Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configura

Configura l’Square Terminal

Estàs a punt per acceptar pagaments com si res amb l’Square Terminal? Comença >

Contingut de la caixa

És el moment de posar en marxa el teu Square Terminal. Comencem donant un cop d’ull al hi ha dins la caixa.

What's in the box

Som-hi!

1. Retira l’embolcall protector.
Treu l’Square Terminal de la caixa i retira l’embolcall de plàstic.

2. Encén l’Square Terminal.
L’Square Terminal t’hauria d’haver arribat carregat i a punt per fer-lo servir. Mantingues premut el botó d’encendre que hi ha al costat esquerre. Per encendre el dispositiu, hauràs de mantenir premut el botó durant 3 segons.

Carrega l’Square Terminal

 1. Endolla l’adaptador de corrent al port que hi ha al costat de l’Square Terminal.

 2. Endolla el cable de l’adaptador de corrent a l’adaptador.

 3. Endolla l’altre extrem del cable de l’adaptador de corrent a una presa de corrent.

Muntar l’Square Terminal

Tot i que l’Square Terminal és portàtil, tens l’opció de fixar-lo al taulell o a una altra superfície. Si vols fixar el teu Square Terminal, pots comprar una placa de muntatge a la Botiga de Square o fer servir altres plaques que hi hagi disponibles al mercat.

El receptacle de muntatge de 0,5 cm que hi ha a la part inferior del Terminal està dissenyat per adaptar-se a molts dels accessoris de muntatge disponibles als comerços, com els que es fan servir per a les càmeres de fotos. Només cal que segueixis les instruccions de la placa de muntatge per fixar-la al taulell o a una altra superfície i, a continuació, collar-hi el Terminal mitjançant el receptacle que hi ha a la part inferior.

Connecta’t a la teva xarxa

Quan engeguis l’Square Terminal per primera vegada, se’t demanarà que el connectis a una xarxa. Pots connectar-lo a la teva xarxa mitjançant wifi o Ethernet.

Tingues en compte que:

 • No podràs connectar l’Square Terminal a una xarxa de portal captiu. Un portal captiu és una xarxa que et demana que acceptis unes condicions per a poder tenir accés a la connexió a internet (aquestes xarxes són freqüents a cafeteries, aeroports i a altres punts amb un accés públic a internet).

 • La connexió a través de xarxes públiques o no segures pot comportar més risc en comparació amb les xarxes segures

Wifi

Per connectar-lo a la wifi:

 1. Segueix les instruccions de Comença al teu dispositiu.

 2. Selecciona Wifi i escull una xarxa segura. Si cal, introdueix la contrasenya.

 3. Toca Següent.

Ethernet

Per connectar l’Square Terminal a internet amb un cable d’Ethernet, hauràs de comprar el Hub per a l’Square Terminal. Un cop el tinguis, pots connectar el cable d’Ethernet a l’Square Terminal.

Per connectar-lo mitjançant Ethernet:

 1. Connecta el hub d’accessoris al port que hi ha al costat de l’Square Terminal.

 2. Endolla el cable de l’adaptador de corrent a l’adaptador.

 3. Endolla l’altre extrem del cable de l’adaptador de corrent a una presa de corrent.

 4. Endolla el cable d’Ethernet al hub d’accessoris.

L’Square Terminal es connectarà automàticament a la teva xarxa un cop l’Ethernet estigui connectat al hub d’accessoris i el hub estigui connectat al corrent.

Posa-hi el paper de rebuts

L’Square Terminal té una impressora tèrmica integrada. Per imprimir rebuts amb l’Square Terminal, primer hauràs de carregar-hi paper:

 1. Obre la porta de la impressora que hi ha sobre la pantalla, a la part de dalt de l’Square Terminal.

 2. Desenrotlla lleugerament el rotllo de paper nou, col·loca’l a la porta de la impressora amb el paper desenrotllat a la part superior i l’extrem solt mirant cap a fora del Terminal, cap al costat contrari de la pantalla.

 3. Assegura’t que el paper segueixi la corba del rotllo i que no estigui doblegat. Tanca la porta de la impressora i arrenca l’excés de paper en direcció a la pantalla.

Un cop hagis inserit correctament el paper d’impressió, pots imprimir els rebuts dels clients. Si els rebuts no s’imprimeixen, és possible que hagis de reorientar el paper. Pots fer proves anant a Configuració > Maquinari > Impressora > Prova d’impressió.

Nota: quan treguis els rebuts per als clients, és millor arrencar el paper en direcció a la pantalla de l’Square Terminal. Si estires el paper en direcció contrària a la pantalla, pot ser que s’obri la porta de la impressora.

Crea el teu compte i inicia sessió

Si ja tens un compte de TPV Square, inicia la sessió mitjançant la teva adreça electrònica o creant un codi de dispositiu nou al Tauler de control. Si no, pots crear un compte des de l‘ordinador. Quan hagis creat el compte, podràs crear articles, configurar els impostos i començar amb la gestió de l’equip.

Connecta-hi accessoris recomanats

L’Square Terminal facilita la connexió de caixes d’efectiu, impressores de rebuts i lectors de codis de barres compatibles. Més informació sobre com connectar components recomanats a l’Square Terminal.

Ajuda i atenció al venedor

Troba respostes a les Preguntes més freqüents sobre l’Square Terminal i consulta Consells per a la resolució de problemes del Terminal.