Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

Garantia limitada dels components de Square i devolucions

Tots els components de Square es poden retornar directament al punt de compra original, sigui la Botiga de Square o un comerç físic. L’Square Register, l’Square Terminal i l’Square Reader estan coberts per una garantia limitada del fabricant d’un any.

Problemes tècnics amb els components de Square

Si tens problemes amb els components, consulta els articles següents del Centre d’ajuda per resoldre’ls:

Recanvis per a l’Square Register i l’Square Terminal

Si alguna peça de l’equip de l’Square Register o l’Square Stand (el hub de components USB, l’adaptador de corrent o el cable d’alimentació) està danyada, posa’t en contacte amb Atenció al venedor per presentar una reclamació de garantia per a aquestes peces.

Posa’t en contacte amb l’equip d’ajuda >

Garantia limitada dels components de Square

Square Reader

L’Square Reader per a targetes amb xip i sense contacte està cobert per una garantía limitada de un año.

Volem assegurar-nos que pots tornar a la feina al més aviat possible. Si ja has intentat resoldre els problemes habituals i encara tens dificultats amb l’Square Reader, segueix aquests passos:

  1. Completa el proceso de reclamación de la garantía >

  2. T’enviarem una unitat de components de recanvi amb els accessoris que l’acompanyen. Els components de recanvi t’haurien d’arribar en 5-7 dies.

  3. Envia’ns els components antics en un termini de 14 dies després de rebre la unitat nova. Fes servir la mateixa caixa en què et va arribar la unitat de recanvi i enganxa-hi l’etiqueta d’enviament que t’hem proporcionat per correu electrònic. Square pagarà tots dos enviaments.

Important: assegura’t de retornar els components antics en un termini de 14 dies després de rebre la unitat nova. En cas contrari, entendrem que vols conservar les dues unitats i carregarem el cost dels components nous a la teva targeta de crèdit desada.

Square Terminal

L’Square Terminal està cobert per la mateixa garantía limitada de un año que la majoria dels components de Square.

Si el teu Terminal s’envia a un apartat de correus, és possible que s’entregui amb una mica de retard.

Posa’t en contacte amb Atenció al venedor per iniciar el procés de garantia.

Square Stand

L’Square Stand està cobert per la mateixa garantia limitada d’un any, igual que l’equip d’accessoris de recanvi per a l’Square Stand, que inclou un hub de components USB, un adaptador de corrent i un cable d’alimentació. Posa’t en contacte amb el nostre equip d’atenció al client per presentar una reclamació de garantia per a l’Square Stand o per al kit d’accessoris per a l’Square Stand. El maquinari de substitució hauria d’arribar en 5-7 dies feiners.

Square Register

L’Square Register està cobert per una garantía limitada de un año. Com sempre, volem assegurar-nos que pots tornar a la feina al més aviat possible. Consulta la nostra guia Solució de problemes amb l’Square Register per obtenir alguns consells. Posa’t en contacte amb el centre d’ajuda per iniciar el procés de garantia.

Devolució dels components comprats a Square

Square ofereix una política de devolució sense risc de 30 dies per a tots els components comprats a la Botiga de Square. Per retornar els components:

  1. Busca el número d’identificador de la comanda al correu electrònic de confirmació de la comanda original.

  2. Rellenar el formulario de devolución.

  3. Inclou tots els cables, l’embalatge original i l’albarà original amb la devolució.

  4. Quan rebi la teva devolució, Square et reembossarà els diners a la targeta de pagament després de confirmar que s’han inclòs tots els components. Els reembossaments es tramitaran a la targeta de compra original en un termini de set dies feiners.

Els productes de Square comprats a través de comerços al detall s’han de retornar d’acord amb la política de devolucions i reembossaments corresponent del comerç.

Crea etiquetes de devolució

Per crear o imprimir una etiqueta de devolució, segueix les instruccions de la secció anterior. Un cop hagis emplenat el formulari de devolució, es generarà una etiqueta de devolució electrònica que podràs desar o imprimir des del teu ordinador personal.