Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Comença amb Square per a comerços a l’Square Terminal

Ara pots impulsar la teva empresa amb TPV Square per a comerços a l’Square Terminal, un dispositiu de pagament compacte amb una impressora integrada. Square per a comerços té dos plans: ; registra-t’hi i tindràs accés a un conjunt d’eines i informes dissenyat específicament per a comerços.

Funcions

  • Velocitat: cobra als clients en un tancar d’ulls, processa els canvis i les devolucions (també en el cas de devolucions d’altres punts de venda) i crea comandes amb un TPV dissenyat per a comerços.

  • Quadrícula d’articles personalitzable: personalitza el TPV per a un procés de pagament més ràpid amb mòduls, catàlegs i dissenys de pàgina personalitzables. Tot i que la quadrícula d’articles se sincronitza amb tots els dispositius assignats a un punt de venda, els empleats no poden configurar-ne una d’individual.

  • Portabilitat: gràcies al nostre TPV portàtil, pots processar vendes de manera eficient des de qualsevol lloc. Amb aquest dispositiu de pagament, estalvies espai i pots afegir estacions de pagament noves; a més, agilitzaràs les cues.

  • Comissions de processament amb descompte: si et subscrius a Pla Plus de Square per a comerços, gaudiràs de comissions de processament més baixes per a les vendes presencials.

Configura l’Square Terminal

Si no veus l’opció TPV Square per a comerços en iniciar la sessió, és possible que hagis d’actualitzar l’Square Terminal. Més informació sobre com configura l’Square Terminal per rebre pagaments amb Square per a comerços.

Característiques del procés de pagament

Barra de cerca

A la pantalla Procés de pagament, pots localitzar en un moment els articles tocant la barra de cerca i escrivint el nom dels articles, clients, descomptes o cistelles desades.

Afegeix un client

Toca la barra de cerca i cerca o toca Clients per filtrar i veure un client existent.

També pots crear o afegir un client tocant Afegeix un client a la pantalla de la cistella.

Accions de la cistella

A la pantalla Procés de pagament, toca Mostra la cistella i a continuació ••• per accedir a accions de la cistella com amagar la informació del client, modificar el mètode de tramitació de les comandes, mostrar les cistelles desades, afegir un import personalitzat, vendre o comprovar el saldo d’una targeta regal o bescanviar una recompensa d’un client. També pots tocar Esborra la cistella si el client canvia d’opinió. Nota: les opcions d’amagar la informació del client i mostrar la cistella desada només apareixeran si has afegit un client a la venda.

Estableix la tramitació de les comandes

Quan afegeixis un article a la cistella, selecciona A l’establiment, Enviament o Recollida com a mètode de tramitació de la comanda. Per defecte, tots els articles es tramiten a l’establiment, però pots crear una comanda fàcilment i configurar-la per a l’enviament o la recollida.

Tots els articles de la cistella han de tenir el mateix mètode de tramitació.

Imports personalitzats i preus variables

Si els articles tenen preus variables o no has configurat la col·lecció d’articles, introdueix imports personalitzats tocant Mostra la cistella > ••• > Afegeix un import personalitzat > escriu l’import i, a continuació, toca Fet.

Per als articles de preu variable, fes servir la barra de cerca o selecciona l’article de la quadrícula per localitzar-lo. Toca la variant, estableix el preu i, a continuació, toca Fet.

Quantitats fraccionades

Les quantitats fraccionades permeten vendre productes per diferents pesos o altres mesures en funció de l’article. Se solen fer servir per vendre teles per metres, tomàquets per grams, vi per litres o anacards per quilo.

Per afegir manualment la quantitat a un article:

  1. Toca Mostra la cistella i després selecciona l’article.
  2. Toca la variant per definir la quantitat i, a continuació, toca Fet.
  3. Continua amb el procés de pagament o toca Procés de pagament per completar-lo.

Bescanvia una recompensa

Si el client compleix els requisits per rebre una recompensa de Fidelització Square:

  1. Toca Mostra la cistella; ••• i Bescanvia la recompensa.
  2. Toca Fes servir el codi i introdueix el codi de sis dígits.
  3. Toca el client i, a continuació, tria la recompensa corresponent per marcar Bescanvia. Per eliminar-la, toca Desfés.
  4. Un cop s’hagi aplicat, toca Afegeix a la cistella.

Aplica descomptes

Per aplicar un descompte a tota la cistella, toca la barra de cerca i Descomptes a la pantalla del Procés de pagament.

Quan el client estigui a punt per fer el pagament i hagis d’afegir descomptes a articles concrets de la cistella, simplement has de fer lliscar l’article cap a l’esquerra i, a continuació, tocar Aplica el descompte i, després, Cobra.

Devolucions i canvis

Per gestionar un canvi o una devolució:

  1. Toca Transaccions al menú de navegació.
  2. Localitza el pagament o cerca el rebut o el número de targeta que es va fer servir a la transacció original.
  3. Selecciona el pagament que vols canviar i, a continuació, toca Devolució o canvi.
  4. Segueix les indicacions de la pantalla i no oblidis les opcions de reposició d’existències.
  5. Toca Afegeix les devolucions a la cistella i Reembossament. Per canviar articles, toca Afegeix articles per fer un canvi.

Característiques en funció de l’article

És molt fàcil actualitzar les notes de l’article, els impostos sobre les vendes i altres funcions: només has de tocar l’article i desplaçar-te fins a la part inferior de la pàgina.

Configuracions dels impostos

Per configurar l’impost sobre les vendes per article:

  1. Toca un article a la pantalla del procés de pagament o la cistella.
  2. Desplaça’t fins a la secció Impostos i descomptes i toca l’impost sobre les vendes.
  3. Selecciona o desselecciona els impostos pertinents i toca Fet.
  4. Toca Afegeix a la cistella i continua amb el procés de pagament.

Afegeix una nota

El client pot veure les notes, que pots fer servir per informar-los sobre detalls concrets dels articles, com ara ofertes per embolicar els articles per a regal o instruccions de conservació.

Ajusta el preu

Per ajustar el preu dels articles al procés de pagament:

  1. Toca un article a la pantalla del procés de pagament o la cistella.
  2. Desplaça’t fins al final de la pàgina i toca Ajusta el preu.
  3. Introdueix el preu ajustat i toca Fet.
  4. Toca Actualitza a la cistella per confirmar i continua amb el procés de pagament.

Afegeix a favorits

També pots seleccionar Afegeix a favorits perquè l’article aparegui en una llista de favorits i us sigui més fàcil de localitzar durant el procés de pagament, tant a tu com als empleats.

Cercador d’existències

Per veure la disponibilitat dels articles a qualsevol punt de venda:

  1. Toca un article a la pantalla del procés de pagament o la cistella.
  2. Desplaça’t per veure Existències en aquest punt de venda i (si escau) Altres punts de venda.
  3. Consulta altres punts de venda per distància, disponibilitat d’existències o nom.

Ajusta les existències

Per rebre o ajustar existències:

  1. Toca un article a la pantalla del procés de pagament o la cistella.
  2. Aquí en pots consultar les Existències en aquest punt de venda.
  3. Si no hi ha existències registrades, toca Rep existències per afegir un recompte.
  4. Si hi ha > 0 existències, toca el número per seleccionar un motiu per a l’ajust i introdueix el recompte actualitzat.

Funcions del menú

Des de la secció ≡ Més de l’aplicació de Square per a comerços a l’Square Terminal, continues tenint accés per veure tot l’historial de transaccions, explorar a fons els informes o donar una ullada ràpida al saldo, com ho faries des de qualsevol dispositiu.

Preguntes freqüents sobre l’Square Terminal i Square per a comerços

He de pagar cap tarifa addicional per poder fer servir Square per a comerços a l’Square Terminal?

No. Square per a comerços té dos plans, el pla Gratuït i el pla Plus, i tots dos et permeten fer-lo servir a l’Square Terminal. El primer no té cap cost, mentre que si et subscrius al pla Plus, hauràs de pagar una quota mensual. Compara els dos plans per veure quina solució és la millor per al teu negoci. Per provar Square per a comerços, registra’t i gaudeix d’una prova gratuïta de 30 dies del pla Plus. Quan s’acabi el període de prova, podràs canviar de pla o continuar amb el Pla Gratuït de Square per a comerços.

Puc fer servir TPV Square i tenir una subscripció al pla Gratuït o Plus de Square per a comerços a l’Square Terminal alhora?

Compara TPV Square i Square per a comerços per veure quina solució és la més adient per al teu negoci. Tot i que podràs fer servir tant TPV Square com el Pla Gratuït o Plus de Square per a comerços a l’Square Terminal, no podràs fer-ho alhora. Per canviar, hauràs de tancar la sessió de TPV Square i iniciar la sessió a Square per a comerços, i viceversa.

Com puc ajustar la configuració de Square per a comerços a l’Square Terminal?

Moltes configuracions de Square per a comerços, com ara la gestió de l’efectiu o les contrasenyes, no es poden modificar directament des de l’Square Terminal, però s’hi pot accedir a través de la configuració del dispositiu al Tauler de control en línia de Square.

No trobes el que necessites?