Inici>Articles i categories del web

Ven articles ocults amb Vendes en línia Square

Una bona manera d’enfortir els llaços amb els compradors és oferir a un grup concret de clients articles del web de Vendes en línia Square que no estiguin disponibles per a ningú més. Això permet que alguns articles es percebin com a especials i exclusius, alhora que millora les relacions amb els clients i així estan més disposats a tornar.

Informació sobre els articles ocults

Si un article es defineix com a Ocult, es pot comprar online, però no es mostrarà a la pàgina de comandes. Podràs afegir-lo a les seccions d’articles destacats (per exemple, per als esdeveniments o donacions) o enviar un enllaç directe als clients (per exemple, per als articles exclusius).

Canvia la visibilitat dels articles del web a ocults

Per vendre articles ocults a Vendes en línia Square, primer has d’assegurar-te que la visibilitat d’aquests articles estigui configurada com a oculta. Per començar:

  1. A la Col·lecció d’articles de Square, selecciona’n un o crea’l.

  2. A la secció On es ven, tria Ocult al menú desplegable Visibilitat del web .

  3. Quan hagis acabat, selecciona Desa.

L’article ocult ja està disponible per a la venda, però només per als clients que tinguin un enllaç directe a la pàgina de l’article, que tinguin accés a la secció d’articles destacats on es pot mostrar o que tinguin la contrasenya per entrar als llocs del web on estigui configurada.

Crea una experiència per al client

Pots provar qualsevol d’aquests mètodes per vendre articles ocults i crear una experiència per al client. Tingues en compte que els articles ocults no apareixeran a la pàgina de comandes.

Comparteix només un enllaç directe

Si vols vendre articles ocults, pots enviar als clients un enllaç directe a la pàgina en qüestió a través de campanyes de màrqueting o de qualsevol altre canal. Si no t’interessa que els clients tinguin accés a aquest enllaç des del web, no l’incloguis en el menú de navegació ni en altres apartats, com ara text, botons o imatges. D’aquesta manera, transmetràs la sensació que l’article és exclusiu. Descobreix com crear pàgines i menús de navegació a Vendes en línia Square.

Destaca o enllaça els articles al web

Si no consideres necessari amagar l’enllaç de l’article al web, no l’afegeixis al menú de navegació i inclou-lo en un dels webs o crea un enllaç. Consulta més informació sobre els articles destacats i com crear enllaços a Vendes en línia Square.

Crea una experiència més exclusiva

Si tens un article amagat i vols transmetre una sensació d’exclusivitat, afegeix-lo a una secció d’articles destacats i sol·licita una contrasenya per accedir-hi. Consulta més informació sobre la protecció amb contrasenya a Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?