Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

Devolucions i garantia limitada dels components de Square

Tots els components de Square es poden retornar directament al punt de compra original, sigui la Botiga de Square o un comerç físic, d’acord amb la seva política de canvis i devolucions.

En el cas d’alguns components i accessoris, hauràs d’posa’t en contacte amb l’equip d’Atenció al venedorobtenir l’aprovació abans de presentar una reclamació de garantia. Consulta la taula que tens a continuació per accedir als respectius articles de resolució de problemes, el període de cobertura de la garantia, la ubicació del número de sèrie i els requisits de contacte amb el servei d’atenció al venedor per a les garanties dels components.

Aquí tens més informació sobre polítiques i la garantia limitada dels components de Square la cobertura.

Components i accessoris Square Resolució de problemes Període de temps de cobertura de la garantia Et vols posar en contacte amb Atenció al venedor?
Square Reader Resolució de problemes amb l’Square Reader Un any No
Suport per a l’Square Reader
Square Stand

Resolució de problemes amb l’Square Stand Un any
Hub per a l’Square Stand
Square Terminal Resolució de problemes amb l’Square Terminal. Un any
Hub per a l’Square Terminal
Square Register Resolució de problemes amb l’Square Register Un any
Pantalla del client de l’Square Register
Hub per a l’Square Register
* Square Stand (1a generació): si vols tornar un Square Stand per a iPad (2019, 2020), iPad Air (2019) o iPad Pro 10,5”, introdueix el número de sèrie de 16 caràcters. Si es tracta d’un Square Stand per a iPad (2017, 2018), iPad Pro 9,7” o iPad Air (1, 2), introdueix el número de sèrie de 14 caràcters. La devolució no inclou l’Square Reader (1a generació) o el Suport per a l’Square Reader (1a generació) que és possible que compressis juntament amb l’Square Stand. Si també vols tornar aquests articles, fes-ho segons la seva política de garantia.

Informació de l’enviament

Els components de recanvi s’enviaran un cop hagis presentat la reclamació de garantia a la Botiga de Square. En el cas dels productes esmentats anteriorment, la celeritat dels enviaments pot variar en funció de diversos factors. Revisa el correu electrònic de confirmació de la garantia per consultar les actualitzacions de la informació de seguiment i la data estimada d’entrega. 

Com puc presentar una reclamació de garantia?

Si tens cap problema amb els components, consulta els articles del Centre d’ajuda que hi ha més amunt per resoldre’l. Si ja has intentat resoldre els problemes habituals i encara tens dificultats amb els components de Square, segueix els passos que t’indiquem a continuació.

Per enviar la garantia d’un producte que no requereix posar-se en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square

  1. Inicia la sessió al compte per començar el procés de reclamació de la garantia.
  2. Selecciona el número de sèrie o el producte de la llista de dispositius que poden optar-hi i pel qual vols presentar una reclamació de garantia, o bé introdueix el número de sèrie complet (entre 14 i 16 dígits) i selecciona Cerca el número de sèrie.
    • Si introdueixes un número de sèrie per a un dispositiu que no està associat al teu compte i compleix els requisits per a la garantia, selecciona Afegeix aquest dispositiu. Un cop afegit el dispositiu, es mostrarà un missatge de confirmació.
    • Nota: els dispositius que no compleixin els requisits perquè es trobin fora del període de garantia no figuraran a la llista.
  3. Tria el motiu del canvi al menú desplegable.
  4. Selecciona Continua per consultar o modificar l’adreça d’enviament.
    • Et recomanem que facis servir una adreça física per a l’entrega, ja que hi pot haver retards o problemes si s’envia a un apartat de correus.
  5. Selecciona Continua i introdueix la informació de facturació.
    • Nota: només se’t cobrarà l’import corresponent si no rebem els components originals en un termini de 14 dies des que Square hagi entregat els components de recanvi.
  6. Selecciona Continua i revisa la informació d’enviament i de facturació.
  7. Selecciona Envia la reclamació per completar la reclamació de garantia. També rebràs un correu electrònic de confirmació d’enviament de la garantia. Aquest correu electrònic inclourà un enllaç per generar les etiquetes d’enviament prepagades.
    • Envia’ns els components antics, incloent-hi tots els cables i accessoris originals, en un termini de 14 dies després de rebre els components de recanvi. Fes servir la mateixa caixa en què et va arribar la unitat de recanvi i enganxa-hi l’etiqueta de prepagament que et vam proporcionar en la confirmació. Assegura’t d’eliminar les adreces o codis de barres anteriors.
  8. Introdueix el teu número de telèfon per rebre notificacions de seguiment per missatge de text.

Per enviar la garantia d’un producte que requereix posar-se en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square

  1. Posa’t en contacte amb l’equip d’Atenció al venedor perquè aprovin la presentació d’una reclamació de garantia.
  2. Inicia la sessió al compte per començar el procés de reclamació de la garantia.
  3. Selecciona el número de sèrie o el producte de la llista de dispositius que puguin optar-hi i estigui aprovat per l’equip d’Atenció al venedor.
  4. Tria el motiu del canvi al menú desplegable.
  5. Selecciona Continua per consultar o modificar l’adreça d’enviament.
    • Et recomanem que facis servir una adreça física per a l’entrega, ja que hi pot haver retards o problemes si s’envia a un apartat de correus.
  6. Selecciona Continua i introdueix la informació de facturació.
    • Nota: només se’t cobrarà l’import corresponent si no rebem els components originals en un termini de 14 dies des que Square hagi entregat els components de recanvi.
  7. Selecciona Continua i revisa la informació d’enviament i de facturació.
  8. Selecciona Envia la reclamació per completar la reclamació de garantia. També rebràs un correu electrònic de confirmació d’enviament de la garantia. Aquest correu electrònic inclourà un enllaç per generar les etiquetes d’enviament prepagades. Square pagarà tots dos enviaments.
    • Envia’ns els components antics, incloent-hi tots els cables i accessoris originals, en un termini de 14 dies després de rebre els components de recanvi. Fes servir la mateixa caixa en què et va arribar la unitat de recanvi i enganxa-hi l’etiqueta de prepagament que et vam proporcionar al correu electrònic de confirmació. Assegura’t d’eliminar les adreces o codis de barres anteriors.
    • Per a l’Square Register: Si tens el cable de 2 metres per a la pantalla del client, no el retornis. L’equip de recanvi no inclourà un cable llarg nou.
    • Per a l’Square Reader: Si tens el cable estès de 2 metres, no el retornis. L’equip de recanvi no inclourà un cable llarg nou.
  9. Introdueix el teu número de telèfon per rebre notificacions de seguiment per missatge de text.

Ubicació del número de sèrie dels components de Square

Per localitzar el número de sèrie dels components de Square.

Components i accessoris Square Ubicació del número de sèrie
Square Reader El número de sèrie de 16 caràcters es troba a la part posterior de l’Square Reader.
Suport per a l’Square Reader El número de sèrie de 16 caràcters es troba a la part inferior de la capsa amb la qual t’ha arribat el Suport per a l’Square Reader.
Square Stand (1a i 2a generació) El número de sèrie de 16 caràcters es troba a l’interior del suport per a l’iPad de l’Square Stand, a sota de l’iPad.
Equip d’accessoris per a l’Square Stand (1a generació) (hub de components USB, adaptador i cable d’alimentació) Trobaràs el número de sèrie de 14 dígits al hub de components USB.
Hub per a l’Square Stand (2a generació) El número de sèrie de 16 caràcters es troba a la part inferior del hub per a l’Square Stand.
Square Terminal Trobaràs el número de sèrie de 16 dígits a la part inferior de l’Square Terminal.
Hub per a l’Square Terminal El número de sèrie de 16 caràcters es troba a la part inferior del hub per a l’Square Terminal.
Square Register El número de sèrie de 16 caràcters es troba a la part posterior de la pantalla del venedor de l’Square Register.
Pantalla del client de l’Square Register El número de sèrie de 16 caràcters es troba a la part posterior de la pantalla del client de l’Square Register quan no és al suport.
Hub per a l’Square Register El número de sèrie de 16 caràcters es troba a la part posterior del hub per a l’Square Register.

Devolució dels components comprats a Square

Square ofereix una política de devolució sense risc de 30 dies per a tots els components comprats a la Botiga de Square. Per fer una devolució dels components:

  1. Busca el número d’identificació de la comanda al correu electrònic de confirmació de la comanda original.

  2. Rellenar el formulario de devolución.

  3. No t’oblidis d’incloure tots els cables i accessoris, l’embalatge original i l’albarà original a la devolució.

  4. Un cop rebem la devolució i confirmem que s’hi han inclòs tots els components, Square et farà un reembossament a la targeta. Els reembossaments es tramitaran a la targeta de compra original en un termini de set dies feiners.

Els productes de Square que s’hagin adquirit en un comerç extern s’han de retornar d’acord amb la política de devolucions i reembossaments del comerç en qüestió.

Crea etiquetes de devolució

Per crear o imprimir una etiqueta de devolució, segueix les instruccions que trobaràs a la secció anterior per a les devolucions normals de 30 dies. Un cop hagis emplenat el formulari de devolució, es generarà una etiqueta de devolució electrònica que podràs desar o imprimir des del teu ordinador personal.

Per a les devolucions en garantia, consulta el correu electrònic de confirmació de la garantia. Aquest correu electrònic inclourà un enllaç per generar les etiquetes d’enviament prepagades.

No trobes el que necessites?