Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Lector de targetes amb xip i sense contacte

Accepta pagaments amb l’Square Reader

La comissió estàndard de Square de l’1,25 % + 0,05 € per transacció s’aplica a tots els tipus de pagament amb targeta: xip, PIN i sense contacte. Pots obtenir més informació sobre com es calculen les tarifes i comissions de processament.

Nota: pots processar pagaments amb qualsevol targeta que inclogui el logotip CB, així com targetes amb algun dels següents logotips: Visa, VPay, Mastercard, Maestro o American Express. En aquest moment no s’admeten les targetes Discover, JCB i Union Pay.

Un cop hagis configurat l’Square Reader amb el teu dispositiu, ja podràs acceptar pagaments.

Accepta pagaments amb xip i PIN

Quan el client estigui preparat per al procés de pagament:

  1. Comprova que el lector estigui connectat al teu dispositiu.

  2. Obre l’aplicació de Square, completa la venda i després toca Cobra. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la teva tauleta està en mode vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

  3. Insereix la targeta amb xip (el xip a la part de davant i la targeta mirant cap amunt) a la ranura de la part superior del lector i gira la pantalla del dispositiu cap al client perquè introdueixi el PIN amb seguretat.

  4. Quan s’hagi introduït el PIN, comprova que el client hagi tocat el botó blau.

Quan vegis quatre indicadors lumínics de color verd al lector i un missatge de confirmació a l’aplicació, el pagament s’haurà completat correctament i ja podràs retirar la targeta amb xip. Si el client vol una còpia digital del rebut, pot introduir el seu telèfon o adreça electrònica a la pantalla de confirmació.

Accepta pagaments sense contacte

Quan ho tinguis tot a punt per carregar el client:

  1. Comprova que el lector estigui connectat al teu dispositiu.

  2. Obre l’aplicació de Square, completa la venda i després toca Cobra. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la teva tauleta està en mode vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

  3. Si veus un sol indicador lumínic de color verd al lector, això vol dir que està a punt per rebre el pagament del client. Demana-li al client que sostingui la targeta o dispositiu sobre el lector per completar la venda.

El pagament s’haurà completat correctament quan vegis quatre indicadors lumínics de color verd, sentis un «pip» i en vegis la confirmació a l’aplicació de Square. Mostra la pantalla de confirmació al client en cas que vulgui una còpia digital del rebut.

Per a més informació, consulta el preguntes freqüents sobre el lector de targetes amb xip i sense contacte.