Inici>Configura

Identifica el model de l’Square Stand

Hi ha dos models de l’Square Stand: primera generació i second generation. La diferència més significativa és el color i els lectors de targetes integrats. L’Square Stand de segona generació té un acabat en color negre i un lector de targetes amb xip o sense contacte integrat, mentre que el de primera generació és totalment blanc i té un lector de targetes de banda magnètica integrat.

Primera generació (esquerra), segona generació (dreta)

Localitza el número de sèrie

Per identificar el model exacte de l’Square Stand, n’hauràs de localitzar el número de sèrie. Hi ha dues maneres de fer-ho:

• Amb l’iPad acoblat a l’Square Stand, obre l’aplicació de Square:

1. Toca ≡ Més > Configuració > Components > Square Stand.

2. Toca Rep ajuda > Detalls del dispositiu. Aquí podràs veure el número de sèrie i altres dades del dispositiu.

• També pots veure el número de sèrie imprès al dispositiu.

• A les versions més recents de l’Square Stand, el pots trobar a sota de l’iPad, de manera que l’hauràs de desconnectar per poder-lo veure.

• A les versions anteriors de l’Square Stand, pots veure el número de sèrie a la part inferior de la base per a l’iPad.

A tots els Square Stand, el número de model s’indica entre els dígits 5 a 8 del número de sèrie, així: XXXXMMMMXXXXXXXXX. Un cop hagis localitzat el número de sèrie, comprova la seqüència MMMM del número.

Square Stand Model Serial Number MMMM Sequence* Colour Hardware
Second generation 16 digit serial number S176, S155 Black and white Contactless and chip
reader built-in
First generation 16 digit or 14 digit serial number S142, S015, S020, S021, S067, S025, S068, S089, S089 White Magstripe
built-in

*(caràcters 5-8) per identificar el model de l’Square Stand

Compatibilitat de l’iPad amb l’Square Stand (2a generació)

Seqüència MMMM Compatibilitat amb l’iPad Altres detalls
S176 o S155 iPad de 9a generació (2021), iPad de 8a generació amb pantalla de 10,2” (2020), iPad de 7a generació amb pantalla de 10,2” (2019), iPad Air 3 amb pantalla de 10,2” (2019), iPad Pro amb pantalla de 10,5” (2017) Inclou un connector Lightning i fa servir un pestell de seguretat per mantenir l’iPad al lloc que toca.

Nota: en aquests moments, l’Square Stand no és compatible amb els iPad de 10a generació (2022).

Compatibilitat de l’iPad amb l’Square Stand (1a generació)

Seqüència MMMM Compatibilitat amb l’iPad Altres detalls
S142 iPad de 9a generació (2021),
iPad de 8a generació amb pantalla de 10,2” (2020), iPad de 7a generació amb pantalla de 10,2” (2019)
, 10,2”
Inclou un connector Lightning i fa servir una peça de seguretat integrada per a mantenir l’iPad al lloc corresponent.
S089 o S089 Square Stand per a iPads de 9,7”.
Compatible amb:
iPad (6a generació),
iPad (5a generació),
iPro Pro 9,7”,
iPad Air 2 i iPad Air 1.
Inclou un connector Lightning i fa servir una peça de seguretat integrada per mantenir l’iPad al lloc corresponent.
S025
o
S068
Square Stand per a iPad Air 1. Inclou un connector Lightning i fa servir un cargol de seguretat desmuntable per mantenir l’iPad al lloc corresponent.
S020, S021
o
S067
Square Stand per a l’iPad 4. Inclou un connector Lightning i fa servir un cargol de seguretat desmuntable per mantenir l’iPad al lloc corresponent.
S015 Square Stand per a l’iPad 2 i 3. Inclou un connector de 30 clavilles i fa servir un cargol de seguretat desmuntable per mantenir l’iPad al lloc corresponent.

Si encara tens problemes, posa’t en contacte amb el servei d’atenció al venedor de Square i t’ajudarem perquè puguis continuar processant pagaments en un tres i no res.