Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Dominis

Remet diversos dominis al teu lloc web de Vendes en línia Square

Tot i que el teu lloc web de Vendes en línia Square només pot tenir un nom de domini assignat, pots fer servir la remissió de dominis per fer servir diversos dominis des d’un mateix web.

Per exemple, si tens «elmeunegoci.com», pots comprar «elmeunegoci.net» i remetre el domini a «elmeunegoci.com». Això permet que qualsevol persona que vagi a «elmeunegoci.net» vegi el web que hauria vist si hagués introduït «elmeunegoci.com» al navegador. És a dir, quan un visitant introdueixi «elmeunegoci.net» al navegador, se’l redirigirà automàticament a «elmeunegoci.com» i se li mostrarà el lloc web connectat a «elmeunegoci.com».

Nota: aquesta acció és diferent de la redirecció d’URL, amb què es remeten URL de pàgines antigues a noves (en particular, quan trasllades el lloc web a un allotjador nou mantenint-hi el mateix domini connectat). Pots consultar més informació sobre les L’URL redirecciona a Vendes en línia Square.

Connecta un domini principal al lloc web

Per configurar la remissió de dominis, tria el domini principal on vulguis publicar el lloc web de Vendes en línia Square.

Si el domini ja està assignat al lloc web, pots anar a la secció següent.

Si encara no has assignat cap domini al lloc web, pots consultar com comença amb els dominis per a Vendes en línia Square per veure què cal fer per comprar i registrar un domini nou amb Square. També pots descobrir com vincular el domini a Vendes en línia Square si tens un domini registrat fora de Square.

Remet més dominis al domini principal

Square-Online-Domain-Forwarding-CA

Un cop hagis connectat el domini principal al lloc web, podràs remetre-hi més dominis.

Per remetre un domini a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

  2. Al domini que vulguis remetre, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.

  3. A Destinació, selecciona Modifica la destinació del lloc web.

  4. Tria l’opció Remet a un URL i introdueix el teu domini principal.

  5. Quan hagis acabat, selecciona Desa i repeteix el procés amb tots els dominis que vulguis remetre.

Nota: si el domini que vols remetre està allotjat fora de Square, posa’t en contacte amb l’allotjador del domini actual per preguntar-li qualsevol dubte relacionat que tinguis.

No trobes el que necessites?