Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Sincronització d’articles a Vendes en línia Square

Quan configures per primer cop Vendes en línia Square al teu compte de Square, la informació dels articles se sincronitzarà entre la Col·lecció d’articles de Square i Vendes en línia Square. Després de la configuració inicial, la sincronització continuarà automàticament en segon pla, amb algunes excepcions.

Pots obtenir més informació sobre com crear articles i categories a Vendes en línia Square i crear i gestionar els articles en línia des de la teva Col·lecció d’articles de Square.

Què se sincronitza?

Descripcions d’articles

Els canvis a les descripcions dels articles se sincronitzen entre Vendes en línia Square i la teva Col·lecció d’articles de Square. Totes admeten text enriquit (és a dir negreta, cursiva, enllaços, llistes, etcètera).

Nota: les descripcions dels articles no apareixen amb l’estil de text enriquit al TPV Square.

Imatges dels articles

Les imatges dels articles de la Col·lecció d’articles de Square se sincronitzen a diverses plataformes, incloent-hi Vendes en línia Square. Quan actualitzis o eliminis la imatge d’un article en un lloc, veuràs el canvi reflectit a tots els llocs on l’article sigui visible (com ara el teu web).

Variants i modificadors d’articles

Els articles que tinguin variants o modificadors se sincronitzaran igual que els altres. Si afegeixes o modifiques variants o modificadors després que un article s’hagi sincronitzat, aquests canvis se sincronitzaran amb l’article a Vendes en línia Square.

Pes dels articles

El pes dels articles és important per organitzar l’enviament i es pot actualitzar a través de Vendes en línia Square o la Col·lecció d’articles de Square.

Existències

L’inventari disminueix automàticament a la Col·lecció d’articles de Square quan els clients compren articles mitjançant Vendes en línia Square. Més informació sobre la gestió d’existències a Vendes en línia Square.

Articles eliminats

Si elimines un article a Vendes en línia Square, també l’eliminaràs a la Col·lecció d’articles de Square. Si vols eliminar un article del web sense eliminar-lo de la Col·lecció d’articles, pots marcar-lo com a no disponible. Per fer-ho:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
 2. Selecciona una quantitat d’articles marcant les caselles.
 3. Selecciona Modificació en grup > Marca com a no disponible.

Això eliminarà els articles del teu web perquè no es puguin comprar. Si més tard canvies d’opinió, pots tornar-los a marcar com a visible fent servir el mateix procediment.

Vendes i comandes

Quan els clients compren articles al teu web, la informació del client i de la comanda se sincronitza entre la Vista general de Vendes en línia Square i l’Administrador de comandes al Tauler de control i al TPV Square. Pots consultar i accedir a les comandes des de tots aquests llocs.

Punts de venda del negoci

La informació dels punts de venda del teu compte de Square se sincronitza amb la configuració de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Què és el que no se sincronitza?

Categories

La informació de les categories del TPV Square no se sincronitza contínuament amb Vendes en línia Square. No obstant això, per facilitar la configuració inicial, les categories es poden importar una vegada del TPV Square a Vendes en línia Square. Per importar les categories del TPV Square a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web.
 2. Selecciona copia sobre les categories existents del TPV.

Un cop importades, les categories de Vendes en línia Square s’hauran de gestionar per separat de les categories de TPV Square.

Preus de venda

Els preus de venda que poses als articles a Vendes en línia Square només s’apliquen a les compres fetes a través del lloc web.

Configuració d’impostos i enviaments

Els impostos i enviaments per al teu lloc web s’hauran de configurar a la Vista general de Vendes en línia Square. Trobaràs més informació sobre com configurar els impostos i els enviaments a Vendes en línia Square.

Altres configuracions de sincronització

Configuració de la sincronització personalitzada

Tens l’opció d’afegir automàticament articles nous al teu lloc web. Quan aquesta opció de configuració està activada, els articles que creïs a la Col·lecció d’articles de Square o al TPV s’afegiran automàticament al teu lloc web.

Nota: aquesta configuració només es permet si tens només un lloc web associat al compte. Si tens diversos webs, hauràs d’assignar els articles de la Col·lecció d’articles manualment a cadascun dels teus llocs web.

Configuració de la visibilitat dels articles

Pots ajustar la configuració predeterminada de visibilitat per als articles creats fa poc que se sincronitzen des de la Col·lecció d’articles a Vendes en línia Square. Per començar:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Sincronització d’articles o Configuració compartida > Sincronització d’articles.
 2. A la «Configuració de la visibilitat de l’article», tria entre Visible, Ocult o No disponible.

Per defecte, els nous articles creats des de zero a Vendes en línia Square seran Visibles. També pots actualitzar la visibilitat de diversos articles que ja hagis afegit a Vendes en línia Square amb el mètode de modificació en bloc, o directament a la Col·lecció d’articles de Square, des d’on pots seleccionar un article i modificar-ne la Visibilitat a Configuració de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com crear i gestionar articles a la Col·lecció d’articles.

Les opcions de configuració de visibilitat dels articles que pots fer servir són els següents:

 • Visible: l’article és visible en línia, està disponible per a la compra i es mostrarà a la navegació i als resultats de cerca.
 • Ocult: l’article es pot comprar en línia, però només per a qui hi tingui un enllaç directe (aquesta opció és útil per als articles exclusius).
 • No disponible: l’article no és visible en línia i no es pot comprar (aquesta opció és útil si encara no vols vendre l’article).

Resoldre problemes amb l’Stand

Si els articles no se sincronitzen entre la Col·lecció d’articles de Square i Vendes en línia Square:

 1. A la Col·lecció d’articles de Square, revisa les variants dels articles i comprova que no hi hagi dos articles o més amb el mateix nom.

 2. Si n’hi ha (encara que tinguin preus o SKU diferents), afegeix-los . (punt), - (guionet), or / (barra) al final del nom per diferenciar-los.

D’aquesta manera, els articles tornaran a sincronitzar-se.