Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Lector de targetes amb xip i sense contacte

Accepta pagaments amb l’Square Reader

Hi ha dos tipus de Square Reader: l’Square Reader de 1a generació i el de 2a generació. Els dispositius són semblants en moltes coses, per exemple, tenen les mateixes comissions per transacció, accepten les mateixes marques de targetes, es configuren igual i els pagaments es processen de la mateixa manera. Aquí pots consultar més informació sobre les diferències i com identificar el teu Square Reader.

La comissió per transacció estàndard de l’1,25 % + 0,05 € de Square s’aplica a tots els tipus de pagament amb targeta: xip, PIN i sense contacte. Aquí t’expliquem com es calculen les tarifes i comissions de processament.

Nota: pots processar pagaments amb qualsevol targeta que tingui el logotip CB, així com targetes amb un dels logotips següents: Visa, VPay, Mastercard, Maestro o American Express. En aquest moment no s’admeten les targetes Discover, JCB i Union Pay, i l’Square Reader per a targetes amb xip o sense contacte no és compatible amb el Mode sense connexió.

Un cop hagis configurat l’Square Reader amb el teu dispositiu, ja podràs acceptar pagaments.

Accepta pagaments amb xip i PIN

Quan el client estigui preparat per al procés de pagament:

  1. Comprova que el lector estigui connectat al teu dispositiu.

  2. Obre l’aplicació de Square, completa la venda i després toca Cobra. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la teva tauleta està en mode vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

  3. Insereix la targeta amb xip (el xip a la part de davant i la targeta mirant cap amunt) a la ranura de la part superior del lector i gira la pantalla del dispositiu cap al client perquè introdueixi el PIN amb seguretat.

  4. Quan s’hagi introduït el PIN, comprova que el client hagi tocat el botó blau.

Quan vegis quatre indicadors lumínics de color verd al lector i un missatge de confirmació a l’aplicació, el pagament s’haurà completat correctament i ja podràs retirar la targeta amb xip. Si el client vol una còpia digital del rebut, pot introduir el seu telèfon o adreça electrònica a la pantalla de confirmació.

Accepta pagaments sense contacte

Quan vulguis cobrar a un client:

  1. Comprova que el lector estigui connectat al teu dispositiu.

  2. Obre l’aplicació de Square, completa la venda i després toca Cobra. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la teva tauleta està en mode vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

  3. Si veus un sol indicador lumínic de color verd al lector, això vol dir que està a punt per rebre el pagament del client. Demana al client que sostingui la targeta o el dispositiu sobre el lector per completar la venda.

Sabràs que el pagament s’haurà completat quan apareguin quatre indicadors lumínics de color verd, soni un «bip» i es mostri la confirmació a l’aplicació de Square. Mostra la pantalla de confirmació al client en cas que vulgui una còpia digital del rebut.

Activa els sons de la xarxa de targetes

Per activar o desactivar el to d’àudio de la xarxa de targetes cada cop que es completa una transacció a l’aplicació de TPV Square:

  1. Toca ≡ Més.

  2. Toca Configuració > Procés de pagament > Sons de pagament.

  3. Activa o desactiva l’opció Activa els sons de la xarxa de targetes.

Si l’opció està activada, el to només sonarà quan s’introdueixin o apropin targetes de dèbit i crèdit de la xarxa de targetes.

Pots consultar les preguntes freqüents sobre l’Square Reader si vols més informació.