Configura el TPV mòbil de Square per a restaurants

El TPV mòbil de Square per a restaurants està disponible actualment per a l’Square Terminal amb una impressora de rebuts integrada i per a dispositius Android si fas servir l’equip portàtil de TPV per a restaurants (disponible aviat).

Per començar, selecciona el TPV mòbil que prefereixis.

Image
Square Terminal Equip portàtil de TPV per a restaurants
Consulta les instruccions sobre com actualitzar el software per fer servir el teu Square Terminal amb el TPV mòbil per a restaurants. Disponible aviat per a Android.

Més informació sobre els preus, les funcions disponibles i la configuració del TPV mòbil de Square per a restaurants aquí: Guia per començar.

Si necessites més dispositius portàtils per al teu equip, visita la Botiga de Square per encarregar-ne més Square Terminals o equips portàtils de TPV per a restaurants per Android.