Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Afegeix articles i categories a Vendes en línia Square des de l’editor de webs

Gràcies a la sincronització d’articles de Vendes en línia Square, podràs canviar els articles sincronitzats amb Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles de Square per diversos tipus d’articles diferents i mostrar-los al web, si s’escau. En aquest article, repassarem de quina manera es poden afegir i gestionar articles i categories des de l’editor de webs.

Nota: per tenir eines addicionals no disponibles a l’editor, pots afegir i editar articles des de la pàgina Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control. Consulta més informació sobre com afegir articles i categories a la pàgina Vista general de Vendes en línia Square.

Aquí trobaràs més informació sobre com pots navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square, per entendre totes les eines i funcions de l’editor de Vendes en línia Square. També pots consultar com gestionar la configuració d’articles de Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles per obtenir eines addicionals no disponibles a Vendes en línia Square.

Visibilitat i tipus d’articles

Descobreix els tipus d’articles de Vendes en línia Square que pots mostrar als teus llocs web segons et calgui.

Tipus d’articles del web

Tria un tipus d’article que s’ajusti al teu propòsit. Per ajudar-te, t’oferim camps i dissenys especialment pensats per a cada tipus.

A Vendes en línia Square pots trobar els set tipus d’articles següents:

 • Menjar preparat i begudes: la millor opció per a restaurants o altres establiments on es ven menjar. Informa’t sobre la venda en línia d’articles d’alimentació i begudes.
 • Articles físics: la millor opció per a articles bàsics de comerços com ara roba o joies. Informa’t sobre la venda en línia d’articles físics.
 • Articles digitals: amb aquesta opció, pots vendre fitxers digitals, com ara llibres electrònics o cançons. Informa’t sobre la venda en línia d’articles digitals.
 • Serveis: és l’opció ideal per a serveis que es contracten sense reserva. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara els serveis en línia. Nota: actualment, els articles de tipus servei no se sincronitzen amb els serveis creats mitjançant Cites Square.
 • Donacions: permet que els visitants enviïn donacions per a qualsevol causa. Informa’t sobre com acceptar donacions en línia.
 • Subscripcions: permet cobrar les quotes de soci i les tarifes d’inscripció per a clubs i classes. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara les subscripcions en línia.
 • Esdeveniments: et permet vendre entrades per a esdeveniments i incloure-hi la ubicació i els horaris. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara entrades per a esdeveniments.

Canvia els tipus d’articles del web

Pots canviar el tipus d’un article (p. ex., d’article físic a menjar i begudes) en qualsevol moment a Vendes en línia Square. Per fer-ho:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
 2. Selecciona’n un de la llista.
 3. A la secció Informació de l’article, selecciona Canvia a Tipus d’article.
 4. Després de triar el tipus nou, selecciona Canvia el tipus d’article, llegeix la nota final i selecciona Desa com a tipus d’article nou per completar el canvi.
 5. Fes tots els altres canvis que vulguis a l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: pot ser que es perdin algunes dades de l’article si el tipus nou no les fa servir.

Gestiona la visibilitat dels articles del web

La visibilitat dels articles fa referència a on i com es mostra un article al web. La configuració de la visibilitat s’aplicarà als articles en tots els webs als quals estiguin assignats. Per exemple, si marques un article com a Visible, serà visible en tots els webs on es vengui.

Per controlar la visibilitat d’un article:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
 2. Selecciona un article de la llista.
 3. A Visibilitat, selecciona Visible, Ocult o No disponible.
 4. Fes totes les altres modificacions a l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots fer canvis a la visibilitat de diversos articles alhora mitjançant el mètode de modificació en bloc o actualitzar-la directament des de la col·lecció d’articles de Square seleccionant un article i modificant-ne la Visibilitat a Configuració de Vendes en línia Square. Aquí t’expliquem com crear i gestionar articles a la col·lecció d’articles. També pots descobrir com gestionar diversos llocs web amb Vendes en línia Square i obtenir més informació sobre la visibilitat dels articles entre diversos llocs web.

Aquestes són les opcions de visibilitat que pots fer servir:

 • Visible: l’article es motra al web, es pot comprar i apareix a la navegació i als resultats de cerca.
 • Ocult: l’article es pot comprar en línia, però només per a qui hi tingui un enllaç directe (això és útil per als articles exclusius).
 • No disponible: l’article no es pot veure ni comprar en línia (és una opció útil si encara no el vols vendre).

Gestiona la visibilitat de les categories del web

La visibilitat de la categoria fa referència a com es mostrarà al web de Vendes en línia Square. Per gestionar-la:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web.
 2. Selecciona la categoria que vols gestionar i, a continuació > Oculta del lloc web.

Nota: si la plantilla de la pàgina de comandes està configurada per a les comandes en línia, els articles de les categories ocultes no s’hi mostraran. En canvi, si està configurada per mostrar tots els articles, sí que s’hi mostraran encara que la categoria estigui oculta.

Crea un article nou

Per crear articles des de l’editor de webs de Vendes en línia Square:

 • Selecciona + i tria Article al menú desplegable.

 • Per afegir tipus d’articles específics, com ara donacions, subscripcions, articles destacats i articles de la carta, obre una pàgina, selecciona el botó Afegeix secció i tria’n una de les d'articles destacats. Selecciona Afegeix per incloure-la a la pàgina. Fes clic a seccions i selecciona els articles que vulguis mostrar-hi.

sos-item-pages-quick-add

Primer, introdueix-hi la informació bàsica, com ara el tipus d’article, el títol, el preu i una descripció que es mostrarà a la pàgina de l’article. Després, afegeix-hi una imatge (o més) i selecciona un mètode de tramitació. A partir d’aquí, selecciona Desa per acabar o Més opcions per accedir a totes les opcions de configuració dels articles tal com es veuen a la Vista general de Vendes en línia Square.

Visualitza i modifica articles existents

Per veure o editar articles existents a la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web. Per modificar la informació d’un article, selecciona’l. Descobreix més informació sobre com personalitzar les pàgines d’articles.

Crea una categoria nova

Hi ha diverses maneres de crear categories des de l’editor de webs de Vendes en línia Square:

 • Selecciona + i tria Categoria al menú desplegable.

 • Amb una pàgina oberta, selecciona el botó +Afegeix secció i escull la de Categories destacades. Selecciona les seccions per triar les categories que vulguis mostrar.

Nota: si fas servir la plantilla de la pàgina de comandes per a comandes en línia, no podràs crear més categories des de l’editor. El que sí que pots fer és crear-les des de la Vista general de Vendes en línia Square, a Articles > Categories del web. D’aquesta manera, es mostraran automàticament a la pàgina de comandes en línia.

A la pàgina per afegir categories, posa un títol a la nova, assigna-li una imatge i tria quins articles ha d’incloure. Selecciona Desa quan hagis acabat per consultar els articles seleccionats a la pàgina de la categoria.

Mostra i modifica categories existents

Per modificar una categoria existent, obre el menú desplegable Pàgina, desplaça’t cap avall fins a Pàgines de categories i selecciona la que vols modificar.

Per obrir les opcions, selecciona la pàgina de la categoria. Pots modificar-ne la informació i personalitzar les pàgines de categories de la mateixa manera que ho fas amb les pàgines dels articles.

Nota: si fas servir la plantilla de la pàgina de comandes per a comandes en línia, no podràs modificar les categories des de l’editor. En canvi, sí que podràs modificar-les des de la Vista general de Vendes en línia Square, a Articles > Categories del web. D’aquesta manera, els canvis es mostraran automàticament a la pàgina de comandes en línia.

Afegeix articles i categories al menú de navegació

Pots afegeix un enllaç a les pàgines de les categories i dels articles a través de botons, imatges o text, com a la resta de pàgines del lloc web. També pots afegir-los al menú de navegació.

sos-item-pages-add-nav-link

Per fer-ho, selecciona la secció de la capçalera del web. A continuació, tria Enllaços de navegació al tauler d’edició per modificar el menú de navegació. Selecciona Afegeix l’enllaç de navegació, escull el tipus de pàgina que vols enllaçar i tria o cerca l’article o la categoria que et calgui afegir. Per últim, selecciona Desa quan hagis acabat i la pàgina es mostrarà al menú de navegació. Més informació sobre com creació de pàgines i navegació a Vendes en línia Square.

Per afegir enllaços de navegació a les categories, selecciona +Afegeix un enllaç de navegació a l’editor. Per a les plantilles de comandes en línia, a Enllaça a, selecciona Pàgina de categories i tria per a quina categoria és l’enllaç. Per a Tots els articles, selecciona Tots els articles al menú desplegable i introdueix un nom per a l’enllaç. Marca l’opció Inclou enllaços de navegació per a les categories per mostrar les categories incloses a Tots els articles. Si no ho fas, les categories no s’hi mostraran.

Nota: no podràs crear enllaços a les pàgines de categories quan facis servir la plantilla de la pàgina de comandes per a les comandes en línia.

Resolució de problemes

Pot haver-hi diverses raons per les quals els articles apareixen com a No disponibles o no es mostren a Vendes en línia Square. Més informació sobre cómo solucionar problemas con artículos no visibles en Ventas en línea Square.