Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Configuració de Vendes en línia Square

Vendes en línia Square té diverses configuracions, que pots gestionar al Tauler de control depenent de la quantitat de llocs web que tinguis al compte de Square. Per consultar més informació sobre com moure’t per Vendes en línia Square, consulta com fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Nota: aquestes preferències són diferents de les preferències del lloc web.

Comptes amb un lloc web

Square-Online-Single-Site-Settings-CA

Si només tens un lloc web al compte, la secció Configuració té tot el que necessites per posar en marxa la botiga virtual i començar a vendre. Ajusta la configuració per poder:

Comptes amb diversos llocs web

Square-Online-Multi-Site-Settings-CA

Si tens diversos llocs web al compte, la configuració estarà dividida en dos.

Configuració

L’opció Configuració és per al lloc web concret que estàs visualitzant a la Vista general de Vendes en línia Square. Ves a la configuració per:

Configuració compartida

La Configuració compartida s’aplicarà a tots els llocs web del compte, independentment del que estiguis visualitzant a la Vista general de Vendes en línia Square. Ves a la configuració compartida per:

  • Modificar altres paràmetres de configuració General.

  • Canviar la configuració de les Targetes regal.

  • Modificar la configuració del Procés de pagament. Pots consultar més informació sobre com acceptar pagaments a Vendes en línia Square i sobre les opcions del procés de pagament per al lloc web.

  • Configurar els impostos sobre les vendes. Pots consultar més informació sobre com configuració d’impostos per a Vendes en línia Square.

  • Configurar les Notificacions per a les comandes en línia que rebis. Pots consultar més informació sobre les Square Online notification preferences.

  • Ajustar les Preferències dels articles per configurar distintius i relacions d’imatge. Pots consultar més informació sobre les preferències dels articles.

  • Configurar les Opcions dels articles. Pots consultar més informació sobre les opcions i les variants dels articles.

  • Afegir o modificar cupons per fer-los servir en línia.

  • Sincronitzar articles entre Vendes en línia Square i la teva Col·lecció d’articles de Square. Pots consultar més informació sobre la sincronització d’articles de Vendes en línia Square.