Inici>Lector de targetes amb xip i sense contacte

Configura l’Square Reader

Pots comprar l’Square Reader directament a Botiga de Square.

Abans de configurar l’Square Reader, assegura’t de disposar d’un dispositiu compatible amb l’última versió de l’aplicació de Square.

1. Comprova la bateria del lector.

Per comprovar correctament la càrrega de la bateria, desconnecta el TPV portàtil de qualsevol font d’energia.

Prem i deixa anar el botó del lector. La llum verda indica que està carregat i preparat per fer-lo servir. Si veus una llum vermella, posa’l a carregar immediatament. Si el lector està encès, no cal que l’apaguis perquè passarà automàticament al mode de suspensió després de dues hores d’inactivitat. Per engegar-lo des del mode de suspensió, prem i deixa anar el botó situat al lateral del lector.

2. Carrega el lector

Connecta un extrem del cable USB complementari al lector i l’altre a un port USB del carregador del telèfon mòbil, ordinador o cotxe.

La bateria del lector tardarà aproximadament dues hores a estar del tot carregada.

Nota: també pots fer servir el Suport per a l’Square Reader per cobrar i acceptar pagaments.

3. Connecta un lector sense fils

El lector es connecta sense fils amb el Bluetooth de baix consum (Bluetooth LE). Assegura’t de tenir la versió més nova de l’aplicació de Square al teu dispositiu, ja que només aquesta versió és compatible amb el Reader.

Per connectar el lector:

1. Prem i deixa anar el botó del lector per engegar-lo.

2. Obre la configuració del dispositiu i comprova que el Bluetooth estigui activat.

3. Obre l’aplicació de Square i toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

4. Toca Configuració > Components > Lectors de targetes > Vincula un lector.

5. Posa el lector en el mode d’emparellament prement el botó del lector entre 3 i 5 segons. Deixa anar el botó tan aviat com aparegui una llum taronja parpellejant. Si apareix una llum vermella parpellejant, voldrà dir que has premut el botó massa estona i hauràs de tornar-ho a fer.

Després de vincular el lector, es mostrarà a l’aplicació com a Lector a punt.

Després de connectar el TPV portàtil, s’instal·larà automàticament qualsevol actualització necessària del microprogramari.

Nota: pot ser que la connexió sense fil es perdi si el lector o el dispositiu es troben a més de 3 metres de distància.

Si el TPV portàtil ja s’ha emparellat prèviament amb un altre dispositiu: no oblidis que si estàs tornant a connectar un TPV portàtil que ja s’ha emparellat prèviament amb un altre dispositiu, caldrà que el dispositiu anterior oblidi el TPV portàtil. Per a més informació sobre com tornar a connectar un TPV portàtil, consulta article de resolució de problemes.

Què volen dir les llums?

Connectant el teu lector

Llums Estat d’emparellament
Quatre llums taronges parpellejant El lector es troba en mode d’emparellament
Quatre llums verdes El lector s’ha emparellat correctament
Quatre llums vermelles No s’ha pogut emparellar el lector

Acceptar un pagament

Llums Estat del pagament
Una llum verda Reader ja pot acceptar pagaments
Llums verdes en moviment Reader està processant el pagament
Quatre llums verdes El pagament s’ha acceptat
Quatre llums vermelles S’ha denegat el pagament

Comprovant la bateria

Llums Carrega
Quatre llums verdes La bateria està carregada al 100 %
Tres llums verdes La bateria està carregada al 75 %
Dues llums verdes La bateria està carregada al 50 %
Una llum vermella fixa La bateria està carregada al 25 %
Una llum vermella pampalluguejant La bateria està baixa: carrega-la immediatament

Si tens cap dubte, aquí tens les preguntes freqüents i també pots consultar aquests consells per resoldre problemes amb el lector.