Inici>Resoldre problemes amb l’Stand

Resol els problemes del domini per veure el teu web de Vendes en línia Square

Si per algun motiu no veus el teu web de Vendes en línia Square a la xarxa, hi ha diverses mesures per resoldre problemes amb els dominis que et poden ser d’utilitat.

Assegura’t que el web s’ha publicat

Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square seleccionant el botó Publica. Descobreix més informació sobre com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square i com publicar el web.

Revisa si hi ha errades tipogràfiques

Assegura’t que no hi ha errades tipogràfiques al domini on tens associat el web o a l’adreça que has introduït al navegador per cercar-lo.

Torna a començar

Torna a carregar el navegador i esborra la memòria cau. Això et funcionarà en cas que tinguis una versió no publicada del web a la memòria cau del navegador que fas servir. Si no saps com esborrar la memòria cau, pots fer una cerca ràpida a internet per esbrinar com fer-ho.

Revisa els navegadors, els dispositius i les xarxes

Prova de cercar el web des de diferents navegadors (p. ex. Chrome, Firefox, Edge, etc.), dispositius (p. ex. l’ordinador, el telèfon mòbil) i xarxes d’internet (p. ex. la wifi de casa o les dades del mòbil) per detectar si hi ha algun problema en alguna d’aquestes coses.

Mantingues la facturació del domini

Assegura’t que la informació de facturació del servei del domini està al dia i que no ha vençut. Obtén més informació sobre com gestionar les teves subscripcions de Vendes en línia Square.

Si fa més d’un mes que ha vençut el domini, pot ser que entri en un termini de gràcia de redempció (RGP) i hauràs de contactar amb atenció al venedor per tornar-lo a fer servir. Pots obtenir més informació sobre el cicle de vida del domini i període de gràcia al web de l’ICANN.

Comprova l’associació del teu domini

Si el domini o el web està allotjat en un servei de tercers, assegura’t que el domini està ben connectat al web. Pots consultar més informació sobre com vincular el domini a Vendes en línia Square si nosaltres allotgem el web, però un tercer allotja el domini.

Revisa els registres AAAA del DNS

Si els registres DNS del teu domini de tercers inclouen un registre AAAA, el nostre servei no el reconeixerà i el domini no apareixerà al teu web quan el cerquin en un navegador. Per solucionar això, elimina el registre AAAA del DNS del domini i fes que els canvis es propaguin (aquest procés normalment tarda entre 24 i 48 hores).

Espera que es faci la propagació de DNS

Si acabes de comprar o transferir un domini, tingues en compte que hi ha un període de propagació dels servidors de noms de domini (DNS) d’entre 24 i 48 hores abans que el web sigui visible en línia amb el nom del domini. Dit d’una altra manera, has d’esperar que finalitzi el període de propagació perquè el web aparegui en cercar el domini en un navegador. Aquí t’expliquem com cómo transferir su dominio a Square.

Per ajudar-nos a resoldre els problemes de manera més eficient, segueix aquests passos abans de posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square.