d’ajuda, aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a incrementar el trànsit al lloc web:

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al lloc web:

 • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics que tens un web.
 • Optimitza’l per a motors de cerca: assegura’t que la gent trobi el teu web o els teus articles quan facin cerques en línia amb l’ajuda de la nostra Guia definitiva de SEO.
 • Actualitza’l sovint: no deixis d’actualitzar el contingut del web amb blog-style Stories per fer que els visitants tinguin ganes de tornar-hi.
 • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
 • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic. Inclou aquest enllaç quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles.
 • Crea un butlletí de notícies per correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí de notícies. És una bona eina perquè tornin i els puguis continuar enviant promocions a través del màrqueting per correu electrònic.
 • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per tenir contacte amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Indexa tot el lloc web

square-online-site-seo-ca

Pots trobar la configuració de SEO per a tot el web a la Vista general de Vendes en línia Square, al Tauler de control. Aquesta configuració és específica per a la pàgina d’inici del web, i el que introdueixis aquí se sincronitzarà amb la configuració de SEO de la pàgina d’inici, que pots trobar a l’editor web.

Indexació

Per configurar el SEO per a tot el web Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > SEO.
 2. A Optimització del motor de cerca (SEO), selecciona Actualitza SEO per afegir dades de SEO.
 3. Selecciona Desa quan hagis acabat.
 4. Publica el lloc web des de l’editor web de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis en temps real.

Desindexació

Per amagar tot el web Vendes en línia Square dels resultats del motor de cerca:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > SEO.
 2. A la secció SEO, a Visibilitat del motor de cerca, selecciona Ocult dels resultats del motor de cerca.
 3. Publica el lloc web des de l’editor web de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis en temps real.

Això amagarà el lloc web de Google i d’altres motors de cerca públics. Tanmateix, no anul·larà la publicació del web. Qualsevol persona que tingui l’URL del teu lloc web encara el podrà veure.

També pots obtenir més informació sobre com amagar les pàgines i el lloc web amb la protecció amb contrasenya o com anul·lar la publicació del lloc web.

Indexa les pàgines individuals del lloc web

square-online-seo-settings-page-ca

La configuració de SEO per a cada pàgina individual es troba a l’editor web, dins del tauler de configuració de cada pàgina.

Indexació

Per configurar el SEO per a pàgines individuals del web Vendes en línia Square:

 1. A l’editor web de Vendes en línia Square, obre la pàgina que vulguis.
 2. Selecciona la icona d’engranatge al tauler d’edició i selecciona Mostra la configuració de la pàgina.
 3. Selecciona SEO a la finestra emergent per afegir informació de SEO.
 4. Selecciona Desa quan hagis acabat i Publica el lloc web per veure els canvis en temps real.

Desindexació

Per amagar una pàgina individual del web Vendes en línia Square dels resultats del motor de cerca:

 1. A l’editor web de Vendes en línia Square, obre la pàgina que vulguis.
 2. Selecciona la icona d’engranatge al tauler d’edició i selecciona Mostra la configuració de la pàgina.
 3. Selecciona SEO a la finestra emergent.
 4. A Visibilitat de cerca, selecciona Ocult dels resultats del motor de cerca.
 5. Selecciona Desa quan hagis acabat i Publica el lloc web per veure els canvis en temps real.

Això amagarà la pàgina del lloc de cerca, Google i altres motors de cerca públics. Tanmateix, no anul·larà la publicació de la pàgina al web. Qualsevol persona que tingui l’URL d’aquesta pàgina encara la podrà veure.

Nota: no incloure la pàgina al menú de navegació tampoc l’amagarà dels resultats de la cerca; l’únic que fa és eliminar l’enllaç a la pàgina de la navegació del lloc web.

També pots obtenir més informació sobre com amagar pàgines i el lloc web amb la protecció amb contrasenya.

Verifica el lloc web amb motors de cerca

Una manera de contribuir a indexar el teu lloc web de Vendes en línia Square és verifica el teu lloc web amb motors de cerca, com ara Google, fent servir Google Search Console. També pots descobrir com verifica el teu domini amb el mètode d’etiqueta HTML al centre d’ajuda de Google.

Tot i que Google és un dels motors de cerca més coneguts que hi ha, n’hi ha diversos de destacables, com ara Bing de Microsoft. Pots obtenir més informació sobre com verifica el teu lloc web amb Bing al lloc web de Bing.

Indexa les imatges amb text alternatiu

Per configurar el SEO per a imatges que no siguin de fons al lloc web de Vendes en línia Square:

 1. Des del editor de webs de Vendes en línia Square, obre una pàgina que contingui imatges que no siguin de fons o afegeix una secció nova amb imatges, si no en tens cap.

 2. Selecciona la secció que conté imatges i una imatge per obrir el menú d’imatges al tauler d’edició.

 3. Introdueix text alternatiu per descriure la imatge.

 4. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Les descripcions d’imatges, conegudes habitualment com a text alternatiu, ajuden els motors de cerca a explicar el contingut de les imatges, especialment quan una imatge no carrega o un visitant no la pot veure.

Nota: l’accessibilitat és un aspecte important del disseny d’un lloc web, per fer-lo accessible a tantes persones com sigui possible, molt especialment aquelles que tenen alguna discapacitat. Pots consultar més informació sobre accessibilitat web per als lloc web de Vendes en línia Square per obtenir més consells sobre com gestionar les imatges.

Cerques al lloc web

El lloc web també té una funció de cerca que indexa el contingut del web. La funció de cerca permet als clients cercar contingut i articles que es troben al teu lloc web de Vendes en línia Square. Per habilitar les cerques al lloc web:

 1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú de navegació del lloc web.

 2. Al tauler d’edició, a Contingut > Icones, marca la Icona de cerca.

 3. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Nota: si amagues la icona de cerca, se’n desactiva la funcionalitat al lloc web. Si et sembla que la funció de cerques al lloc web no funciona correctament, posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square.

Motors de cerca no actualitzats

Com que els motors de cerca no s’actualitzen en temps real, els resultats de cerca no mostraran immediatament els canvis recents que hagis fet al títol de SEO i a la descripció del lloc web de Vendes en línia Square. Perquè un canvi es reflecteixi als resultats del motor de cerca, poden passar des d’uns quants dies fins a algunes setmanes.

Dit això, si un visitant selecciona un enllaç al teu lloc web proporcionat pel motor de cerca, sempre en veurà la versió més recent. És únicament l’àrea de previsualització que es veu al resultat del motor de cerca, la que tarda a actualitzar-se.

Si veus que apareixen resultats de cerca obsolets a Google i vols que s’eliminin, pots obtenir informació sobre com eliminació de contingut obsolet dels resultats de la cerca de Google al centre d’ajuda de Google.