Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>SEO i xarxes socials

Configuració de SEO per a webs de Vendes en línia Square

L’optimització dels motors de cerca (SEO) et permet optimitza els articles i categories per als resultats dels motors de cerca, però també pots afegir informació de SEO al web de Vendes en línia Square per contribuir a millorar-ne el posicionament. Un dels primers passos és modificar la configuració de SEO, tant per a tot el web com per a cada pàgina que el compon.

Consulta com creació de pàgines i navegació a Vendes en línia Square per obtenir informació sobre com configurar altres ajustos de les pàgines web no relacionats amb el SEO.

Nota: poden caldre setmanes perquè els webs nous de Vendes en línia Square s’indexin i desindexin a les llistes de resultats dels motors de cerca, i encara pot passar més temps fins que un web aparegui als resultats de les cerques amb paraules clau específiques. A la nostra Guia definitiva sobre SEO hi trobaràs tot allò que has de saber sobre la indexació als motors de cerca i t’ajudarà a millorar el posicionament als resultats.

Consells sobre SEO

Tot i que no oferim assessorament sobre SEO per als webs de Vendes en línia Square, aquests consells et poden ajudar a aconseguir més trànsit web:

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit web:

  • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics que tens un web.
  • Adapta’l a les eines de cerca: assegura’t que tothom pugui trobar el teu lloc web o els articles quan fa una cerca en línia seguint la nostra Guia definitiva sobre SEO.
  • Actualitza’l de manera regular: mantingues el contingut del lloc web al dia amb les publicacions del blog de Vendes en línia Square per donar als visitants un motiu per tornar.
  • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, X (antic Twitter), Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
  • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-lo quan publiquis missatges a fòrums o comentis articles.
  • Comença un butlletí de correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació i també perquè els puguis continuar enviant promocions gràcies al màrqueting per correu electrònic.
  • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar al teu per atraure més trànsit interessant. Uneix-te a la nostra Comunitat Square per connectar amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Indexa tot el web

square-online-site-seo-ca

Trobaràs les opcions de configuració de SEO per a tot el web a la Vista general de Vendes en línia Square, al Tauler de control. Aquesta configuració és específica per a la pàgina d’inici del web i tot allò que hi introdueixis se sincronitzarà amb la configuració de SEO de la pàgina d’inici, que pots trobar a l’editor de webs.

Indexació

Per configurar el SEO per a tot el web Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > SEO.
  2. A Optimització del motor de cerca (SEO), selecciona Actualitza SEO per afegir dades de SEO.
  3. Selecciona Desa quan hagis acabat.
  4. Publica el lloc web des de l’editor web de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis en temps real.

Desindexació

Per amagar tot el web Vendes en línia Square dels resultats del motor de cerca:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > SEO.
  2. A la secció SEO, a Visibilitat del motor de cerca, selecciona Ocult dels resultats del motor de cerca.
  3. Publica el lloc web des de l’editor web de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis en temps real.

En fer-ho, el lloc web quedarà ocult per a Google i altres motors de cerca públics. Tanmateix, no anul·larà la publicació del web. Qualsevol persona que tingui l’URL del teu lloc web encara el podrà veure.

També pots obtenir més informació sobre com amagar les pàgines i el lloc web amb la protecció amb contrasenya o com anul·lar la publicació del lloc web.

Indexa cadascuna de les pàgines del web

square-online-seo-settings-page-ca

Trobaràs les opcions de configuració de SEO per a les pàgines a l’editor de webs, dins del tauler de configuració de cadascuna d'elles.

Indexació

Per configurar el SEO per a pàgines individuals del web Vendes en línia Square:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina que vulguis.
  2. Selecciona la icona d’engranatge al tauler d’edició i selecciona Mostra la configuració de la pàgina.
  3. Selecciona SEO a la finestra emergent per afegir informació de SEO.
  4. Selecciona Desa quan hagis acabat i Publica el lloc web per veure els canvis en temps real.

Desindexació

Per amagar una pàgina individual del web Vendes en línia Square dels resultats del motor de cerca:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina que vulguis.
  2. Selecciona la icona d’engranatge al tauler d’edició i selecciona Mostra la configuració de la pàgina.
  3. Selecciona SEO a la finestra emergent.
  4. A Visibilitat de cerca, selecciona Ocult dels resultats del motor de cerca.
  5. Selecciona Desa quan hagis acabat i Publica el lloc web per veure els canvis en temps real.

En fer-ho, la pàgina quedarà oculta per a Google i altres motors de cerca públics. Tanmateix, no anul·larà la publicació de la pàgina al web. Qualsevol persona que tingui l’URL d’aquesta pàgina encara la podrà veure.

Nota: no incloure la pàgina al menú de navegació tampoc l’amagarà dels resultats de la cerca; l’únic que fa és eliminar l’enllaç a la pàgina de la navegació del lloc web.

També pots obtenir més informació sobre com amagar pàgines i el lloc web amb la protecció amb contrasenya.

Indexa les imatges amb text alternatiu

Per configurar el SEO per a imatges que no es facin servir com a fons al web de Vendes en línia Square:

  1. Des de l'editor de webs de Vendes en línia Square, obre una pàgina amb imatges que no es facin servir com a fons o afegeix una secció nova amb imatges, si no en tens cap.

  2. Entra a la secció que conté imatges i tria'n una per obrir el menú d’imatges al tauler d’edició.

  3. Introdueix un text alternatiu que descrigui la imatge.

  4. Publica el web per aplicar-hi els canvis.

Les descripcions de les imatges, conegudes habitualment com a text alternatiu, ajuden els motors de cerca a explicar de què tracten les imatges, especialment quan no es carreguen o els visitants no poden veure-les.

Nota: l’accessibilitat és un aspecte important en el disseny d’un web, ja que et permet arribar a tantes persones com sigui possible, especialment a les que tenen alguna discapacitat. Consulta més informació sobre l’accessibilitat web per als lloc web de Vendes en línia Square per descobrir més consells sobre com gestionar les imatges.

Cerca al web

El web també té una funció de cerca que n’indexa el contingut. Aquesta funció permet que els clients cerquin contingut i articles al web de Vendes en línia Square. Per activar les cerques al web:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú de navegació del web.

  2. Al tauler d’edició, a Contingut > Icones, marca la Icona de cerca.

  3. Publica el web per aplicar-hi els canvis.

Nota: si ocultes la icona de cerca, es desactivarà aquesta funció al web. Si et sembla que la funció de cerques al web no funciona correctament, posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square.

Verifica el web amb els motors de cerca

Per indexar el web de Vendes en línia Square, verifica'l amb motors de cerca com ara Google i Bing. Consulta com verifica el teu lloc web amb motors de cerca per obtenir més informació.

Motors de cerca no actualitzats

Com que els motors de cerca no s’actualitzen en temps real, els resultats no mostraran immediatament els canvis recents que hagis fet al títol i la descripció SEO del web de Vendes en línia Square. Poden passar des d'uns quants dies fins a diverses setmanes fins que els canvis es reflecteixin als resultats dels motors de cerca.

Dit això, si un visitant selecciona un enllaç al teu web que li proporciona el motor de cerca, sempre en veurà la versió més recent. L’únic que tarda a actualitzar-se és la previsualització que es mostra als resultats del motor de cerca.

Si veus que apareixen resultats de cerca obsolets a Google i vols que s’eliminin, pots consultar com eliminació de contingut obsolet dels resultats de la cerca de Google al Centre d’ajuda de Google.


Exempció de responsabilitat: Square no ofereix assessorament sobre SEO. Si necessites més informació sobre aquest tema segons les necessitats específiques del teu web, et recomanem que parlis amb un especialista.

No trobes el que necessites?