Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Afegeix articles i categories a Vendes en línia Square des de la Vista general

Gràcies a sincronització d’articles de Vendes en línia Square, podràs convertir els articles sincronitzats a Vendes en línia Square des de la teva Col·lecció d’articles de Square en diversos tipus d’articles diferents, així com mostrar-los al web, si escau. En aquest article, repassarem de quina manera pots afegir i gestionar articles i categories del web des de la Vista general del Tauler de control.

Nota: també pots afegir i modificar articles des de la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control per tenir més eines no disponibles a la Vista general. Més informació sobre com afegir un articles i categories a Vendes en línia Square des de l’editor de webs.

Aquí trobaràs més informació sobre com pots fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control, per entendre totes les eines i funcions de l’editor de Vendes en línia Square. També pots consultar com gestionar la configuració d’articles de Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles per obtenir més eines no disponibles a Vendes en línia Square.

Visibilitat i tipus d’articles

Descobreix els tipus d’articles de Vendes en línia Square que pots mostrar als teus webs segons et calgui.

Tipus d’articles del web

Tria un tipus d’article que s’ajusti al teu propòsit. Per ajudar-te, t’oferim camps i dissenys especialment pensats per a cada tipus.

A Vendes en línia Square pots trobar els set tipus d’articles següents:

  • Menjar preparat i begudes: la millor opció per a restaurants o altres establiments on es ven menjar. Informa’t sobre la venda en línia d’articles d’alimentació i begudes.
  • Articles físics: la millor opció per a articles bàsics de comerços com ara roba o joies. Informa’t sobre la venda en línia d’articles físics.
  • Articles digitals: amb aquesta opció, pots vendre fitxers digitals, com ara llibres electrònics o cançons. Informa’t sobre la venda en línia d’articles digitals.
  • Serveis: és l’opció ideal per a serveis que es contracten sense reserva. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara els serveis en línia. Nota: actualment, els articles de tipus servei no se sincronitzen amb els serveis creats mitjançant Cites Square.
  • Donacions: permet que els visitants enviïn donacions per a qualsevol causa. Informa’t sobre com acceptar donacions en línia.
  • Subscripcions: permet cobrar les quotes de soci i les tarifes d’inscripció per a clubs i classes. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara les subscripcions en línia.
  • Esdeveniments: et permet vendre entrades per a esdeveniments i incloure-hi la ubicació i els horaris. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara entrades per a esdeveniments.

Canvia els tipus d’articles del web

Pots canviar el tipus d’un article (p. ex., d’article físic a menjar i begudes) en qualsevol moment a Vendes en línia Square. Per fer-ho:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
  2. Selecciona’n un de la llista.
  3. A la secció Informació de l’article, selecciona Canvia a Tipus d’article.
  4. Després de triar el tipus nou, selecciona Canvia el tipus d’article, llegeix la nota final i selecciona Desa com a tipus d’article nou per completar el canvi.
  5. Fes tots els altres canvis que vulguis a l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: pot ser que es perdin algunes dades de l’article si el tipus nou no les fa servir.

Gestiona la visibilitat dels articles del web

La visibilitat dels articles fa referència a on i com es mostra un article al web. La configuració de la visibilitat s’aplicarà als articles en tots els webs als quals estiguin assignats. Per exemple, si marques un article com a Visible, serà visible en tots els webs on es vengui.

Per controlar la visibilitat d’un article:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
  2. Selecciona un article de la llista.
  3. A Visibilitat, selecciona Visible, Ocult o No disponible.
  4. Fes totes les altres modificacions a l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots fer canvis a la visibilitat de diversos articles alhora mitjançant el mètode de modificació en bloc o actualitzar-la directament des de la col·lecció d’articles de Square seleccionant un article i modificant-ne la Visibilitat a Configuració de Vendes en línia Square. Aquí t’expliquem com crear i gestionar articles a la col·lecció d’articles. També pots descobrir com gestionar diversos llocs web amb Vendes en línia Square i obtenir més informació sobre la visibilitat dels articles entre diversos llocs web.

Aquestes són les opcions de visibilitat que pots fer servir:

  • Visible: l’article es motra al web, es pot comprar i apareix a la navegació i als resultats de cerca.
  • Ocult: l’article es pot comprar en línia, però només per a qui hi tingui un enllaç directe (això és útil per als articles exclusius).
  • No disponible: l’article no es pot veure ni comprar en línia (és una opció útil si encara no el vols vendre).

Crea un article

Square-Online-Item-Creation-in-Dashboard-CA

Després d’entendre la informació de la secció anterior, ja pots crear un article nou a la Vista general de Vendes en línia Square. Ves a Articles > Articles del web i selecciona Crea un article. També pots seleccionar Afegeix un article per afegir articles de la col·lecció d’articles de Square al web que estiguis consultant.

Quan configuris l’article, fes el següent:

Introdueix informació bàsica sobre els articles

Per començar, gestiona detalls com ara el tipus, el nom, la descripció i la visibilitat de l’article. Si vols donar format al text de la descripció, assegura’t de desactivar la sincronització de les descripcions a la configuració de sincronització dels articles. Pots pujar imatges del producte per mostrar-ne més detalls.

Afegeix informació sobre la tramitació

En funció del tipus d’article, pots ajustar-ne la configuració de tramitació i les opcions relacionades, com ara les que tenen a veure amb les begudes alcohòliques. A continuació, t’indiquem les opcions de tramitació per als articles del web:

  • Enviament
  • Recollida a l’establiment
  • Entrega a un domicili de la zona
  • Comandes amb codi QR

Nota: els articles no físics no fan servir mètodes estàndard de tramitació, de manera que no veuràs aquestes opcions per a aquests tipus d’articles.

Gestiona les existències

Assegura’t d’indicar el nombre d’existències de l’article. Si té variants, pots afegir existències per a cadascuna d’elles. Pots consultar més informació sobre com gestionar l’inventari a Vendes en línia Square.

Afegeix opcions i variants

Si l’article té opcions i variants (com ara diferents mides i colors), assegura’t d’introduir-ne tota la informació i els preus. Les variants d’articles sense preus no es podran comprar al web.

Afegeix modificadors

Per afegir modificadors als articles, selecciona Gestiona els modificadors.

Tria categories

Selecciona el botó de la secció Categories per gestionar les categories d’articles des de la col·lecció d’articles de Square. Aquí tens més informació sobre com crear i gestionar categories d’articles.

Afegeix subscripcions

Nota: canvia a un pla superior de Vendes en línia Square perquè els clients puguin subscriure’s a articles del web.

Selecciona Afegeix subscripcions perquè els clients puguin subscriure’s a l’article. Si encara no n’has creat cap, pots seleccionar l’enllaç per anar a la pàgina Subscripcions de Square del Tauler de control.

Consulta més informació sobre com configurar subscripcions d’articles a Vendes en línia Square.

Revisa el rendiment de l’article

Comprova la valoració de l’article a partir de les ressenyes dels clients.

Optimitza l’article per a SEO

Per aprofitar aquesta opció, emplena els detalls de SEO. Consulta més informació sobre com optimitzar els articles i les categories a Vendes en línia Square.

Quan hagis acabat de configurar l’article del web, selecciona Desa.

Crea, mostra i modifica categories

Per crear, visualitzar i modificar les categories al compte de Square, ves a la col·lecció d’articles de Square. Aquí tens més informació sobre com crear i gestionar categories d’articles.

Elimina articles i categories

Si necessites eliminar un article del web o suprimir-lo totalment del catàleg d’articles de Square, ves a la pàgina Articles del web i fes servir el mètode de modificació en bloc per fer-ho. Més informació sobre com gestionar els articles entre diversos llocs web al teu compte de Square.

Si has d’eliminar una categoria del web, ves a la col·lecció d’articles de Square.

Importa i exporta articles

Ho hauràs de fer des de la col·lecció d’articles de Square. Més informació sobre importació i exportació d’articles.

Preferències dels articles

Vendes en línia Square disposa de diverses opcions per personalitzar els articles que vens al web. Les opcions tenen en compte des de la visualització dels articles a les pàgines web fins al seguiment de les existències. Més informació sobre preferències dels articles a Vendes en línia Square.

Modifica els articles en bloc

Si tens un lloc web amb múltiples articles o categories, modifica-ho tot en bloc i estalvia’t temps. Gràcies a la modificació en bloc podràs canviar diversos articles a la vegada. Més informació sobre el mètode de modificació en bloc a Vendes en línia Square.

Altres característiques dels articles del web

Els articles del web disposen d’un seguit de funcions a Vendes en línia Square que els articles que es venen de manera presencial no tenen i que poden resultar força útils. A continuació trobaràs més informació sobre aquestes funcions.

Destaca els articles

A l’editor de webs, pots afegir seccions a les pàgines per destacar articles concrets de la teva botiga virtual. Això et pot servir per cridar l’atenció sobre productes nous o que tornen a estar disponibles, o sobre qualsevol article que vulguis destacar. Més informació sobre els articles destacats a Vendes en línia Square.

Crea descomptes en línia amb cupons

Amb Màrqueting Square pots crear cupons per al teu web de Vendes en línia Square i compartir-los amb els clients de diverses maneres. Aquí t’expliquem com crear descomptes i cupons per als articles de Vendes en línia Square.

Accepta ressenyes dels clients

Nota: si vols que els clients puguin deixar ressenyes dels articles, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Els clients poden deixar comentaris, fotos i valoracions de les seves compres en línia al teu web de Vendes en línia Square, proporcionant experiències reals sobre els productes. Aquestes ressenyes són visibles per a la resta de clients, cosa que ajuda a donar confiança als possibles compradors i, per tant, augmentar les vendes en línia. Més informació sobre les ressenyes de clients a Vendes en línia Square.

Programa actualitzacions d’articles

Nota: si vols programar actualitzacions d’articles, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Programar actualitzacions d’articles a Vendes en línia Square et permet decidir per avançat quan estaran visibles i quan canviaran els preus. Això és molt útil per a les rebaixes i per llançar nous productes. Aquí t’expliquem com programar actualitzacions d’articles a Vendes en línia Square.

Activa les opcions de regal

Nota: si vols activar les opcions de regal, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Si actives les opcions de regal, els clients podran indicar si l’article que compren és per regalar. Els clients poden incloure un missatge al destinatari a la factura d’enviament, així com les instruccions per tornar o canviar el regal. També pots afegir l’opció d’embolicar el regal amb un càrrec addicional. Més informació sobre com configurar les opcions de regal amb Vendes en línia Square.

Ven begudes alcohòliques

Si vens articles físics o aliments i begudes, pots vendre alcohol amb Vendes en línia Square, sempre i quan ho permeti la legislació vigent. Més informació sobre la venda d’alcohol amb Vendes en línia Square.

Resolució de problemes

Pot haver-hi diverses raons per les quals els articles apareixen com a No disponibles o no es mostren a Vendes en línia Square. Més informació sobre cómo solucionar problemas con artículos no visibles en Ventas en línea Square.

No trobes el que necessites?