Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Afegeix articles i categories a Vendes en línia Square des de l’editor de webs

Gràcies a sincronització d’articles de Vendes en línia Square, podràs convertir els articles sincronitzats a Vendes en línia Square des de la teva Col·lecció d’articles de Square en diversos tipus d’articles diferents, així com mostrar-los al web, si escau. En aquest article, repassarem de quina manera es poden afegir i gestionar articles i categories des de l’editor de webs.

Nota: per tenir eines addicionals no disponibles a l’editor, pots afegir i editar articles des de la pàgina Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control. Consulta més informació sobre com afegir articles i categories a la pàgina Vista general de Vendes en línia Square.

Aquí trobaràs més informació sobre com pots navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square, per entendre totes les eines i funcions de l’editor de Vendes en línia Square. També pots consultar com gestionar la configuració d’articles de Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles per obtenir més eines no disponibles a Vendes en línia Square.

Visibilitat i tipus d’articles

Descobreix els tipus d’articles de Vendes en línia Square que pots mostrar als teus webs segons et calgui.

Tipus d’articles del web

Tria un tipus d’article que s’ajusti al teu propòsit. Per ajudar-te, t’oferim camps i dissenys especialment pensats per a cada tipus.

A Vendes en línia Square pots trobar els set tipus d’articles següents:

  • Menjar preparat i begudes: la millor opció per a restaurants o altres establiments on es ven menjar. Informa’t sobre la venda en línia d’articles d’alimentació i begudes.
  • Articles físics: la millor opció per a articles bàsics de comerços com ara roba o joies. Informa’t sobre la venda en línia d’articles físics.
  • Articles digitals: amb aquesta opció, pots vendre fitxers digitals, com ara llibres electrònics o cançons. Informa’t sobre la venda en línia d’articles digitals.
  • Serveis: és l’opció ideal per a serveis que es contracten sense reserva. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara els serveis en línia. Nota: actualment, els articles de tipus servei no se sincronitzen amb els serveis creats mitjançant Cites Square.
  • Donacions: permet que els visitants enviïn donacions per a qualsevol causa. Informa’t sobre com acceptar donacions en línia.
  • Subscripcions: permet cobrar les quotes de soci i les tarifes d’inscripció per a clubs i classes. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara les subscripcions en línia.
  • Esdeveniments: et permet vendre entrades per a esdeveniments i incloure-hi la ubicació i els horaris. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara entrades per a esdeveniments.

Canvia els tipus d’articles del web

Pots canviar el tipus d’un article (p. ex., d’article físic a menjar i begudes) en qualsevol moment a Vendes en línia Square. Per fer-ho:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
  2. Selecciona’n un de la llista.
  3. A la secció Informació de l’article, selecciona Canvia a Tipus d’article.
  4. Després de triar el tipus nou, selecciona Canvia el tipus d’article, llegeix la nota final i selecciona Desa com a tipus d’article nou per completar el canvi.
  5. Fes tots els altres canvis que vulguis a l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: pot ser que es perdin algunes dades de l’article si el tipus nou no les fa servir.

Gestiona la visibilitat dels articles del web

La visibilitat dels articles fa referència a on i com es mostra un article al web. La configuració de la visibilitat s’aplicarà als articles en tots els webs als quals estiguin assignats. Per exemple, si marques un article com a Visible, serà visible en tots els webs on es vengui.

Per controlar la visibilitat d’un article:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
  2. Selecciona un article de la llista.
  3. A Visibilitat, selecciona Visible, Ocult o No disponible.
  4. Fes totes les altres modificacions a l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots fer canvis a la visibilitat de diversos articles alhora mitjançant el mètode de modificació en bloc o actualitzar-la directament des de la col·lecció d’articles de Square seleccionant un article i modificant-ne la Visibilitat a Configuració de Vendes en línia Square. Aquí t’expliquem com crear i gestionar articles a la col·lecció d’articles. També pots descobrir com gestionar diversos llocs web amb Vendes en línia Square i obtenir més informació sobre la visibilitat dels articles entre diversos llocs web.

Aquestes són les opcions de visibilitat que pots fer servir:

  • Visible: l’article es motra al web, es pot comprar i apareix a la navegació i als resultats de cerca.
  • Ocult: l’article es pot comprar en línia, però només per a qui hi tingui un enllaç directe (això és útil per als articles exclusius).
  • No disponible: l’article no es pot veure ni comprar en línia (és una opció útil si encara no el vols vendre).

Crea un article a l’editor

sos-item-pages-quick-add

Per crear articles des de l’editor de webs de Vendes en línia Square, tria + i, a continuació, Article al menú desplegable.

Per mostrar tipus d’articles específics al web, com ara donacions, subscripcions, articles destacats i articles de la carta, obre una pàgina, selecciona el botó Afegeix una secció i tria una de les seccions d’articles destacats.

Crea, mostra i modifica categories

Per crear, visualitzar i modificar les categories al compte de Square, ves a la col·lecció d’articles de Square. Aquí tens més informació sobre com crear i gestionar categories d’articles.

Afegeix articles i categories al menú de navegació

Pots afegeix un enllaç a les pàgines de les categories i dels articles a través de botons, imatges o text, com a la resta de pàgines del web.

També pots afegir-los al menú de navegació. Més informació sobre com creació de pàgines i navegació a Vendes en línia Square.

Resolució de problemes

Pot haver-hi diverses raons per les quals els articles apareixen com a No disponibles o no es mostren a Vendes en línia Square. Més informació sobre cómo solucionar problemas con artículos no visibles en Ventas en línea Square.

No trobes el que necessites?