Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona diversos webs amb Vendes en línia Square

Pots crear més webs des de la Vista general de Vendes en línia Square i assignar-los articles des del compte de Square.

Per conèixer totes les eines i funcions de Vendes en línia Square disponibles al Tauler de control, consulta com fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Afegeix un web

Square-Online-Site-Switcher-Dropdown-CA

Per crear webs addicionals a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable del selector de webs.

  2. Selecciona Afegeix un web.

  3. Introdueix la informació del negoci i de tramitació que correspongui i tria un o diversos temes per dissenyar el web nou en un tres i no res.

Nota: si no apareix el menú del selector de webs, selecciona el menú de l’extrem superior dret de la pàgina Vista general i selecciona Afegeix un web.

Canvia d’un web a un altre

Square-Online-Site-Switcher-Panel-CA

Quan obris el menú del selector de webs i en seleccionis un, la pàgina Vista general s’actualitzarà per mostrar la informació del web seleccionat. A cada web, també pots seleccionar ••• per a les accions següents:

  • Duplica el web: si dupliques un web, només en duplicaràs el contingut (no la informació d’ecommerce, com ara els articles, la tramitació o els punts de venda).

  • Canvia el títol del web: consulta aquest article sobre les preferències del lloc web per obtenir més informació sobre els títols dels webs.

  • Elimina el web: si elimines un web, no el podràs recuperar. Fes servir aquesta opció amb precaució.

Configuració compartida

Algunes funcions i configuracions es comparteixen a tots els webs del compte, mentre que d’altres són específiques de cada web. Les opcions que hi ha a sota de la línia horitzontal del menú de navegació són compartides, mentre que les que hi ha a sobre són específiques del web seleccionat. Consulta més informació sobre la Configuració de Vendes en línia Square.

Assigna articles i categories als webs

Tots els webs del compte fan servir el mateix catàleg d’articles, però pots assignar articles i categories a webs específics. Només els articles visibles assignats a un web es mostraran a la pàgina de comandes corresponent. Si vols obtenir més informació sobre com assignar articles i categories, consulta aquests articles sobre com gestionar la configuració d’articles de Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles i com crear i gestionar categories d’articles.

Opcions de tramitació

Enviament

Has de tenir un punt de venda d’enviament assignat a cadascun dels webs des d’on enviïs les comandes en línia. El punt de venda d’enviament es tria durant el procés de creació del web. La resta de paràmetres que configuris per als enviaments es comparteixen entre tots els webs del compte.

Per modificar el punt de venda d’enviament:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació > Enviament.
  2. Selecciona Modifica al costat del punt de venda d’enviament que vols canviar.
  3. Modifica el punt de venda i Desa per aplicar els canvis.

Recollida a l’establiment i entrega a domicilis de la zona

La configuració de la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili també és compartida per a tots els webs que tinguis al compte. Així doncs, si actives una o les dues opcions en un punt de venda, estaran disponibles a tots els webs que facin servir aquell punt de venda per tramitar comandes. Si escau, pots modificar la visibilitat d’un punt de venda per excloure webs concrets.

Per modificar la visibilitat d’un web pel que fa a la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació > Recollida i entrega.
  2. Selecciona Modifica al costat del punt de venda que vols canviar i, a continuació, ves a Visibilitat del web.
  3. Marca les caselles per seleccionar o desseleccionar webs per a aquest punt de venda i, a continuació, fes clic a Desa.

Gestiona les comandes

Pots consultar les comandes de cadascun dels webs del compte (així com les d’altres canals) a l’Administrador de comandes de Square del Tauler de control. Consulta més informació sobre com gestionar les comandes en línia amb Square.

Assigna dominis

Quan afegeixis un altre web al compte o en dupliquis un d’existent, assigna un domini al web nou per publicar-lo online. Pots triar un subdomini de Square gratuït o un domini personalitzat amb la teva pròpia marca. Si dupliques un web existent per tornar a començar, també tens l’opció de desconnectar el domini personalitzat del web existent per assignar-lo al nou.

Per obtenir més informació sobre totes les opcions del domini, consulta com comença amb els dominis per a Vendes en línia Square.

Tradueix els webs

Traduir els webs de Vendes en línia Square és una manera fantàstica d’apropar el teu negoci a més clients. Si tens una cartera de clients diversa que es comunica amb tu en idiomes diferents, tens a la teva disposició diversos mètodes per fer que els webs siguin multilingües. Consulta més informació sobre com tradueix el teu web de Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?