Inici>Articles i categories del web

Configura opcions de regal amb Vendes en línia Square

Nota: per fer servir les opcions de regal per als articles, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

Si actives les opcions de regal, els clients podran indicar que l’article que estan comprant és per regalar. A més, podran incloure un missatge per als destinataris a la factura d’enviament, juntament amb instruccions en cas que vulguin retornar o canviar l’article. També podràs oferir l’opció d’embolicar el regal per un cost addicional opcional.

Activa les opcions de regal per als articles del lloc web

Per activar les opcions de regal a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències de l’article o Configuració compartida > Preferències de l’article.

  2. A Opcions de regal, selecciona Configura.

  3. Per oferir el servei d’embolicar per a regal, activa l’opció Embolica per regalar.

  4. Introdueix una etiqueta i una descripció per al client i afegeix un preu, en cas que ho vulguis cobrar. Selecciona Continua.

  5. Tria si vols aplicar l’opció de regal a tots els articles o només a alguns. Si tries alguns articles, fes servir les caselles de selecció per triar quins articles tindran opcions de regal.

  6. Selecciona Aplica per desar els canvis.

Nota: només s’admeten opcions de regal per als articles físics i d’alimentació i begudes.

Configura la política de canvis i devolucions

Assegura’t de configurar la teva política de reembossaments a Vendes en línia Square, a la configuració del procés de pagament.

Experiència del client

Square-Online-Live-Gifting-Options-CA

Els clients que comprin al teu lloc web veuran les opcions de regal que configuris quan consultin algun article que les tingui activades. Qualsevol opció de regal que el client seleccioni es mostrarà a la cistella de la compra i a la confirmació per correu electrònic. Els rebuts impresos per a les comandes amb enviament mostren el missatge del client i la política de devolucions, però no els preus.

No trobes el que necessites?