Inici>Components

Configura el TPV mòbil de Square per a restaurants

Actualment el TPV mòbil de Square per a restaurants està disponible per a l’Square Terminal amb una impressora de rebuts integrada i en dispositius Android amb el nostre equip portàtil de TPV per a restaurants.

Per començar, selecciona el TPV mòbil que prefereixis.

Image
Square Terminal Equip portàtil de TPV per a restaurants
Segueix les instruccions d’actualització del programari per fer servir l’Square Terminal existent amb el TPV mòbil per a restaurants. Segueix les instruccions de configuració de l’equip portàtil de TPV per a restaurants per a Android.

Nota: El TPV mòbil de Square per a restaurants encara no està disponible per a dispositius mòbils iOS o Android que no siguin el Samsung Galaxy A13.

Si necessites més dispositius portàtils per a l’equip, ves a Botiga de Square per encarregar més Square Terminals o els restaurants equips portàtils de TPV per a Android.

Més informació sobre els preus, les funcions disponibles i la configuració del nostre Guia de primers passos amb el TPV mòbil de Square per a restaurants.