Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Acceptar pagaments amb Apple Pay i Google Pay a Vendes en línia Square

Apple Pay i Google Pay permeten agilitzar el procés de pagament a les botigues virtuals, especialment als dispositius mòbils. Amb Vendes en línia Square, pots activar aquestes carteres digitals al lloc web perquè els clients puguin comprar i pagar en un no res i sense maldecaps.

Nota: de moment, Apple Pay i Google Pay no s’accepten als llocs web de reserves en línia de Cites Square. Pots consultar més informació sobre com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square.

Pots consultar més informació sobre com acceptar pagaments a Vendes en línia Square per assabentar-te de totes les opcions de pagaments en línia de què disposes.

Activa Apple Pay o Google Pay a la pàgina del procés de pagament del lloc web

Square-Online-Apple-Pay-and-Google-Pay-CA

Per activar Apple Pay o Google Pay per a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

  2. Comprova que hagis connectat Square com a processador dels pagaments.

  3. Activa Accepta Apple Pay i/o Accepta Google Pay.

Activa Apple Pay o Google Pay a les pàgines d’articles del lloc web

Pot ser que vulguis que els clients puguin ometre el procés de pagament i comprar directament des de la pàgina d’informació d’un article fent servir Apple Pay o Google Pay. Aquesta opció és útil quan els clients només volen comprar un article. Per activar aquesta funció:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

  2. Selecciona Modifica la configuració avançada.

  3. A Botons de pagament, marca la casella Mostra els botons d’Apple Pay i Google Pay a la pàgina d’informació de l’article.

  4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Un cop hagis activat la funció, si un client afegeix articles a la cistella i, a continuació, fa servir Apple Pay o Google Pay directament des de la pàgina d’un article, només es comprarà aquell article. Els articles que s’hagin afegit a la cistella prèviament no s’inclouran a la transacció. Quan Apple Pay o Google Pay s’inicien des de la cistella i els clients van a la pàgina del procés de pagament del web, la transacció inclou tots els articles que s’hi hagin afegit.

Resolució de problemes

Si has activat Apple Pay o Google Pay per a Vendes en línia Square, però no veus les opcions de pagament al lloc web publicat, prova aquests mètodes per resoldre-ho:

Nota: Apple Pay només es mostrarà si fas servir Safari com a navegador web.