Ven articles ocults amb Vendes en línia Square

Si vens productes exclusius o ocults, o vols tenir ofertes especials només per a determinats clients, pots fer servir la protecció amb contrasenya per ocultar productes de manera eficaç a Vendes en línia Square.

Canvia la visibilitat dels articles a Ocult

Per vendre articles ocults a Vendes en línia Square, el primer pas és assegurar-te que la visibilitat d’aquests articles estigui configurada com a oculta. Els articles ocults estan disponibles per a la compra, però només per als clients que tinguin l’enllaç a la pàgina de l’article. Aquests articles no es mostraran a la pàgina de comandes, però pots afegir-los a la secció d’articles destacats en una pàgina oculta i compartir l’enllaç només amb determinats clients.

Pots canviar ràpidament la visibilitat de diversos productes a la Vista general de Vendes en línia Square si vas a Articles > Articles del web i fent servir el mètode de modificació en bloc.

Crea una pàgina protegida amb contrasenya

El segon pas és configurar una pàgina amb protecció amb contrasenya. Obre el lloc web a l’editor de webs de Vendes en línia Square i selecciona el botó +Afegeix per afegeix una pàgina en blanc nova. Si no vols que els clients vegin l’enllaç d’aquesta pàgina, assegura’t de desmarcar la casella Afegeix un enllaç a la navegació. Això evitarà que la pàgina es mostri al menú de navegació. Fes clic al botó Afegeix per desar i, a continuació, obre la Configuració de la pàgina mitjançant la icona de l’engranatge prop del nom de la pàgina, al menú.

Si encara no has configurat una contrasenya del lloc web, fes servir l’enllaç que hi ha aquí per fer-ho. Selecciona el menú desplegable per canviar la visibilitat de la pàgina a Protegida amb contrasenya i, a continuació, selecciona Desa per aplicar-hi els canvis.

Afegeix una secció d’articles destacats

Ara que has ocultat els articles i has configurat una pàgina protegida amb contrasenya, només queda mostrar aquests articles a la pàgina. Fes servir el botó Afegeix una secció per seleccionar els Articles destacats i, a continuació, selecciona el botó Afegeix per col·locar-lo a la pàgina. Selecciona Tria els articles per connectar els articles ocults. Quan hagis acabat, Publica el lloc web perquè els canvis s’apliquin en línia. Comparteix l’enllaç de la pàgina i la contrasenya amb els clients perquè puguin veure i comprar els articles ocults.

Pots consultar més informació sobre la secció d’articles destacats a Vendes en línia Square.