Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Tria fonts per al teu lloc web de Vendes en línia Square

Square-Online-Site-Design-Fonts-CA

Amb les nostres eines de disseny, és molt més fàcil triar la lletra per al teu web a l’editor de Vendes en línia Square. Les fonts s’han seleccionat i dissenyat per combinar a la perfecció i garantir que el text sigui llegible en qualsevol pantalla.

Consulta més informació sobre dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square per saber totes les opcions de disseny del teu lloc web. Per personalitzar diversos elements de disseny a la vegada, pots consultar triar estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Nota: l’accessibilitat és un aspecte important del disseny d’un lloc web, per fer-lo accessible a tantes persones com sigui possible, molt especialment a aquelles que tenen alguna discapacitat. Pots consultar més informació sobre accessibilitat web per als lloc web de Vendes en línia Square.

Personalitza les fonts del web

Per començar a personalitzar les lletres del lloc web:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. Selecciona Fonts per triar dues lletres tipogràfiques que es faran servir per a les capçaleres (lletra principal) i els paràgrafs (lletra secundària).

  3. Tria una Escala de la lletra i una Mida base de la lletra fent els ajustaments d’escala que calgui.

  4. Tria els Estils globals de font per a les Capçaleres, Títols, Paràgrafs i Etiquetes com escaigui.

Qualsevol opció de color de font s’aplicarà al teu lloc web i a la pàgina de pagament, però l’estil de la font només s’aplica al lloc web (no a la pàgina de pagament) amb objectius de llegibilitat. Més informació sobre opcions del procés de pagament amb Vendes en línia Square.

Tria la combinació de fonts per al web

Quan personalitzis les fonts, comença triant les dues lletres tipogràfiques per a les Capçaleres (lletra principal) i els Paràgrafs (lletra secundària). Prova combinacions diferents per veure la que s’adapta millor a la teva imatge de marca.

  • Capçaleres: es fan servir als bàners. Sempre es mostren amb la lletra principal.

  • Paràgrafs: es fan servir en les descripcions o el text que afegeixes a les pàgines del web. Sempre es mostren amb la lletra secundària.

Tria l’escala de la lletra tipogràfica

Hi ha escales tipogràfiques predeterminades que tenen una gamma de mides per a tots els estils de text de la lletra. Si mous l’escala, la ràtio entre les mides de la lletra de Capçalera i Paràgraf canviarà.

Tria una mida base de la lletra

Moure l’escala canviarà la mida de tots els estils de text al web. Els estils de text inclouen:

  • Capçaleres: es fan servir als bàners. Sempre es mostren amb la lletra principal.

  • Títols: es fa servir als títols o als reclams a la majoria de seccions.

  • Paràgrafs: es fa servir on hi ha descripcions o text a les pàgines del web. Sempre es mostren amb la lletra secundària.

  • Etiquetes: es fan servir com a subtítols i als components de comerç.

Tria un estil de text global

Amb els estils globals de text, pots triar la lletra per als estils de text de Capçalera, Títol, Etiqueta i Paràgraf. Aquests canvis afectaran a tot el text del lloc web. L’opció del pes canviarà el gruix que es mostra al text en negreta.

Tria estils de text al dispositiu

Amb els estils de text que ja tinguis instal·lats al dispositiu, pots aplicar la majoria d’estils a tots els elements de text del lloc web. Tria un estil que encaixi amb cada element de text. L’estil Etiqueta no es pot seleccionar per a un conjunt d’elements, però sí que es pot aplicar a elements concrets, com ara els botons i el menú de navegació.

Per explorar els estils de text en local, comença seleccionant seccions individuals al lloc web i consulta les opcions d’estil de text al tauler d’edició.

Puja una font personalitzada

Nota: per fer servir lletres tipogràfiques personalitzades, has d’actualitzar el pla del lloc web de Vendes en línia Square.

Si vols donar un estil únic i propi al teu lloc web de Vendes en línia Square, pots pujar una lletra pròpia a l’editor i fer-la servir a les pàgines del web. Per començar:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. Selecciona Fonts per accedir a les opcions d’Afegeix o gestiona les fonts.

  3. A la finestra emergent, puja el fitxer de la lletra.

  4. Selecciona Fet quan hagis acabat.

Nota: l’editor accepta els fitxers de fonts següents: WOFF, WOFF2, OTF i TTF. Cada fitxer pot ser de 10 MB com a màxim.

No trobes el que necessites?