Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Sincronització d’articles a Vendes en línia Square

La primera vegada que configures Vendes en línia Square al teu compte de Square, els productes de la Col·lecció d’articles se sincronitzaran amb la Vista general de Vendes en línia Square. Un cop estigui feta la configuració inicial, la sincronització continuarà automàticament en segon pla amb algunes excepcions.

Què és el que se sincronitza?

Descripcions d’articles

Els canvis a les descripcions dels articles se sincronitzen entre Vendes en línia Square i la teva Col·lecció d’articles de Square.

Imatges dels articles

Les imatges dels articles de la Col·lecció d’articles de Square se sincronitzen a diverses plataformes, incloent-hi Vendes en línia Square. Quan actualitzis o eliminis la imatge d’un article en un lloc, veuràs el canvi reflectit a tots els llocs on l’article sigui visible (com ara el teu web).

Variants i modificadors d’articles

Els articles que tinguin variants o modificadors se sincronitzaran igual que els altres. Si afegeixes o modifiques variants o modificadors després que un article s’hagi sincronitzat, aquests canvis se sincronitzaran amb l’article a Vendes en línia Square.

Existències

L’inventari disminueix automàticament a la Col·lecció d’articles de Square quan els clients compren articles mitjançant Vendes en línia Square. Més informació sobre la gestió d’existències a Vendes en línia Square.

Articles eliminats

Si elimines un article a Vendes en línia Square, també l’eliminaràs a la Col·lecció d’articles de Square. Si vols eliminar un article del web sense eliminar-lo de la Col·lecció d’articles, pots marcar-lo com a no disponible. Per fer-ho:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
 2. Selecciona una quantitat d’articles marcant les caselles.
 3. Selecciona Modificació en grup > Marca com a no disponible.

Això eliminarà els articles del teu web perquè no es puguin comprar. Si més tard canvies d’opinió, pots tornar-los a marcar com a visible fent servir el mateix procediment.

Vendes i comandes

Quan els clients compren articles al teu web, la informació del client i de la comanda se sincronitzen entre la Vista general de Vendes en línia Square i l’Administrador de comandes al Tauler de control i al TPV Square. Pots consultar i accedir a les comandes des de tots aquests llocs.

Punts de venda del negoci

La informació dels punts de venda del teu compte de Square se sincronitza amb la configuració de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Què és el que no se sincronitza?

Categories

La informació de les categories del TPV Square no se sincronitza contínuament amb Vendes en línia Square. No obstant això, per facilitar la configuració inicial, les categories es poden importar una vegada del TPV Square a Vendes en línia Square. Per importar les categories del TPV Square a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web.
 2. Selecciona copia sobre les categories existents del TPV.

Un cop importades, les categories de Vendes en línia Square s’hauran de gestionar per separat de les categories del TPV Square.

Cupons

Els descomptes de Square són diferents dels cupons de Vendes en línia Square, de manera que no se sincronitzaran. Fes servir els cupons de Vendes en línia Square per oferir incentius als clients que compren a través del web. Pots obtenir més informació sobre com crear cupons per a Vendes en línia Square.

Preus de venda

Els preus de venda que poses als articles a Vendes en línia Square només s’apliquen a les compres fetes a través del lloc web.

Configuració d’impostos i enviaments

Els impostos i enviaments per al teu lloc web s’hauran de configurar a la Vista general de Vendes en línia Square. Trobaràs més informació sobre com configurar els impostos i els enviaments a Vendes en línia Square.

Configuració de la sincronització personalitzada

La configuració de sincronització d’alguns articles individuals es pot personalitzar.

Descripcions dels articles

Tenint en compte que la Col·lecció d’articles de Square no admet text enriquit (com ara negreta, cursiva i llistes amb punts o numerades), pots desactivar la sincronització de les descripcions. Així podràs posar text enriquit a les descripcions dels articles del teu web i fer-les més atractives i fàcils de llegir.

Per desactivar la sincronització de les descripcions i afegir descripcions d’articles amb text enriquit al teu web:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Sincronització d’articles o Configuració compartida > Sincronització d’articles.
 2. A «Configuració de la sincronització personalitzada», desactiva Sincronitza les descripcions dels articles.
 3. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web per seleccionar articles i actualitzar-ne les descripcions mitjançant text enriquit.

Quan aquesta opció estigui desactivada, tindràs descripcions d’articles separades a Vendes en línia Square i a la resta de Square, com ara el TPV.

Afegeix articles nous al lloc web automàticament

Quan aquesta opció de configuració està activada, els articles que crees a la Col·lecció d’articles de Square o al TPV s’afegeixen automàticament al teu web.

Nota: aquesta configuració està admesa si només tens un lloc web associat al compte. Si tens diversos webs, hauràs d’assignar els articles de la Col·lecció d’articles manualment a cadascun dels teus llocs web.

Configuració de la visibilitat dels articles

Pots ajustar la configuració predeterminada de visibilitat per als articles creats fa poc que se sincronitzen des de la Col·lecció d’articles a Vendes en línia Square. Per començar:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Sincronització d’articles o Configuració compartida > Sincronització d’articles.
 2. A la Configuració de visibilitat de l’article, tria entre Visible, Ocult o No disponible.

Per defecte, els nous articles creats des de zero a Vendes en línia Square seran Visibles. També pots actualitzar la visibilitat de diversos articles que ja hagis afegit a Vendes en línia Square amb el mètode de modificació en grup, o directament a la Col·lecció d’articles de Square, des d’on pots seleccionar un article i modificar-ne la Visibilitat a Configuració de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com crear i gestionar articles a la Col·lecció d’articles.

La configuració de visibilitat dels articles disponibles és la següent:

 • Visible: l’article és visible en línia, està disponible per a la compra i es mostrarà a la navegació i als resultats de cerca.
 • Ocult: l’article es pot comprar en línia, però només per a qui hi tingui un enllaç directe (aquesta opció és útil per als articles exclusius).
 • No disponible: l’article no és visible i no es pot comprar en línia (és una opció útil si encara no vols vendre l’article).

Resoldre problemes

Hi ha diferents maneres de resoldre els problemes de sincronització dels articles que puguis tenir a Vendes en línia Square per garantir que la informació entre la Col·lecció d’articles i Vendes en línia Square està actualitzada i és sempre coherent.

Articles

Si els articles de la teva Col·lecció d’articles de Square no apareixen a la Vista general de Vendes en línia Square, pots tornar a sincronitzar els articles seguint els passos següents:

 1. Des de la Col·lecció d’articles de Square, comprova les variants dels articles i comprova que no hi hagi dos o més articles amb el mateix nom.
 2. Si n’hi ha (encara que aquests articles tinguin preus o SKU diferents), els hauràs de diferenciar afegint-hi un . (punt), un - (guió) o una / (barra inclinada) al final del nom. Això farà que els articles es resincronitzin.

Configuració de la sincronització personalitzada

També pots tornar a sincronitzar els articles individuals seguint els passos següents:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Sincronització d’articles o Configuració compartida > Sincronització d’articles.
 2. Desactiva l’opció de «Configuració de la sincronització personalitzada» que s’ha d’arreglar i torna-la a activar.

Aquesta és una bona opció si, per exemple, no veus que les descripcions dels articles se sincronitzin correctament.

Nota: si fas servir aquest mètode perquè tens problemes amb l’opció Sincronitza les descripcions dels articles, tingues en compte que, si vas crear les descripcions a Vendes en línia Square i les descripcions de la Col·lecció d’articles de Square estan en blanc, les descripcions buides de la Col·lecció d’articles sobreescriuran les de Vendes en línia Square. Això farà que les descripcions de Vendes en línia Square també quedin en blanc, eliminant tota la informació dels articles. Ves amb compte si fas servir aquest mètode, ja que no podràs recuperar les descripcions.