Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Afegeix articles i categories a Vendes en línia Square des de la Vista general

Amb la sincronització d’articles de Vendes en línia Square, els articles sincronitzats amb Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles de Square es poden canviar a diversos tipus d’articles diferents i mostrar al web com més et convingui. També es poden afegir a categories del web que s’organitzin per separat de les categories de TPV. En aquest article, t’expliquem com afegir i gestionar articles i categories del web des de la pàgina Vista general del teu tauler de control.

Nota: També pots afegir i modificar articles des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per fer servir altres eines que no són a la Vista general. Aquí t’expliquem com afegir articles i categories a Vendes en línia Square amb l’editor de webs.

Per entendre totes les eines i funcions de Vendes en línia Square que hi ha al Tauler de control de Square, consulta com fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control. Per altres eines d’articles que no trobis a Vendes en línia Square, també pots consultar com gestionar la configuració d’articles de Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles.

Visibilitat i tipus d’articles

Descobreix els set tipus d’articles de Vendes en línia Square que pots mostrar als teus llocs web segons et vagi millor.

Tipus d’articles del web

Pots triar el tipus d’article que s’ajusti als teus objectius. Et donem un cop de mà amb camps i dissenys específics que s’adapten a la perfecció a cadascun d’ells.

Els set tipus d’articles que pots trobar a Vendes en línia Square són els següents:

 • Article físic: la millor opció per a articles que es venen en un comerç, com ara roba o joies. Pots obtenir més informació sobre la venda en línia d’articles físics.
 • Article digital: et permet oferir fitxers digitals per descarregar, com ara llibres electrònics o cançons. Consulta més informació sobre la venda en línia d’articles digitals.
 • Donació: permet que els visitants enviïn donacions per a una causa. Pots obtenir més informació sobre com acceptar donacions en línia.
 • Afiliació: Cobra les quotes d’afiliacions i inscripcions a clubs i classes. Més informació sobre la venda en línia d’articles no físics com ara les afiliacions.
 • Esdeveniment: Ven entrades per a esdeveniments, incloent-ne l’adreça i l’horari. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics com ara entrades per a esdeveniments.
 • Servei: La millor opció per a serveis amb cita com ara de massatges o perruqueria. Més informació sobre la venda en línia d’articles no físics com ara serveis.
 • Aliments preparats i begudes: la millor opció per a restaurants i establiments on es ven menjar. Pots consultar més informació sobre la venda d’articles d’alimentació i begudes en línia.

Canvia els tipus d’article del web

Pots canviar el tipus d’un article (p. ex., passar-lo d’article físic a article d’aliments i begudes) en qualsevol moment a Vendes en línia Square. Per canviar el tipus d’un article:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
 2. Selecciona un dels articles que tinguis a la llista.
 3. A la secció Informació de l’article, selecciona Canvia a Tipus d’article.
 4. Després de triar el tipus nou, selecciona Canvia el tipus d’article, llegeix la nota final i selecciona Desa com a tipus d’article nou per finalitzar el canvi.
 5. Completa tots els altres canvis que vulguis fer a l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: és possible que es perdin algunes dades de l’article si el nou tipus d’article no les fa servir.

Gestiona la visibilitat dels articles del web

La visibilitat dels articles fa referència a la manera en què un article es mostrarà als teus llocs web de Vendes en línia Square, així com la ubicació. La configuració de visibilitat s’aplicarà als articles a tots els llocs web on estiguin assignats. Per exemple, si marques un article com a Visible, serà visible a cadascun dels llocs web on el venguis.

Per gestionar la visibilitat d’un article:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.
 2. Selecciona un article de la llista.
 3. A Visibilitat, selecciona Visible, Ocult o No disponible.
 4. Completa totes les altres modificacions de l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots actualitzar la visibilitat de diversos articles alhora amb el mètode de modificació en bloc, o bé fer-ho directament des de la Col·lecció d’articles de Square. En aquest cas, hauràs de seleccionar un article i modificar-ne la Visibilitat a la configuració de Vendes en línia Square. Descobreix com crear i gestionar articles a la Col·lecció d’articles i com gestionar diversos llocs web amb Vendes en línia Square, per obtenir més informació sobre la visibilitat dels articles a diversos llocs web.

Les opcions de configuració de visibilitat dels articles que pots fer servir són els següents:

 • Visible: l’article és visible en línia, està disponible per a la compra i es mostrarà a la navegació i als resultats de cerca.
 • Ocult: l’article es pot comprar en línia, però només per a qui hi tingui un enllaç directe (aquesta opció és útil per als articles exclusius).
 • No disponible: l’article no és visible en línia i no es pot comprar (aquesta opció és útil si encara no vols vendre l’article).

Gestiona la visibilitat de les categories del web

La visibilitat de la categoria fa referència a la manera en què es mostrarà una categoria al web de Vendes en línia Square. Per gestionar la visibilitat d’una categoria al lloc web:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web.
 2. A la categoria que vulguis gestionar, selecciona > Oculta del lloc web.

Nota: si la plantilla de la pàgina de comandes és Comandes en línia, els articles d’una categoria no es mostraran al lloc web quan estigui oculta. Si la plantilla és Compra a tota la botiga, els articles d’una categoria es mostraran encara que la categoria estigui oculta.

Crea un article nou

Square-Online-Item-Creation-in-Dashboard-CA

Entenent la secció anterior, ara pots crear un article nou a la Vista general de Vendes en línia Square anant a Articles > Articles del web i seleccionant Crea un article nou. També pots afegir articles existents de la Col·lecció d’articles de Square al lloc web específic que estàs visualitzant.

Quan configuris l’article, duu a terme les accions següents:

Introdueix la informació essencial sobre l’article

Per començar, gestiona detalls com ara el tipus d’article, el nom, la descripció i la visibilitat. Si vols donar format al text de la descripció, assegura’t de dessincronitzar les descripcions a la configuració de sincronització dels articles. També pots pujar imatges de producte per mostrar l’aspecte de l’article.

Afegeix informació sobre la tramitació

En funció del tipus d’article, pots ajustar-ne la configuració de tramitació i opcions relacionades, com ara les que tenen a veure amb les begudes alcohòliques. A continuació t’indiquem algunes opcions de tramitació per als articles del lloc web:

 • Enviament
 • Recollida a l’establiment
 • Entrega a un domicili de la zona
 • Comandes d’autoservei

Nota: els articles no físics no fan servir mètodes estàndard de tramitació, de manera que no veuràs aquestes opcions per a aquests tipus d’articles.

Gestiona les existències

Assegura’t de determinar una quantitat d’existències per a l’article. Si l’article té variants, pots afegir existències per a cada variant. Pots obtenir més informació sobre la gestió d’existències a Vendes en línia Square.

Afegeix opcions i variants

Si l’article té opcions i variants (com ara diferents mides i colors), assegura’t d’introduir-ne tota la informació i els preus. Les variants d’articles que no tinguin preu no es podran comprar al lloc web.

Afegeix modificadors

Per afegir modificadors als articles, selecciona Gestiona els modificadors.

Tria categories

Selecciona Tria categories per afegir l’article a una categoria. Un sol article es pot col·locar en diverses categories, així que deixa volar la teva creativitat. Per exemple, pots crear una categoria anomenada Novetats per mostrar els articles més nous de la botiga virtual.

Revisa el rendiment de l’article

Comprova la valoració de l’article a partir de les ressenyes dels clients.

Optimitza l’article per a SEO

També tens l’opció de fer una optimització natural dels articles emplenant els detalls de SEO. Pots consultar més informació sobre com optimitzar els articles i les categories a Vendes en línia Square.

Quan hagis acabat de configurar l’article del web, selecciona Desa.

Crea una categoria nova

Square-Online-Category-Creation-in-Dashboard-CA

A mesura que vagis afegint articles al web, també és útil organitzar-los en categories. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web i selecciona Afegeix una categoria. També pots seleccionar Afegeix categories ràpidament per afegir categories al web només introduint-ne els noms.

Quan configuris la categoria, duu a terme les accions següents:

Introdueix un nom per a la categoria

Comença posant un nom a la categoria. Et recomanem fer servir noms fàcils i habituals que els clients puguin entendre, com ara Aperitius, Pantalons o Pentinats.

Tria els articles

Selecciona Tria els articles per afegir articles a la categoria. Un mateix article es pot col·locar en diverses categories, així que deixa volar la teva creativitat. Per exemple, pots crear una categoria anomenada Novetats per mostrar els articles més nous de la botiga en línia.

Afegeix una imatge per a la categoria

Selecciona Afegeix una imatge per associar la categoria a una imatge. Pots triar-ne una de genèrica que serveixi per a tots els articles de la categoria, o bé fer servir una de les teves imatges preferides.

Crea subcategories

Si tens com a mínim una altra categoria, pots convertir una de les dues en subcategoria. A Organització de les categories, selecciona la icona + que hi ha al costat de la categoria actual. Després de desar els canvis, la subcategoria nova es mostrarà a sota de la categoria que acabes de seleccionar.

Limita la disponibilitat dels articles

Nota: per activar les categories per franja horària, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Pots limitar la disponibilitat dels articles d’una categoria. A Disponibilitat, selecciona Només en dies i hores determinats i tria els dies i les hores en què els articles estaran disponibles per recollir a l’establiment o per entregar a domicili. Aquestes categories es coneixen com a categories per franja horària.

Nota: per fer servir les categories per franja horària, procura fer servir la plantilla de la pàgina de comandes que es diu Comandes en línia.

Optimitza la categoria per a SEO

També tens l’opció de fer una optimització natural de les categories emplenant els detalls de SEO. Aquí pots consultar més informació sobre com optimitzar els articles i les categories a Vendes en línia Square.

Quan hagis acabat de configurar la categoria del web, selecciona Desa. Per reordenar la disposició de les categories al web, selecciona l’opció Reorganitza les categories.

Nota: per estalviar temps, tens l’opció de transferir les categories del TPV Square a Vendes en línia Square. Selecciona copia sobre les categories existents al TPV a la pàgina Categories del web per iniciar el procés. Com que aquesta opció només està disponible una vegada, hauràs de gestionar les categories de Vendes en línia Square per separat a partir d’aleshores.

Elimina articles i categories

Si necessites retirar un article del web o eliminar-lo completament del catàleg d’articles de Square, ves a la pàgina Articles del web i fes servir el mètode de modificació en bloc per eliminar els articles. Consulta més informació sobre la gestió d’articles entre diversos llocs web al teu compte de Square.

Si necessites eliminar una categoria del web, ves a la pàgina Categories del web. A la categoria que vulguis eliminar, selecciona ... > Elimina. Això només eliminarà la categoria, però no els articles que hi hagis afegit.

Importa i exporta articles

Per importar o exportar el teu catàleg d’articles de Square:

 1. Des de la Col·lecció d’articles de Square, selecciona Accions > Importa la col·lecció o Exporta la col·lecció.

 2. A la finestra emergent, tria l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats.

Nota: la importació o l’exportació dels teus articles no es pot fer des de la pàgina Vista general de Vendes en línia Square.

Més informació sobre com importació i exportació d’articles.

Preferències dels articles

Vendes en línia Square t’ofereix diverses opcions per personalitzar els articles que vens al web, des de com es mostren els articles a les pàgines web fins al seguiment de les existències. Aquí pots obtenir més informació sobre les preferències dels articles a Vendes en línia Square.

Modifica els articles en bloc

Si tens un web amb diversos articles, categories o cupons, pots estalviar temps modificant-los en grup. Les modificacions en grup permeten fer canvis en diversos articles alhora. Aquí tens més informació sobre mètode de modificació en bloc a Vendes en línia Square.

Altres característiques dels articles del web

Els articles del web disposen d’un seguit de funcions a Vendes en línia Square que els articles que es venen de manera presencial no tenen i que poden resultar força útils. A continuació te’n donem tots els detalls.

Crea descomptes en línia amb cupons

Els cupons són una bona manera d’incentivar els clients perquè comprin articles al lloc web. Amb Vendes en línia Square, pots crear diversos tipus de cupons amb normes i restriccions personalitzables. Els clients que introdueixin un codi de cupó durant el procés de pagament veuran que se’ls aplica un descompte a la comanda immediatament. Consulta més informació sobre com crear cupons per a Vendes en línia Square.

Accepta ressenyes dels clients

Nota: per fer servir les ressenyes dels clients, has d’actualitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Els clients poden deixar comentaris, fotos i valoracions sobre les compres en línia al teu lloc web de Vendes en línia Square per oferir experiències reals amb els teus productes. Les ressenyes dels clients les poden veure altres persones i això fa que els compradors potencials confiïn més en els productes i que les vendes en línia augmentin. Consulta més informació sobre les ressenyes dels clients per a Vendes en línia Square.

Programa les actualitzacions dels articles

Nota: per programar les actualitzacions dels articles, has de fer un canvi de pla al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Amb la programació de l’actualització d’articles a Vendes en línia Square, pots programar amb anticipació la visibilitat d’un article i els canvis de preu durant campanyes especials o el llançament de nous productes. Consulta més informació sobre com programar actualitzacions dels articles a Vendes en línia Square.

Activa les opcions de regal

Nota: per fer servir les opcions de regal dels articles, has d’actualitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Si actives les opcions de regal d’articles, els clients podran indicar que l’article que estan comprant és un regal. A més, els compradors podran incloure a la factura d’enviament un missatge per als destinataris, juntament amb instruccions per si volen tornar o canviar l’article. També podràs oferir l’opció d’embolicar el regal per una tarifa addicional opcional. Consulta més informació sobre com configurar opcions de regal a Vendes en línia Square.

Ven begudes alcohòliques

Si vens articles físics, d’alimentació o begudes i la normativa local ho permet, pots vendre begudes alcohòliques a Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre vendre begudes alcohòliques amb Vendes en línia Square.

Resolució de problemes

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Trobaràs més informació sobre com cómo solucionar problemas con artículos no visibles en Ventas en línea Square.