Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntas frecuentes sobre artículos gratuitos y anulaciones

Consulta las respuestas a las preguntas más habituales sobre comp and void.

Què és una Cortesia?

Si un canvi provoca una pèrdua per al negoci, es fa servir una Cortesia (p. ex., el client ha rebut la comanda incorrecta). Les cortesies també es poden fer servir com a descompte de bona voluntat en un article o comanda.

Què és una Anul·lació?

Si hi ha un canvi en una comanda, es fa servir l’Anul·lació quan l’inventari i els costos no es veuen afectats (p. ex., la cuina encara no ha preparat la comanda).

Com apareixen les cortesies i les anul·lacions a la factura del client?

Les anul·lacions no es mostren a les factures o rebuts dels clients. Els articles de cortesia apareixeran a la factura del client i no mostraran més informació de l’article.

Com ho faig perquè els empleats puguin accedir a la funció de cortesia i d’anul·lació?

Activa els Motius de la cortesia i l’anul·lació al Tauler de control en línia de Square per crear motius personalitzats que els empleats puguin fer servir per marcar un article com a cortesia o anul·lar-lo. Crea, modifica o elimina motius diferents perquè els empleats puguin triar.

Com apareixen les cortesies i les anul·lacions als informes?

Els informes de cortesies i anul·lacions es mostraran al Tauler de control en línia de Square. Un cop la funció de cortesia i anul·lació estigui activada per als empleats, veuràs les pestanyes noves Descomptes i Cortesia i Anul·lació a la secció Informes del Tauler de control en línia de Square.

Com puc anul·lar els articles enviats a cuina?

En aquests moments, no es poden enviar confirmacions d’anul·lació quan s’imprimeixen els comprovants de les comandes a la cuina. Si un cambrer envia una comanda i s’adona d’un error o una revisió, cal que comuniqui el canvi a la cuina i que comprovi si hauran de marcar l’article com a cortesia o anul·lar-lo.

Com marco les comandes de l’API com a cortesia o anul·lació?

Per actualitzar una comanda de l’API, selecciona Cortesia o Anul·lació, tria un motiu i especifica si vols marcar com a cortesia o anul·lar tota la comanda o només una partida en concret. Si s’anul·la una comanda, l’estat de la comanda canviarà a Cancel·lada i mostrarà el motiu de l’anul·lació. Si una comanda es marca com a cortesia, mostrarà un total de 0 $ i un motiu de la cortesia. També pots eliminar una Cortesia o Anul·lació d’una comanda o d’una partida.

Les partides de la comanda mostraran tots els articles de cortesia i les quantitats. En canvi, no mostraran articles ni quantitats que s’hagin anul·lat, només aquells que finalment s’han demanat i tramitat o marcat com a cortesia.

No trobes el que necessites?