Configura el seguiment de les comissions

Amb Square, pots assignar comissions diferents als empleats pels serveis i fer que els que tinguin més experiència en rebin un percentatge més elevat que els que en tinguin menys. Nota: aquesta funció està disponible per als venedors d’Equips Plus, del pla Plus de Square per a comerços i de Square per a restaurants.

A més, tots els empleats poden guanyar una comissió fixa pels articles venuts. Pots controlar com es calculen les comissions del negoci determinant quins costos se n’exclouen. Genera informes per consultar els ingressos setmanals i mensuals. Fer-ne un seguiment és ben senzill.

Quan a un empleat se li assigna una cita, se li atribueix la venda i rebrà qualssevol comissió i propines relacionades. Quan es fa una venda, se’n registra l’atribució i no es pot actualitzar un cop efectuada la transacció.

Nota: actualment el seguiment de les comissions només està disponible al tauler de control en línia de Square.

Configura les comissions

Pots configurar els percentatges de comissió directament al tauler de control en línia de Square.

Per fer-ho:

1. Ves a la secció Equip del tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona l’empleat per al qual vols configurar el percentatge.

3. A Càrrec, fes clic a Modifica.

4. Activa l’opció Rep una comissió.

5. Introdueix el percentatge de la comissió per servei i per article de l’empleat.

Configura el càlcul de les comissions

Podràs controlar com es calculen les comissions del negoci, de manera que determinaràs quins costos es dedueixen del preu de venda abans d’aplicar-hi una comissió.

Per fer-ho:

1. Ves a la secció Equip del tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona Comissió i tria els conceptes que vols que es dedueixin del preu de venda.

3. Desa.

Informes

1. Ves a la secció Informes del tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona Vendes de l’equip.

3. Fes clic al nom d’un empleat per consultar les comissions que ha rebut per article i per servei.

4. Fes clic a Exporta per descarregar un fitxer CSV amb el resum i els detalls dels ingressos de l’equip.

Nota: si has de reembossar una transacció per qualsevol motiu, tingues en compte que les comissions no es veuran afectades.