Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vendes en línia Square

Comença amb les Comandes al TPV Square

L’Administrador de comandes està disponible a l’aplicació de TPV Square a l’Square Terminal, o en un iPad, iPhone o tauleta o telèfon Android compatible. Pots veure la pestanya Comandes per gestionar totes les comandes en persona, recollida a l’establiment i comandes en línia. Segueix els passos d’aquesta guia per orientar-te amb la configuració de les comandes i de la impressora.

Abans de començar, descarrega la darrera versió de l’aplicació de TPV Square. L’Administrador de comandes està disponible per a TPV 5.17 o superior.

Més informació sobre gestionar els enviaments des del Tauler de control de Square.

Configura l’Administrador de comandes

Pots crear comandes per recollir a l’establiment. Totes les Opcions del servei han d’estar desactivades al Tauler de control en línia de Square.

  1. Obre l’aplicació de TPV Square i toca ≡ Més > Configuració.

  2. Toca Comandes > Creació de comandes.

  3. Comprova que «Activa la creació de comandes durant el procés de pagament» estigui activat.

Si fas servir l’Square Terminal, aquí tens més informació sobre com gestionar les comandes a l’Square Terminal.

Funcions de l’Administrador de comandes

Vista de la llista de comandes

El disseny de les comandes et permet filtrar per l’estat de la comanda (activa, entregada, entrant o completada), el tipus de tramitació, l’estat del pagament i l’origen de la comanda.

Comandes actives

Totes les comandes tenen informació de tramitació rellevant a la vista de comandes Actives com, per exemple, el nom del destinatari, el tipus de tramitació, la data de la comanda, el número de la comanda (si s’ha inclòs) i l’estat de la tramitació (Nova, En procés, A punt o Completada).

Si fas servir el TPV Square en un dispositiu iOS, veuràs així la teva llista de comandes actives:

Square Point of Sale App - Active Order Manager - iOS - EN

Si fas servir el TPV Square o un dispositiu Android, la teva llista de comandes actives tindrà aquest aspecte:
Square Point of Sale App - Order Detail View - Android - EN

Pots veure immediatament les comandes noves o triar Mostra més tard per ignorar la notificació.

Nota: les notificacions no apareixeran quan estiguis acceptant una transacció a la pantalla del procés de pagament. Les notificacions només apareixen a l’aplicació TPV Square; actualment no apareixen amb les notificacions del sistema.

Comandes completades

Fes servir el filtre Completada per veure les comandes completades. Les comandes completades tenen un enllaç als detalls de la transacció per poder tramitar possibles reembossaments i enviar el rebut corresponent.

Si fas servir el TPV Square o un dispositiu iOS, veuràs així la teva llista de comandes completades:

Square Point of Sale App - Completed Order Detail View - iOS - EN

Pàgina d’informació de la comanda

La pàgina d’informació de la comanda mostra informació rellevant per a la tramitació, com per exemple la data i hora de recollida, la informació del destinatari, els detalls de la partida i la informació del pagament de la comanda.

Square POS - Order - Order Details - EN

Configuració de les comandes

Creación del pedido

Activa esta opción para crear pedidos de recogida o para consumir en el local. Todas las opciones de servicio deben estar desactivadas en el Panel de control en línea de Square.

Notificaciones

Si usas un dispositivo iOS, como un iPad o iPhone, podrás ver notificaciones en el dispositivo cuando recibas un pedido nuevo, aunque la aplicación TPV Square esté cerrada.

Nota: También tendrás que activar las notificaciones push en los ajustes de iOS. Para ello, sigue estos pasos:

  1. En tu dispositivo Apple, ve a Ajustes > Notificaciones.
  2. Busca la aplicación de Square.
  3. Activa la opción Permitir notificaciones. Puedes ir a la configuración de Notificaciones de la aplicación TPV Square para obtener una vista previa de la notificación.

Nota: Si no ves la opción Notificaciones en los ajustes de la aplicación TPV Square, cierra la aplicación y vuelve a abrirla.

También puedes activar la opción para recibir una notificación cuando el cliente esté en la puerta. En la aplicación TPV Square, ve a ≡ Más > Ajustes > Pedidos > Notificaciones y activa Permitir alertas de entrega en puerta.

Agrupa els articles

Per personalitzar la configuració de l’agrupació d’articles:

  1. A l’aplicació de TPV Square, ves a Configuració > Components > Configuració de la impressora. Desplaça’t cap avall fins a Comandes en persona. A Square KDS, ves al Tauler de control de Square i selecciona Dispositius > Opcions de la cuina.

  2. Activa Combina articles idèntics. Els articles amb la mateixa informació es combinaran automàticament en una sola partida.

Si actives l’opció Un sol article per comanda, aquesta configuració anul·larà les agrupacions d’articles i imprimirà automàticament cada article, sense agrupar, en una comanda independent.

Nota: l’opció Combina els articles idèntics està desactivada per defecte per a les estacions d’impressió existents, però s’activarà per defecte per a totes les estacions d’impressió noves que creïs. Pots obtenir més informació sobre agrupar articles.

Divideix la tramitació de les comandes

Pots dividir els articles dins de les comandes a mesura que estiguin disponibles i gestionar per separat la tramitació de cada article marcant-los com a Nou, En curs, A punt, Finalitzat, Enviat o Entregat.

Estado Descripción
Nuevo Indica que los artículos o pedidos son nuevos.
En curso Estás preparando una parte del pedido. Los artículos y los pedidos tiene este estado antes de estar listos o completados.
Listo Indica que un artículo está listo cuando se pueda recoger una parte del pedido.
Completada Se utiliza para los pedidos con recogida. Selecciona este estado cuando el cliente recoja el artículo.
Enviado Se utiliza para los envíos. Selecciona este estado cuando hayas enviado los artículos al cliente.
Entregado Se utiliza para los pedidos con entrega. Selecciona este estado cuando el cliente reciba los artículos.

Per dividir manualment qualsevol comanda:

  1. Toca una comanda per mostrar la pantalla dels Detalls de la comanda.

  2. A Marca com a, selecciona els articles per col·locar-los en diferents estats de tramitació. Pots seleccionar diversos articles alhora o modificar-ne un per un.

Els articles d’una comanda s’agrupen automàticament en funció de l’estat de disponibilitat de la tramitació. Si la tramitació d’una comanda està dividida, la Visualització de la llista de comandes mostrarà l’estat menys avançat com a estat de tramitació de tota aquella comanda. Si les Accions ràpides estan activades, es mostrarà la següent acció per a l’article menys avançat de la comanda com a Acció ràpida.

Configuració de l’estació d’impressió

Pots crear estacions d’impressió per per a totes les comandes en persona o en línia. Això garantirà que tu i els teus empleats pugueu gestionar i preparar les comandes a mesura que arribin. Per configurar una estació d’impressió:

  1. A l’aplicació de TPV Square, ves a ≡ Més > Configuració > Components > Impressores.

  2. Crea una estació d’impressió nova o actualitza la configuració d’una estació d’impressió que ja tinguis.

  3. Toca Impressora i selecciona la teva impressora.

  4. Comprova que la impressora i el dispositiu estiguin connectats a la mateixa xarxa wifi. Per provar la connexió, toca Prova d’impressió.

  5. Procura activar l’opció Comprovants de comandes en línia per a les estacions d’impressió on vulguis imprimir els comprovants de comanda de l’Administrador de comandes. Hi ha diverses altres opcions:

    • Activa Un article per tiquet. Quan actives aquesta configuració, obtindràs un comprovant de comanda nou per a cada article.

    • Activa Imprimeix les comandes noves automàticament. Amb aquesta configuració activada, totes les comandes noves s’imprimiran a mesura que vagin arribant.

    • Selecciona Categories per imprimir si vols que l’estació d’impressió només imprimeixi algunes categories d’articles.

  6. Toca Desa.

Aquí tens més informació sobre com configurar una estació d’impressió en dispositius iOS o Android.

Impressió automàtica

Pots activar la funció d’impressió automàtica de comprovants de comanda per assegurar-te que totes les comandes noves s’imprimeixen automàticament a mesura que vagin arribant. Segueix els passos anteriors per activar la funció Imprimeix les comandes noves automàticament. També pots fer servir el botó Imprimeix a la pàgina Detalls de la comanda.

Nota: si l’aplicació de TPV Square està minimitzada o el dispositiu està bloquejat, la impressió automàtica no funcionarà. L’aplicació de TPV Square ha d’estar oberta a la pantalla perquè la impressió automàtica rutlli.

No trobes el que necessites?