Torna a l’inici

Consulta les preguntes més freqüents sobre com gestionar les comandes des del web de Vendes en línia Square

Dona una ullada a les respostes sobre com gestionar comandes des del web de Vendes en línia Square.

Tramita i gestiona les comandes de Vendes en línia Square

Com puc tramitar les comandes online?

Pots fer-ho de diverses maneres en funció de les necessitats del negoci. Per a més informació, consulta com pots configurar els aspectes següents:

Nota: aquestes opcions no estan disponibles per als articles no físics, ja que en aquests casos no s’apliquen els mètodes de tramitació estàndard.

Puc consultar les comandes d’altres aplicacions de Square?

Sí. Quan un client faci una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar-la i actualitzar-ne el progrés a mesura que la preparis i quan la finalitzis. Consulta més informació sobre com gestionar comandes online amb Square o dona una ullada a les preguntes més freqüents sobre com gestionar comandes online amb Square.

Notificacions i impressió de comandes

Per què no vaig rebre cap notificació quan el client va fer una comanda?

En funció del proveïdor de correu electrònic que facis servir, és possible que aquestes notificacions vagin a parar a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als contactes:

  • hello@weebly.com
  • noreply@weebly.com
  • no-reply@weebly.com
  • hello@emails.weebly.com
  • noreply@promote.weebly.com
  • no-reply@editmysite.com

Puc enviar correus electrònics de notificació de comanda a diferents adreces?

Sí. Si no vols que totes les notificacions de les comandes online s’enviïn a l’adreça electrònica del compte de Square, modifica’n les preferències a Vendes en línia Square per enviar-les a un màxim de tres adreces electròniques diferents. Si prefereixes no rebre’n cap, pots desactivar-les. Consulta més informació sobre com configurar les notificacions de les comandes a Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats de les seves compres online?

Quan un client fa una comanda a través del web de Vendes en línia Square, només li arriba un rebut de la pàgina. Consulta més informació sobre com personalitzar les notificacions per correu electrònic i missatge de text de Vendes en línia Square.

Nota: també pots enviar un rebut digital quan vulguis des de l’aplicació de Square o la pàgina Transaccions del Tauler de control.

Com imprimeixo una comanda amb recollida a l’establiment o entrega a un domicili de la zona?

Pots imprimir automàticament les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a domicili des de Vendes en línia Square amb una impressora de cuina compatible. Per començar:

  1. A la pàgina Compte i configuració, ves a Tramitació > Recollida i entrega.
  2. Selecciona Configura el punt de venda o Modifica per gestionar les opcions de tramitació.
  3. A Operacions, tria quan vols que s’imprimeixin els comprovants de les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a un domicili de la zona.
  4. Completa la resta de dades i selecciona Desa.

Si tries l’opció d’imprimir els comprovants en funció de l’horari de recollida a l’establiment i d’entrega a domicili, s’imprimiran segons el temps de preparació assignat. Si decideixes imprimir-los en el moment en què es fa la comanda, s’imprimiran immediatament, fins i tot si la recollida o l’entrega està programada per a més endavant.

També pots configurar el TPV Square perquè les comandes s’imprimeixin automàticament des de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre com imprimir els comprovants i configurar les comandes al TPV Square.

No trobes el que necessites?