Inici>Components

Square per a comerços per dispositiu

Amb Square per a comerços pots fer un seguiment de les vendes, les comandes, els proveïdors, els informes i l’inventari a tots els punts de venda. En funció de com hagis configurat els components, podràs accedir a aquestes funcions des del Tauler de control de Square, amb l’aplicació de Square per a comerços o de totes dues maneres.

Si fas servir l’aplicació de Square per a comerços en un iPad, iPhone, Square Terminal o Square Register, podràs accedir tant a les funcions de l’aplicació com totes les que t’ofereix el Tauler de control de Square. Nota: l’aplicació de Square per a comerços és compatible amb els iPads i iPhones amb iOS 14 o superior, l’Square Terminal i l’Square Register.

Per ajudar-te a decidir la configuració que millor s’adapta al teu negoci, aquí tens un desglossament complet de les funcions de Square per a comerços per dispositiu i què pots trobar al Tauler de control de Square.

Per dispositiu

Aplicació de Square per a comerços iPad o Square Stand iPhone Dispositiu mòbil Android
Entrada d’inventari en bloc al TPV No
Rep comandes ràpidament al TPV No
Crea comandes al TPV No
Cerca a l’inventari de diversos punts de venda No
Associa un client a una comanda més ràpidament No
Cerca optimitzada d’articles, SKU, activitats, rebuts i clients No