Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Desa la informació de pagament per a les comandes en línia amb Square Pay

Square-Pay-on-Square-Online-ES

Square Pay permet que els clients desin i reutilitzin la seva informació de pagament a l’hora de fer una comanda en un lloc web de Vendes en línia Square o mitjançant un enllaç de Links de pagament Square. La informació desada s’associa amb l’adreça electrònica i número de mòbil que introdueixen durant el procés de pagament i conté el nom, l’adreça i les dades de la targeta del client. Quan un client es dona d’alta a Square Pay, pot accedir a la seva informació desada quan faci una comanda a qualsevol lloc web de Vendes en línia Square o faci servir un enllaç de Pagaments en línia Square d’ara endavant. Els clients ho poden configurar amb tota facilitat i eliminar les seves dades en qualsevol moment.

Nota: Square Pay és una funció per al client i no es pot desactivar. Està disponible a tots els llocs web de Vendes en lína Square i tots els enllaços de Pagaments en línia Square.

Aquí t’expliquem com acceptar pagaments a Vendes en línia Square i t’informem de totes les opcions de pagament en línia de què disposes. També pots obtenir més informació sobre els primers passos amb els enllaços de Pagaments en línia Square.

Configura-ho per primera vegada

En el moment de fer una compra en un lloc web de Vendes en línia Square o mitjançant un enllaç de Pagaments en línia Square, els clients poden desar la seva informació marcant la casella corresponent durant el procés de pagament i introduint el seu número de mòbil abans de finalitzar la compra. Rebran una confirmació per missatge de text i correu electrònic amb les instruccions per accedir a la seva informació desada en futures comandes.

Fer servir la informació de pagament desada

Un cop un client s’hi hagi subscrit, podrà fer servir la seva informació de pagament desada a qualsevol lloc web de Vendes en línia Square o enllaç de Pagaments en línia Square. Quan introdueixi l’adreça electrònica durant el procés de pagament, se li mostrarà una sol·licitud per fer servir la informació desada. S’enviarà un codi de sis dígits al número de mòbil associat al seu perfil de Square Pay. En introduir el codi, la resta de camps de pagament s’emplenaran automàticament amb la informació desada.

Si un client prefereix no fer servir la informació desada, només ha de tancar la finestra del codi i emplenar els camps del procés de pagament manualment. També pot fer servir els enllaços de Modifica per fer canvis a la informació de facturació després d’introduir el codi de confirmació.

Dona’t de baixa de Square Pay

La informació del client es pot eliminar de Square Pay en un moment i amb tota facilitat. Si ets client d’un venedor de Square, pots eliminar la teva informació de Square Pay seguint aquests passos:

  1. A la Pàgina de renúncia de Square Pay, introdueix l’adreça electrònica associada al teu perfil de Square Pay.

  2. Selecciona Continua.

  3. Quan acabis, rebràs un correu electrònic amb un enllaç per finalitzar l’exclusió de Square Pay.

Per obtenir més informació sobre Square Pay, revisa les Condicions del servei de Square Pay i l’Avís de privacitat de Square Pay.

No trobes el que necessites?