Inici>Components

Square per a comerços per dispositiu

Square per a comerços et permet fer un seguiment de les vendes, les comandes, els proveïdors, els informes i l’inventari entre punts de venda. En funció de la configuració dels dispositius que facis servir, podràs accedir a aquestes funcions des del Tauler de control de Square, mitjançant l’aplicació de Square per a comerços, o de totes dues maneres.

Si fas servir l’aplicació de Square per a comerços en un iPad o iPhone, tindràs accés tant a les funcions de l’aplicació com a un conjunt complet de funcions al Tauler de control de Square. Nota: l’aplicació de Square per a comerços és compatible amb iPads i iPhones amb iOS 12.0 o posterior.

Si fas servir l’Square Terminal o un dispositiu mòbil Android, no podràs accedir a l’aplicació de Square per a comerços, però podràs fer-ne servir moltes funcions al Tauler de control.

Per ajudar-te a decidir la configuració que millor s’adapti al teu negoci, aquí tens un desglossament complet de les funcions de Square per a comerços per dispositiu i què pots trobar al Tauler de control de Square.

Per dispositiu

Aplicació de Square per a comerços iPad o Square Stand iPhone Dispositiu mòbil Android
Entrada d’inventari en bloc al TPV No
Rep comandes ràpidament al TPV No
Crea comandes al TPV No
Cerca a l’inventari de diversos punts de venda No
Associa un client a una comanda més ràpidament No
Cerca optimitzada d’articles, SKU, activitats, rebuts i clients No