Inici>Gestiona les comandes online

Gestiona les comandes des del web de Vendes en línia Square

A qui va dirigit aquest article?
Als negocis que vulguin conèixer les diverses maneres de gestionar les comandes que rebin a través del web de Vendes en línia Square.

Quant a les comandes de Vendes en línia Square

Les comandes rebudes a través del web de Vendes en línia Square es poden tramitar i gestionar de diverses maneres, des del Tauler de control de Square o des del TPV Square. També pots configurar-ne les notificacions i la impressió per adaptar-les a les teves operacions.

Abans de començar

Comprova que tens configurat un compte de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre com Comença amb Vendes en línia Square. Per configurar la tramitació i gestionar les comandes online, et cal accedir al Tauler de control de Square o al TPV Square.

Configura i fes servir les comandes de Vendes en línia Square

Tramita les comandes de Vendes en línia Square

Pots fer-ho de diverses maneres en funció de les necessitats del negoci. Per saber-ne més, consulta com pots configurar els aspectes següents:

Nota: aquestes opcions no estan disponibles per als articles no físics, ja que en aquests casos no s’hi apliquen els mètodes de tramitació estàndard.

Gestiona i consulta les comandes de Vendes en línia Square

Quan un client faci una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar-la i actualitzar-ne el progrés a mesura que la preparis i quan la finalitzis. Consulta més informació sobre com gestionar comandes online amb Square o com gestionar Vendes en línia Square des del TPV Square.

Imprimeix les comandes de Vendes en línia Square

Pots imprimir automàticament les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a domicili des de Vendes en línia Square amb les impressores de cuina compatibles. Per començar:

 1. A la pàgina Compte i configuració, ves a Tramitació > Recollida i entrega.
 2. Selecciona Modifica al costat del punt de venda on vulguis gestionar la impressió de les comandes.
 3. Ves a la pestanya Recollida a l’establiment o Entrega a domicili.
 4. A la secció Operacions, selecciona quan vols imprimir les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a domicili.
 5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Si tries l’opció d’imprimir els comprovants en funció de l’horari de recollida a l’establiment i d’entrega a domicili, s’imprimiran segons el temps de preparació assignat. Si decideixes imprimir-los en el moment en què es fa la comanda, s’imprimiran immediatament, fins i tot si la recollida o l’entrega està programada per a més endavant.

Consulta més informació sobre com imprimir els comprovants de comandes i configurar-los per a les comandes fetes al TPV Square.

Limita les comandes de Vendes en línia Square

Si assignes automàticament les hores de la recollida a l’establiment i l’entrega a domicilis de la zona amb Vendes en línia Square, pots limitar la quantitat de comandes que pots acceptar cada 15 minuts per evitar rebre’n un gran nombre alhora. Per saber-ne més, consulta com limitar les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a un domicili de la zona des de Vendes en línia Square.

Notificacions de les comandes de Vendes en línia Square

Envia notificacions de les comandes de Vendes en línia Square a diverses adreces electròniques

Si no vols que les notificacions de les comandes de Vendes en línia Square s’enviïn a l’adreça electrònica del compte de Square, pots actualitzar la configuració a Vendes en línia Square per enviar-les a un màxim de tres adreces diferents. Si t’estimes més no rebre’n cap, pots desactivar-les. Per actualitzar les preferències de notificació de les comandes de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Notificacions o Configuració compartida > Notificacions.
 2. Selecciona Configura.
 3. Selecciona Envia les comandes de tots els punts de venda a la mateixa adreça electrònica si tots els punts de venda han de rebre els correus a la mateixa adreça. Introdueix un màxim de tres adreces electròniques separades per comes.
 4. Selecciona Envia a les adreces electròniques personalitzades per punt de venda si cada punt de venda ha de rebre els correus de les comandes a adreces diferents. A cada punt de venda, activa l’opció Notificacions i introdueix un màxim de tres adreces electròniques separades per comes.
 5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

A la pàgina Notificacions, pots desactivar l’opció Correus electrònics de comandes noves en qualsevol moment per desactivar-les. També pots desactivar les notificacions dels punts de venda que vulguis.

Envia rebuts digitals de Vendes en línia Square

Quan un client fa una comanda a través del web, només li arriba un rebut de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre com personalitzar les notificacions per correu electrònic i missatge de text de Vendes en línia Square.

Nota: també pots enviar un rebut digital quan vulguis des de l’aplicació de Square o la pàgina Transaccions del Tauler de control.

Soluciona problemes amb les notificacions per correu electrònic de Vendes en línia Square

En funció del proveïdor de correu electrònic que facis servir, és possible que aquestes notificacions vagin a parar a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als contactes:

 • hello@weebly.com
 • noreply@weebly.com
 • no-reply@weebly.com
 • hello@emails.weebly.com
 • noreply@promote.weebly.com
 • no-reply@editmysite.com

Articles relacionats

No trobes el que necessites?