Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Desa la informació de pagament per a les comandes de Vendes en línia Square amb Square Pay

Square Pay permet als clients desar i reutilitzar la seva informació de pagament quan facin comandes en un lloc web de Vendes en línia Square. La informació desada, com ara el seu nom, l’adreça i la informació de la targeta, s’associa a l’adreça electrònica i al número de telèfon que introdueixen durant el procés de pagament. Si un client decideix subscriure’s a Square Pay, podrà accedir a la seva informació desada la pròxima vegada que faci una comanda des de qualsevol lloc web de Vendes en línia Square. Els clients poden configurar aquesta funció amb tota facilitat i eliminar la seva informació en qualsevol moment.

Nota: Square Pay és una funció que el client veu a la pantalla i no es pot desactivar. És compatible amb tots els llocs web de Vendes en línia Square.

Pots consultar més informació sobre com acceptar pagaments a Vendes en línia Square per assabentar-te de totes les opcions de pagaments en línia de què disposes.

Primera configuració

En fer una compra des d’un lloc web de Vendes en línia Square, els clients poden desar la seva informació de pagament marcant la casella corresponent durant el procés de pagament i introduint el seu número de telèfon mòbil abans de finalitzar la compra. Rebran una confirmació per missatge de text i correu electrònic amb les instruccions per accedir a la seva informació desada en futures comandes.

Fer servir la informació de pagament desada

Un cop un client s’hagi subscrit a Square Pay, podrà fer servir la seva informació de pagament desada a qualsevol lloc web de Vendes en línia Square. Quan introdueixi l’adreça electrònica durant el procés de pagament, se li mostrarà una sol·licitud per fer servir la informació desada. S’enviarà un codi de sis dígits al número de mòbil associat al seu perfil de Square Pay. En introduir el codi, la resta de camps de pagament s’emplenaran automàticament amb la informació desada.

Si un client prefereix no fer servir la informació desada, només ha de tancar la finestra amb el codi i emplenar els camps del procés de pagament de manera manual. També pot fer servir els enllaços de Modifica per fer canvis a la informació de facturació després d’introduir el codi de confirmació.

Exclusió voluntària de Square Pay

Eliminar la informació del client de Square Pay és fàcil i ràpid. Si ets client d’un venedor de Square, pots eliminar la teva informació de Square Pay seguint aquests passos:

  1. A la Pàgina de renúncia de Square Pay, introdueix l’adreça electrònica associada al teu perfil de Square Pay.

  2. Selecciona Continua.

  3. Quan acabis, rebràs un correu electrònic amb un enllaç per finalitzar l’exclusió de Square Pay.

Per obtenir més informació sobre Square Pay, revisa les Condicions del servei de Square Pay i l’Avís de privacitat de Square Pay.