Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Tramitació de les comandes en línia

Configura àrees i tarifes d’enviament amb Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Si vens articles físics a la botiga, hauràs de decidir a quins llocs faràs enviaments i quant cobraràs per fer-los. Pots escollir entre diverses opcions d’enviament en funció de les teves necessitats.

Per començar amb els enviaments:

 1. Ves a la Vista general de Vendes en línia Square.

 2. Selecciona Tramitació de les comandes > Enviament.

 3. Confirma l’adreça Des d’on s’envia. Amb aquesta adreça es determinen les tarifes d’enviament i els transportistes disponibles per al teu punt de venda (USPS, FedEx, etc.). Si remets des d’un altre punt de venda, fes clic a Modifica l’adreça per fer-hi els canvis.

Tipus de tarifes d’enviament

Quina hauries de triar? Depèn d’allò que enviïs. Aquí tens una descripció general de les opcions.

Nota: els articles digitals i els serveis no tenen en compte el preu, el pes o la quantitat de les comandes.

Tarifas en tiempo real

Calcula el envío según el peso y el destino en el proceso de compra mediante transportistas como USPS, FedEx, etc. Esta es una buena opción si quiere asegurarse de que sus clientes siempre obtengan las tarifas de envío más precisas sin que se les cobre de más ni de menos. Para obtener más detalles, consulte el artículo sobre el envío en tiempo real.

Tarifa plana

Configure un precio único para el envío y cobre por pedido o por artículo. Esta es una buena opción si desea simplificar el proceso y sabe que sus costos de envío no varían mucho.

Envío gratuito

Ofrezca envío gratuito según el peso o el precio del pedido o para todos los pedidos. Use esta opción junto con otras tarifas para dar a sus clientes una oferta por pedidos grandes (por ejemplo, “¡Envío gratuito para todos los pedidos de más de $50!”).

Peso del pedido

Configure sus propias tarifas según el peso de todos los artículos en un pedido. Esto puede funcionar bien si envía dentro de un área limitada. Esta opción no tomará en cuenta la distancia al destino ni el cobro real de los transportistas. Deberá asegurarse de haber especificado un peso para cada uno de sus artículos.

Total del pedido

Cobre el envío según el precio total de un pedido. Puede usar esta opción para descontar el envío para los clientes que gasten más de una cierta cantidad en un pedido único.

Cantidad de artículos

Cobre el envío según la cantidad de artículos en un pedido. Esto resulta útil si vende artículos de tamaño y peso similares y sus costos aumentan cuando debe enviar más de un artículo. Esta opción no tomará en cuenta la distancia al destino ni cuánto cobran los transportistas en realidad.

Crea un perfil d’enviament

Un perfil d’enviament és una combinació de paràmetres que controlen on i com enviaràs els articles. Hi ha dos tipus de perfils d’enviament: predeterminat i personalitzat. El perfil d’enviament predeterminat s’aplica a tots els articles que es poden enviar, excepte aquells que estan inclosos en un perfil personalitzat. Un perfil d’enviament personalitzat et permet establir tarifes i regions d’enviament úniques per a articles concrets.

Nota: pots configurar diversos perfils d’enviament predeterminats sempre que la informació d’ubicació, com ara estats, prefectures, províncies i països, sigui única per a cada perfil.

Per configurar un perfil d’enviament predeterminat:

 1. Ves a la Vista general de Vendes en línia Square i selecciona Tramitació de les comandes > Enviament.

 2. Fes clic a Configura sota «Perfils d’enviament».

 3. Introdueix un nom per al perfil d’enviament nou. Els clients no veuran aquest nom.

 4. A Tipus, selecciona Predeterminat.

 5. Tria els països als quals faràs enviaments al menú d’«Enviaments a». Més endavant podràs seleccionar estats o províncies concrets. Tingues en compte que no pots afegir un punt de venda a diversos perfils d’enviament predeterminat.

 6. Fes clic a Afegeix una tarifa i tria una opció al menú desplegable.

 7. Introdueix un nom per a aquesta tarifa. Els clients la podran veure (p. ex., Correu prioritari).

 8. Introdueix un import per establir el preu d’aquesta tarifa.

 9. Desa quan hagis acabat.