Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Lector de targetes amb xip i sense contacte

Configura l’Square Reader

Equip TPV per a qualsevol tipus de negoci

Gestiona l’inventari i els pagaments des de qualsevol lloc amb un dispositiu tot en un

Hi ha dues generacions de Square Reader: L’Square Reader (1a generació) i l’Square Reader (2a generació). Totes dues generacions tenen el mateix procés de configuració. Per obtenir més informació sobre les diferències entre les generacions dels lectors, consulta la guia sobre com identificar el teu Square Reader.

Pots comprar l’Square Reader directament a Botiga de Square.

Abans de configurar l’Square Reader, assegura’t que el teu dispositiu és compatible amb l’última versió de l’aplicació de Square.

1. Comprova la bateria de l’Square Reader

Per comprovar que la bateria està carregada, desconnecta el lector de qualsevol font d’energia. 

Prem i deixa anar el botó del lector. Els llums verds indiquen que està carregat i a punt. Si apareix un sol llum vermell, carrega’l immediatament. Quan el lector estigui encès, no t’has de preocupar d’apagar-lo. Passarà automàticament a mode de baix consum al cap d’una estona d’inactivitat.

2. Carrega l’Square Reader

Connecta un extrem del cable USB que s’hi inclou al lector i l’altre extrem a un port USB (com ara un carregador del telèfon mòbil, ordinador o cotxe). 

La bateria del lector tardarà aproximadament dues hores a carregar-se completament.  

3. Connecta un lector sense fil

El lector es connecta sense fil mitjançant Bluetooth de baix consum (Bluetooth LE). Comprova que tens la latest version of the Square app for your device (només l’última versió és compatible amb l’Square Reader).

Per connectar el lector:

  1. Prem i deixa anar el botó del lector per engegar-lo.

  2. Ves a la configuració del dispositiu i comprova que el Bluetooth estigui activat.

  3. Obre l’aplicació de Square i toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

  4. Toca Configuració > Components > Square Reader > Vincula un lector.

  5. Posa el lector en mode de vinculació prement el botó del lector entre 3 i 5 segons. Deixa anar el dit tan bon punt aparegui un llum taronja parpellejant. Si apareix un llum vermell parpellejant, vol dir que has premut el botó massa estona i hauràs de tornar-ho a fer.

  6. Es mostrarà una confirmació de l’emparellament a l’aplicació. Prem Emparella per completar el procés.

    1. Als dispositius Android, toca ràpidament Vincula i Vincula i connecta cada vegada que se’t demani fins que el dispositiu es connecti. Si la connexió falla, torna a iniciar el procés de vinculació i assegura’t d’acceptar totes les indicacions de Vincula i Vincula i connecta abans que passin 5 segons.

Quan s’hagi connectat, el lector apareixerà com A punt a l’aplicació de Square.

A tenir en compte

  • Alguns dispositius Android tenen mesures de seguretat addicionals que fan que calgui confirmar l’emparellament amb l’Square Reader diverses vegades al llarg del procés. Lamentem les molèsties. Estem treballant amb Android per simplificar aquest procés.

  • Després de connectar el TPV portàtil, s’instal·larà automàticament qualsevol actualització necessària del microprogramari. Pot ser que la connexió sense fil es perdi si el lector o el dispositiu es troben a més de 3 metres de distància.

  • Ara per ara, el processament de pagaments al Mode sense connexió no està disponible amb l’Square Reader.

Tingues present que, si vols tornar a connectar un lector que ja s’havia emparellat prèviament amb un altre dispositiu, caldrà desvincular-lo del dispositiu prèviament emparellat. Per obtenir més informació sobre com tornar a connectar un lector, consulta el nostre article de resolució de problemes.

Ara que ja està tot a punt, aquí tens més informació sobreacceptar pagaments amb targeta amb xip i sense contacte.

Connectivitat de l’Square Reader (1a generació)

Aquest Square Reader entrarà en estat de baix consum si no ha acceptat cap pagament durant una estona i romandrà connectat al dispositiu durant un màxim de 8 hores. Si es produeix alguna interacció amb el lector a través del TPV, es reactivarà, sempre que el lector es trobi a menys de 3 metres del dispositiu. El lector s’apagarà completament després de 8 hores d’inactivitat. En aquest cas, hauràs de prémer el botó del lector per tornar-lo a connectar.

Connectivitat de l’Square Reader (2a generació)

Sempre connectat és una funció integrada en aquest Square Reader. Aquesta funció té com a objectiu mantenir la connectivitat, millorar la fiabilitat, estalviar bateria i evitar la necessitat de prémer el botó d’encesa per tornar a connectar el lector després d’un període d’inactivitat.

L’Square Reader (2a generació) entrarà en estat de baix consum si no ha acceptat cap pagament durant una estona i romandrà connectat al dispositiu durant un màxim de 30 dies. Si es produeix alguna interacció amb el lector a través del TPV emparellat anteriorment, es reactivarà, sempre que el lector es trobi a menys de 3 metres del dispositiu. El lector s’apagarà completament després de 30 dies d’inactivitat. En aquest cas, hauràs de prémer el botó del lector per tornar-lo a connectar. 

Nota: Sempre connectat només funciona si l’Square Reader o els Square Reader ja s’han emparellat al dispositiu. Si no s’han emparellat mai al dispositiu, hauràs de fer el procés d’emparellament inicial.

No tens clar quin Square Reader tens? Aquí t’expliquem com identificar el teu Square Reader.

Protegeix l’Square Reader

Evita que el component es malmeti i treu el màxim profit de l’Square Reader. Alguns acoblaments i determinats ambients poden fer malbé l’Square Reader amb el pas del temps i escurçar la vida útil del dispositiu. Per protegir el dispositiu:

  • No facis servir l’Square Reader en ambients humits i evita que entri aigua o líquid a la ranura per inserir les targetes. Les targetes de crèdit mulles també poden produir danys a causa de l’aigua. 

  • No facis servir imants forts, elements de fixació (com ara velcro), adhesius o components de muntatge no provats per Square per posar i treure l’Square Reader amb freqüència. L’ús d’accessoris de tercers no provats per Square per fixar l’Square Reader a les superfícies pot produir que el dispositiu rebi més tensió o pressió, cosa que el podria malmetre.

  • Aparta l’Square Reader de fonts d’interferències per al Bluetooth com ara microones, telèfons sense fil o llums fluorescents, i tampoc no el facis servir sobre una taula metàl·lica.

Per protegir l’Square Reader del desgast per l’ús diari, et recomanem que facis servir les fundes i suports compatibles que trobaràs a Botiga de Square. Aquestes fundes s’adapten a una gran varietat de telèfons mòbils i tauletes.

Si vols que les transaccions des del taulell siguin ràpides i sense entrebancs, col·loca l’Square Reader a un suport compatible per a l’Square Reader. Abans de fer una comanda, assegura’t que el lector i el suport siguin compatibles. Més informació sobre com identificar les diferències entre Square Reader (1a generació) i Square Reader (2a generació).

Què volen dir els llums?

Connectar el lector

Llums Estat d’emparellament
Quatre llums taronges parpellejant El Reader es troba en mode d’emparellament
Quatre llums verdes El Reader s’ha emparellat correctament
Quatre llums vermelles No s’ha pogut emparellar el lector

Acceptar un pagament

Llums Estat del pagament
Una llum verda El Reader ja pot acceptar pagaments
Llums verdes en moviment El Reader està processant el pagament
Quatre llums verdes El pagament s’ha acceptat
Quatre llums vermelles S’ha denegat el pagament

Comprovar la bateria

Llums Carrega
Quatre llums verdes La bateria està carregada al 100 %
Tres llums verdes La bateria està carregada al 75 %
Dues llums verdes La bateria està carregada al 50 %
Una llum vermella fixa La bateria està carregada al 25 %
Una llum vermella pampalluguejant La bateria està baixa: carrega-la immediatament

Aquí trobaràs respostes a les preguntes freqüents. Si tens cap problema, et recomanem consultar els aquests consells per resoldre problemes amb el lector.

No trobes el que necessites?