Inici>Vendes en línia Square

Comença amb les Comandes al TPV Square

L’Administrador de comandes està disponible a l’aplicació de TPV Square a l’Square Terminal, o en un iPad, iPhone o tauleta o telèfon Android compatible. Pots veure la pestanya Comandes per gestionar totes les comandes en persona, pickup i online orders. Segueix els passos d’aquesta guia per orientar-te amb la configuració de les comandes i de la impressora.

Abans de començar, descarrega la darrera versió de l’aplicació de TPV Square. L’Administrador de comandes està disponible per a TPV 5.17 o superior.

Configura l’Administrador de comandes

Pots crear comandes per a la recollida a l’establiment. Totes les Opciones de servicio han d’estar desactivades al Tauler de control en línia de Square.

1. Obre l’aplicació de TPV Square i toca ≡ Més > Configuració.

2. Toca Comandes > Creació de comandes.

3. Comprova que «Activa la creació de comandes durant el procés de pagament» estigui activat.

Si fas servir l’Square Terminal, pots obtenir més informació sobre com gestionar les comandes a l’Square Terminal.

Funcions de l’Administrador de comandes

Vista de lista de pedidos

La vista de pedidos te permite filtrar por estado (Activos, Recibidos, Pendientes o Completados), tipo de tramitación, estado del pago y origen del pedido.

Pedidos activos

Cada pedido incluye datos importantes en la vista Activos, como el nombre del destinatario, el tipo de tramitación, la fecha, el número de pedido (si está disponible), el estado del pago (Autorizado, Pagado, Anulado) y el estado de tramitación (Nuevo, En curso, Listo o Completado).

Si usas TPV Square en un dispositivo iOS, la lista de pedidos activos será así:

Aplicación TPV Square - Administrador de pedidos activos - iOS - ES

Si usas TPV Square en un dispositivo Android, la lista de pedidos activos será así:
Aplicación TPV Square - Información del pedido - Android - ES

Puedes ver los pedidos nuevos en el momento o seleccionar Ver más tarde para cerrar la notificación.

Nota: No se mostrarán notificaciones cuando estés aceptando una transacción en la pantalla del proceso de pago. Solo se mostrarán en la aplicación TPV Square, pero no aparecerán junto a las notificaciones diarias del sistema.

Pedidos completados

Usa el filtro Completados para ver los pedidos completados, que incluyen un enlace a la transacción correspondiente para poder emitir reembolsos y enviar recibos.

Si usas TPV Square en un dispositivo iOS, la lista de pedidos completados será así:

Aplicación TPV Square - Pedidos completados - iOS - ES

Página Información del pedido

En la página Información del pedido verás datos importantes como la fecha y hora de recogida, información del destinatario, la línea de pedido y los datos de pago.

Square POS - Order - Order Details - EN

Configuració de les comandes

Creación del pedido

Activa esta opción para crear pedidos de recogida o para consumir en el local. Todas las opciones de servicio deben estar desactivadas en el Panel de control en línea de Square.

Notificaciones

Si usas un dispositivo iOS, como un iPad o iPhone, podrás ver notificaciones en el dispositivo cuando recibas un pedido nuevo, aunque la aplicación TPV Square esté cerrada.

Nota: También tendrás que activar las notificaciones push en los ajustes de iOS. Para ello, sigue estos pasos:

1. En tu dispositivo Apple, ve a Ajustes > Notificaciones.
  2. Busca la aplicación de Square.
  3. Activa la opción Permitir notificaciones. Puedes ir a la configuración de Notificaciones de la aplicación TPV Square para obtener una vista previa de la notificación.

Nota: Si no ves la opción Notificaciones en los ajustes de la aplicación TPV Square, cierra la aplicación y vuelve a abrirla.

También puedes activar la opción para recibir una notificación cuando el cliente esté en la puerta. En la aplicación TPV Square, ve a ≡ Más > Ajustes > Pedidos > Notificaciones y activa Permitir alertas de entrega en puerta.

Divideix la tramitació de la comanda

Pots dividir els articles dins de les comandes a mesura que estiguin disponibles i gestionar per separat la tramitació de cada article marcant-los com a Nou, En curs, A punt, Finalitzat, Enviat o Entregat.

Estado Descripción
Nuevo Indica que los artículos o pedidos son nuevos.
En curso Estás preparando una parte del pedido. Los artículos y los pedidos tiene este estado antes de estar listos o completados.
Listo Indica que un artículo está listo cuando se pueda recoger una parte del pedido.
Completado Se utiliza para los pedidos con recogida. Selecciona este estado cuando el cliente recoja el artículo.
Enviado Se utiliza para los envíos. Selecciona este estado cuando hayas enviado los artículos al cliente.
Entregado Se utiliza para los pedidos con entrega. Selecciona este estado cuando el cliente reciba los artículos.

Per dividir manualment qualsevol comanda:

1. Toca una comanda per mostrar la pantalla dels Detalls de la comanda.

2. A «Marca com a», selecciona els articles per col·locar-los en diferents estats de tramitació. Pots seleccionar diversos articles alhora o modificar-ne un per un.

Els articles d’una comanda s’agrupen automàticament en funció de l’estat de disponibilitat de la tramitació. Si la tramitació d’una comanda està dividida, la Visualització de la llista de comandes mostrarà l’estat menys avançat com a estat de tramitació de tota aquella comanda. Si les Accions ràpides estan activades, es mostrarà la següent acció per a l’article menys avançat de la comanda com a Acció ràpida.

Configuració de l’estació d’impressió

Pots crear estacions d’impressió per print order tickets per a totes les comandes en persona o en línia. Això garantirà que tu o els teus empleats pugueu gestionar i preparar les comandes a mesura que arribin. Per configurar una estació d’impressió:

1. A l’aplicació de TPV Square, ves a ≡ Més > Configuració > Components > Impressores.

2. Crea una estació d’impressió nova o actualitza la configuració d’una estació d’impressió existent.

3. Toca Impressora i selecciona la teva impressora.

4. Comprova que la impressora i el dispositiu estiguin connectats a la mateixa xarxa wifi. Per provar la connexió, toca Prova d’impressió.

5. Procura activar l’opció Comprovants de comandes en línia per a les estacions d’impressió on vulguis imprimir els comprovants de comanda de l’Administrador de comandes. Hi ha diverses altres opcions:

• Activa Article únic per comprovant. Quan actives aquesta configuració, obtindràs un comprovant de comanda nou per a cada article.

• Activa Imprimeix les comandes noves automàticament. Amb aquesta configuració activada, totes les comandes noves s’imprimiran a mesura que vagin arribant.

• Selecciona Categories per imprimir si vols que l’estació d’impressió només imprimeixi algunes categories d’articles.

6. Toca Desa.

Més informació sobre com configurar una estació d’impressió en dispositius iOS o Android.

Impressió automàtica

Pots activar la funció d’impressió automàtica de comprovants de comanda per assegurar-te que totes les comandes noves s’imprimeixen automàticament a mesura que vagin arribant. Segueix els passos anteriors per activar la funció Imprimeix les comandes noves automàticament. També pots fer servir el botó Imprimeix a la pàgina Detalls de la comanda.

Nota: si l’aplicació de TPV Square està minimitzada o el dispositiu està bloquejat, la impressió automàtica no funcionarà. L’aplicació de TPV Square ha d’estar oberta a la pantalla perquè la impressió automàtica rutlli.