Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Lector de targetes amb xip i sense contacte

Configura l’Square Reader

Estàs a punt per acceptar pagaments amb l’Square Reader? Comença >

Pots comprar l’Square Reader directament a Botiga de Square.

Abans de configurar l’Square Reader, assegura’t de disposar d’un dispositiu compatible amb l’última versió de l’aplicació de Square.

1. Comprova la bateria del lector.

Per comprovar correctament la càrrega de la bateria, desconnecta el TPV portàtil de qualsevol font d’energia.

Prem i deixa anar el botó del lector. La llum verda indica que està carregat i preparat per fer-lo servir. Si veus una llum vermella, posa’l a carregar immediatament. Si el lector està encès, no cal que l’apaguis perquè passarà automàticament al mode de suspensió després de dues hores d’inactivitat. Per engegar-lo des del mode de suspensió, prem i deixa anar el botó situat al lateral del lector.

2. Carrega el lector

Connecta un extrem del cable USB complementari al lector i l’altre a un port USB del carregador del telèfon mòbil, ordinador o cotxe.

La bateria del lector tardarà aproximadament dues hores a estar del tot carregada.

Nota: també pots fer servir el Suport per a l’Square Reader per cobrar i acceptar pagaments.

3. Connecta un lector sense fils

El lector es connecta sense fils amb el Bluetooth de baix consum (Bluetooth LE). Assegura’t de tenir la versió més nova de l’aplicació de Square al teu dispositiu, ja que només aquesta versió és compatible amb el Reader.

Per connectar el lector:

  1. Prem i deixa anar el botó del lector per engegar-lo.

  2. Obre la configuració del dispositiu i comprova que el Bluetooth estigui activat.

  3. Obre l’aplicació de Square i toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

  4. Toca Configuració > Components > Lectors de targetes > Vincula un lector.

  5. Posa el lector en el mode d’emparellament prement el botó del lector entre 3 i 5 segons. Deixa anar el botó tan aviat com aparegui una llum taronja parpellejant. Si apareix una llum vermella parpellejant, voldrà dir que has premut el botó massa estona i hauràs de tornar-ho a fer.

Quan s’hagi vinculat el lector, es mostrarà a l’aplicació com a Lector a punt.

Qualsevol actualització de microprogramari necessària s’instal·larà automàticament un cop s’hagi connectat el lector. La connexió sense fil es pot perdre si el lector i el dispositiu es troben a més de 10 ft de distància.

Nota: actualment el processament de pagaments en Modo sin conexión no està disponible amb l’Square Reader per a targetes sense contacte i amb xip.

Si el TPV portàtil s’ha emparellat abans amb un altre dispositiu: tingues present que, si vols tornar a connectar un TPV portàtil que ja s’havia emparellat prèviament amb un altre dispositiu, caldrà que el dispositiu anterior el desvinculi el TPV portàtil. Per a més informació sobre com tornar a connectar un TPV portàtil, consulta l’article de resolució de problemes.

Ara que ja està tot a punt, obtén més informació sobre acceptar pagaments amb targeta amb xip i sense contacte.

Protegeix el Reader

Evita que l’Square Reader es malmeti per fer que et duri el màxim de temps possible. Alguns fitxers adjunts i determinats ambients poden fer malbé l’Square Reader amb el pas del temps i escurçar la vida útil del dispositiu. Per protegir el dispositiu:

  • No facis servir l’Square Reader en ambients humits i evita que entri aigua o altres líquids a la ranura per inserir les targetes. Introduir targetes de crèdit molles també pot produir danys a causa de l’aigua.

  • No facis servir imants forts, elements de fixació (com ara velcro), adhesius o components de muntatge que no hagin estat provats per Square per muntar i desmuntar sovint l’Square Reader. L’ús d’accessoris de tercers no provats per Square per fixar l’Square Reader a les superfícies pot produir que el dispositiu rebi més tensió o pressió, cosa que el podria malmetre.

  • Aparta l’Square Reader de fonts d’interferències per al Bluetooth com ara forns de microones, telèfons sense fil o llums fluorescents, i tampoc no el facis servir sobre una taula metàl·lica.

Per protegir l’Square Reader del desgast per ús diari, et recomanem que facis servir les fundes compatibles, el muntatge i la base de càrrega que pots trobar a la Botiga de Square. Aquestes fundes s’adapten a un ventall de telèfons mòbils i tauletes. Tingues l’Square Reader carregat i a punt fixant-lo al Suport per a l’Square Reader perquè les transaccions al taulell siguin bufar i fer ampolles.

Què volen dir les llums?

Connectant el teu lector

Llums Estat d’emparellament
Quatre llums taronges parpellejant El Reader es troba en mode d’emparellament
Quatre llums verdes El Reader s’ha emparellat correctament
Quatre llums vermelles No s’ha pogut emparellar el lector

Acceptar un pagament

Llums Estat del pagament
Una llum verda El Reader ja pot acceptar pagaments
Llums verdes en moviment El Reader està processant el pagament
Quatre llums verdes El pagament s’ha acceptat
Quatre llums vermelles S’ha denegat el pagament

Comprovant la bateria

Llums Carrega
Quatre llums verdes La bateria està carregada al 100 %
Tres llums verdes La bateria està carregada al 75 %
Dues llums verdes La bateria està carregada al 50 %
Una llum vermella fixa La bateria està carregada al 25 %
Una llum vermella pampalluguejant La bateria està baixa: carrega-la immediatament

Si tens cap dubte, aquí tens les preguntes freqüents i també pots consultar aquests consells per resoldre problemes amb el lector.