Configura els tipus de tramitació amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i empleats de comerços que tinguin una subscripció als plans Gratuït, Plus o Prèmium de Square per a comerços. Si el personal ha de configurar o modificar els mètodes de tramitació, comprova que tinguin activat el permís d’accés complet a Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats a Square.

Tria els tipus de tramitació

N’hi ha de diversos en funció de les necessitats de cada negoci:

• A l’establiment

• Enviament

• Recollida a l’establiment

• Entrega a domicili

• Autoservei

Abans de començar

Per decidir com vols tramitar les comandes, has de tenir en compte els productes que vens i les expectatives dels clients.

Configura el mètode de tramitació

Per començar, amplia la pestanya Tramitació a la Vista general de Vendes en línia Square. Des d’aquí pots seleccionar les opcions que millor s’adaptin al teu negoci.

Fes clic als tipus de tramitació de sota per decidir quin et pot anar bé. Els articles vinculats del Centre d’ajuda inclouen instruccions detallades per configurar cada tipus.

A l’establiment

Quan afegeixis un article a la cistella, selecciona A l’establiment, Enviament o Recollida com a mètode de tramitació de la comanda. La tramitació per defecte és a l’establiment, però és molt fàcil crear comandes per a l’enviament o la recollida.

En qualsevol cas, tots els articles de la cistella han de tenir el mateix mètode. Els clients no poden pagar si els articles de la cistella tenen mètodes de tramitació diferents.

Enviament

Amb Square per a comerços, pots crear comandes amb enviament i fer servir perfils de tarifes perquè es calculin automàticament les despeses d’enviament. Si vols estalviar-te haver de calcular-les manualment per a cada comanda, pots configurar i gestionar aquests perfils al Tauler de control de Square perquè s’apliquin automàticament a les comandes futures.

Nota: per fer servir els perfils de tarifes d’enviament, has de tenir l’aplicació de TPV de Square actualitzada amb la versió més recent.

Per aplicar un perfil de tarifa d’enviament amb TPV Square per a comerços, has de configurar l’administrador de comandes als ajustaments de l’aplicació.

1. Obre l’aplicació de TPV de Square i toca ≡ Més > Configuració.
  2. Toca Comandes > Creació de comandes.
  3. Habilita l’opció Activa la creació de comandes durant el procés de pagament.

Consulta com Tramitar i finalitzar comandes amb Square per a comerços. Consulta Configura les zones i tarifes d’enviament amb Vendes en línia Square per crear perfils d’enviament i definir-ne les opcions.

Recollida a l’establiment

Si un client compra un article des de Vendes en línia Square té les opcions següents: el pot recollir al punt de venda físic, el pot rebre a casa si és una comanda amb entrega a un domicili de la zona, o a la taula si es tracta d’una comanda d’autoservei.

Consulta les instruccions de configuració detallades per a la
recollida a l’establiment amb Vendes en línia Square.

Entrega amb personal propi

Pots entregar les comandes als clients de la zona amb els teus repartidors o personal de missatgeria propi.

Consulta les instruccions de configuració detallades per a l’ entrega amb personal propi amb Vendes en línia Square.

Entrega sota demanda

Ofereix als clients de la zona l’opció de rebre les comandes amb un servei de missatgeria local de confiança. Consulta les instruccions de configuració detallades per a les entregues sota demanda amb Vendes  en línia Square.

Comandes d’autoservei (amb codi QR)

Permet que clients presencials facin ells mateixos les comandes sense contacte mitjançant codis QR personalitats.
Consulta les instruccions de configuració detallades per a les comandes amb codi QR amb Vendes en línia Square.

Articles relacionats

Consulta informació sobre com optimitzar els mètodes de tramitació amb Square per a comerços: