Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Afegeix articles i categories a Vendes en línia Square des de l’editor de webs

Amb la sincronització d’articles de Vendes en línia Square, els articles sincronitzats amb Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles de Square es poden canviar a diversos tipus d’articles diferents i mostrar al web com més et convingui. També es poden afegir a categories del web que s’organitzin per separat de les categories de TPV. En aquest article, t’expliquem com afegir i gestionar articles i categories del web des de la pàgina d’edició.

Nota: també pots afegir i modificar articles des de la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control, amb altres eines que no són a l’editor. Pots consultar més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square a la Vista general.

Per entendre totes les eines i funcions de Vendes en línia Square de l’editor, consulta més informació sobre com navega per l’editor de webs de Vendes en Línia Square. Per altres eines d’articles que no trobis a Vendes en línia Square, també pots consultar com gestionar la configuració d’articles de Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles.

Visibilitat i tipus d’articles

Descobreix els set tipus d’articles de Vendes en línia Square que pots mostrar als teus llocs web segons et vagi millor.

Tipus d’articles del web

Pots triar el tipus d’article que s’ajusti als teus objectius. Et donem un cop de mà amb camps i dissenys específics que s’adapten a la perfecció a cadascun d’ells.

Els set tipus d’articles que pots trobar a Vendes en línia Square són els següents:

 • Article físic: la millor opció per a articles que es venen en un comerç, com ara roba o joies. Pots obtenir més informació sobre la venda en línia d’articles físics.
 • Article digital: et permet oferir fitxers digitals per descarregar, com ara llibres electrònics o cançons. Consulta més informació sobre la venda en línia d’articles digitals.
 • Donació: permet que els visitants enviïn donacions per a una causa. Pots obtenir més informació sobre com acceptar donacions en línia.
 • Afiliació: Cobra les quotes d’afiliacions i inscripcions a clubs i classes. Més informació sobre la venda en línia d’articles no físics com ara les afiliacions.
 • Esdeveniment: Ven entrades per a esdeveniments, incloent-ne l’adreça i l’horari. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics com ara entrades per a esdeveniments.
 • Servei: La millor opció per a serveis amb cita com ara de massatges o perruqueria. Més informació sobre la venda en línia d’articles no físics com ara serveis.
 • Aliments preparats i begudes: la millor opció per a restaurants i establiments on es ven menjar. Pots consultar més informació sobre la venda d’articles d’alimentació i begudes en línia.

Canvia els tipus d’article del web

Pots canviar el tipus d’un article (p. ex., passar-lo d’article físic a article d’aliments i begudes) en qualsevol moment a Vendes en línia Square. Per canviar el tipus d’un article:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
 2. Selecciona un dels articles que tinguis a la llista.
 3. A la secció Informació de l’article, selecciona Canvia a Tipus d’article.
 4. Després de triar el tipus nou, selecciona Canvia el tipus d’article, llegeix la nota final i selecciona Desa com a tipus d’article nou per finalitzar el canvi.
 5. Completa tots els altres canvis que vulguis fer a l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: és possible que es perdin algunes dades de l’article si el nou tipus d’article no les fa servir.

Gestiona la visibilitat dels articles del web

La visibilitat dels articles fa referència a la manera en què un article es mostrarà als teus llocs web de Vendes en línia Square, així com la ubicació. La configuració de visibilitat s’aplicarà als articles a tots els llocs web on estiguin assignats. Per exemple, si marques un article com a Visible, serà visible a cadascun dels llocs web on el venguis.

Per gestionar la visibilitat d’un article:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
 2. Selecciona un article de la llista.
 3. A Visibilitat, selecciona Visible, Ocult o No disponible.
 4. Completa totes les altres modificacions de l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots actualitzar la visibilitat de diversos articles alhora amb el mètode de modificació en bloc, o bé fer-ho directament des de la Col·lecció d’articles de Square. En aquest cas, hauràs de seleccionar un article i modificar-ne la Visibilitat a la configuració de Vendes en línia Square. Descobreix com crear i gestionar articles a la Col·lecció d’articles i com gestionar diversos llocs web amb Vendes en línia Square, per obtenir més informació sobre la visibilitat dels articles a diversos llocs web.

Les opcions de configuració de visibilitat dels articles que pots fer servir són els següents:

 • Visible: l’article és visible en línia, està disponible per a la compra i es mostrarà a la navegació i als resultats de cerca.
 • Ocult: l’article es pot comprar en línia, però només per a qui hi tingui un enllaç directe (aquesta opció és útil per als articles exclusius).
 • No disponible: l’article no és visible en línia i no es pot comprar (aquesta opció és útil si encara no vols vendre l’article).

Gestiona la visibilitat de les categories del web

La visibilitat de la categoria fa referència a la manera en què es mostrarà una categoria al web de Vendes en línia Square. Per gestionar la visibilitat d’una categoria al lloc web:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web.
 2. A la categoria que vulguis gestionar, selecciona > Oculta del lloc web.

Nota: si la plantilla de la pàgina de comandes és Comandes en línia, els articles d’una categoria no es mostraran al lloc web quan estigui oculta. Si la plantilla és Compra a tota la botiga, els articles d’una categoria es mostraran encara que la categoria estigui oculta.

Crea un article nou

Si t’has familiaritzat amb la informació que t’hem donat fins ara, ja estàs a punt per crear articles amb l’editor de webs de Vendes en línia Square:

 • Selecciona +Afegeix i tria Article al menú desplegable.

 • Selecciona el menú desplegable Pàgina, desplaça’t cap avall fins a les Pàgines d’articles i selecciona +Afegeix un article.

 • Amb una pàgina oberta, selecciona el botó Afegeix una secció i tria una de les seccions d’articles destacats. A continuació, selecciona Afegeix per col·locar-la a la pàgina. Aquestes seccions solen tenir un botó per triar els articles per mostrar.

Triïs el mètode que triïs, s’obrirà una finestra emergent on podràs afegir un article nou al moment.

Primer, introdueix la informació bàsica, com ara el tipus d’article, el títol, el preu i una descripció que es mostrarà a la pàgina de l’article. Després afegeix-hi una imatge (o més) i selecciona un mètode de tramitació.

Des d’aquí, selecciona Desa per acabar o Més opcions per accedir a la configuració de tots els articles tal com es veu a la Vista general de Vendes en línia Square.

Mostra i modifica articles existents

Per mostrar o modificar articles existents, selecciona el menú desplegable Pàgina i desplaça’t fins a les Pàgines d’articles. Sempre que afegeixes un article nou, es crea una pàgina automàticament i s’afegeix aquí. Selecciona’n qualsevol de la llista de pàgines d’articles per veure com es mostrarà al teu lloc web.

Pots modificar la informació d’un article seleccionant primer la pàgina de l’article i, després, Modifica la informació de l’article. En fer-ho, s’obrirà la pantalla de modificació de l’article, on podràs fer canvis i desar-los sense sortir de l’editor. A sota del botó Modifica la informació de l’article hi ha diverses opcions, que et permeten personalitzar les pàgines d’articles.

Crea una categoria nova

Tens diferents maneres de crear categories des de l’editor de webs de Vendes en línia Square:

 • Selecciona +Afegeix i tria Categoria al menú desplegable.

 • Selecciona el menú desplegable Pàgina, desplaça’t fins a les Pàgines de categories i selecciona +Afegeix una categoria.

 • Amb una pàgina oberta, selecciona el botó Afegeix una secció i tria la secció Categories destacades. A continuació, selecciona Afegeix per col·locar-la a la pàgina. Aquestes seccions solen mostrar un botó al tauler d’edició per triar les categories per mostrar.

Nota: no podràs crear més categories des de l’editor si fas servir la plantilla de la pàgina de comandes de Fes una comanda en línia. En comptes d’això, crea categories a la Vista general de Vendes en línia Square, a Articles > Categories del web, i apareixeran automàticament a la pàgina Fes una comanda en línia.

A la pantalla Afegeix una categoria, assigna un títol a la categoria nova, afegeix-hi una imatge i tria quins elements hi vols afegir. Desa quan hagis acabat perquè els articles que has seleccionat es mostrin a la pàgina de la categoria.

Mostra i modifica categories

Per modificar una categoria, obre el menú desplegable Pàgina, desplaça’t cap avall fins a Pàgines de categories i selecciona la categoria que vols modificar.

Selecciona la pàgina de la categoria per obrir les opcions. Pots modificar la informació de la categoria i personalitzar les pàgines de categories, tal com pots fer amb les pàgines d’articles.

Nota: no podràs modificar les categories des de l’editor si fas servir la plantilla de la pàgina de comandes de Fes una comanda en línia. En comptes d’això, modifica les categories a la Vista general de Vendes en línia Square, a Articles > Categories del web, i els canvis apareixeran automàticament a la pàgina Fes una comanda en línia.

Afegeix articles i categories al menú de navegació

Pots afegeix un enllaç a les pàgines d’articles i categories fent servir botons, imatges o text, com qualsevol altra pàgina del web. També pots afegir-los al menú de navegació.

Per fer-ho, selecciona la secció de capçalera del teu web. A continuació, selecciona Enllaços de navegació al tauler d’edició per modificar el menú de navegació. Selecciona Afegeix un enllaç de navegació, tria el tipus de pàgina per a la qual vols crear l’enllaç i selecciona o cerca l’article o la categoria concrets que hi vols afegir. Finalment, selecciona Desa quan hagis acabat, i veuràs que la pàgina apareix al menú de navegació. Aquí pots consultar més informació sobre la creació de pàgines i navegació a Vendes en línia Square.

Nota: no podràs crear enllaços a pàgines de categories si fas servir la plantilla de la pàgina de comandes de Fes una comanda en línia.

Resolució de problemes

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Aquí trobaràs més informació sobre com cómo solucionar problemas con artículos no visibles en Ventas en línea Square.