Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Lector de targetes amb xip i sense contacte

Preguntes més freqüents sobre l’Square Reader

Revisa les preguntes més freqüents sobre l’Square Reader.

Quan m’arribarà l’Square Reader?

Un cop facis una comanda a través de la Botiga de Square, el lector t’arribarà en un termini de 3 a 5 dies feiners. Quan s’enviï, rebràs un correu electrònic amb la informació de seguiment, que podràs fer servir per seguir la comanda.

Com retorno el lector o en demano un de recanvi?

Pots retornar l’Square Reader comprat a la Botiga de Square dins dels 30 dies posteriors a la data de compra. Si vas comprar l’Square Reader en un comerç local, consulta la política de devolucions del comerç per a més informació. Si el lector no funciona correctament i has seguit els consells de resolució de problemes, pots enviar una reclamació de la garantia per rebre’n un de recanvi. Procura revisar la nostra política de devolucions i garantia abans de començar.

On puc trobar informació general sobre aquest lector?

Pots llegir la vista general del producte, trobar les especificacions tècniques i els preus a la pàgina de l’Square Reader. Per descobrir les diferències entre la primera i la segona generació de l’Square Reader, consulta la nostra guia d’identificació de l’Square Reader.

Quins dispositius puc fer servir amb el lector de targetes amb xip o sense contacte?

Pots utilitzar la majoria de dispositius Apple iOS i molts dispositius Android amb Bluetooth Low Energy (BLE) integrat. Comprova si el teu dispositiu és compatible.

Quins tipus de pagaments puc acceptar?

L’Square Reader accepta targetes amb xip (EMV) i pagaments sense contacte (NFC), com ara Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay i targetes sense contacte.

Per obtenir més informació, consulta aquests recursos:

Tinc problemes amb el lector. On puc rebre ajuda?

Revisa aquests consells de resolució de problemes: solucionen els problemes més habituals del lector.

Preguntes sobre comandes

On puc comprar un Square Reader?

Pots comprar l’Square Reader i un suport opcional, junts o per separat, a la Botiga de Square.

Hi ha descomptes per al lector?

De moment, no hi ha descomptes disponibles per al lector de targetes amb xip i sense contacte.

Preguntes sobre la compatibilitat dels dispositius

El meu dispositiu no és compatible amb BLE (Bluetooth Low Energy). Puc fer servir el lector?

Ara mateix, els dispositius sense BLE no són compatibles amb el lector.

Puc connectar el meu lector a diversos dispositius alhora?

El lector es pot fer servir amb diversos dispositius, però només es connecta amb un dispositiu alhora. Per connectar-lo a un altre dispositiu, assegura’t de desconnectar-lo del dispositiu actual.

Per desconnectar el lector:

  1. Ves a ≡ Més > Configuració.
  2. Toca Components > Square Reader.
  3. Selecciona el lector de la llista i toca dues vegades Desvincula aquest Reader per confirmar.

També pots desconnectar el lector mantenint-ne premut el botó durant uns 20 segons, fins que vegis quatre llums fixos de color vermell.

Puc fer servir el lector si el meu negoci és mòbil?

Sí, només cal que tinguis una bona connexió de wifi o dades mòbils per processar els pagaments i que el lector tingui la bateria completament carregada abans de fer-lo servir.

Puc fer servir qualsevol cable USB per carregar el lector?

Sí, pots fer servir qualsevol cable micro-USB estàndard per a l’Square Reader (1a generació) o qualsevol cable USB-C estàndard per a l’Square Reader (2a generació). Tot i que només podem garantir la compatibilitat dels cables que oferim nosaltres, molts venedors en fan servir d’altres sense problemes.
A part del cable que ve amb l’Square Reader, pots comprar un cable de 2 metres a la Botiga de Square

Preguntes sobre la configuració i l’emparellament

Com connecto el lector amb el meu dispositiu mòbil?

Pots connectar el lector sense fil. Tingues en compte que el dispositiu ha de tenir una connexió a Internet estable per vincular el lector, ja que el mode sense connexió no està disponible a Espanya.

Com connecto el lector amb un dispositiu nou?

Pots connectar el lector a qualsevol dispositiu compatible que admeti connexions Bluetooth de baix consum. Recorda que hauràs de desvincular el lector del dispositiu anterior abans d’intentar vincular el lector amb un dispositiu nou. Si tens cap problema per connectar el lector a un dispositiu nou, consulta els passos de resolució de problemes.

Quant de temps roman connectat el lector?

L’Square Reader (1a generació) passarà a un estat de baix consum si no ha acceptat cap pagament durant una estona i romandrà connectat al dispositiu durant 8 hores. En el moment que es faci servir el TPV es reactivarà, sempre que estigui a menys de 3 metres del dispositiu. El lector s’apagarà completament després de 8 hores d’inactivitat. En aquest cas, hauràs de prémer el botó del lector per tornar-lo a connectar.

No perdis la connexió és una funció integrada a l’Square Reader (2a generació) per mantenir la connectivitat, millorar la fiabilitat, estalviar bateria i evitar la necessitat de prémer el botó d’encendre per tornar a connectar el lector després d’un període d’inactivitat.

L’Square Reader (2a generació) passarà a un estat de baix consum si no ha acceptat cap pagament durant una estona i romandrà connectat al dispositiu durant 30 dies. En el moment que es faci servir el TPV es reactivarà, sempre que estigui a menys de 3 metres del dispositiu. El lector s’apagarà completament després de 30 dies d’inactivitat. En aquest cas, hauràs de prémer el botó del lector per tornar-lo a connectar.

Nota: No perdis la connexió només funciona si l’Square Reader ja s’ha emparellat al dispositiu. Si el lector mai s’hi ha emparellat, hauràs de fer pel procés d’emparellament inicial.

No tens clar quin Square Reader tens? Aquí t’expliquem com identificar el teu Square Reader.

M’agradaria connectar el lector al hub de components USB de l’Square Stand, però els tres hubs USB estan ocupats per altres dispositius. Puc fer servir un separador?

Oficialment, no admetem separadors ni hubs USB de tercers. Et recomanem connectar el lector sense fils a l’iPad mitjançant Bluetooth de baix consum.

Puc fer servir l’Square Reader mentre el meu dispositiu mòbil està connectat a altres dispositius Bluetooth?

Sí, pots connectar-te a altres dispositius sense que això afecti la connexió amb l’Square Reader.

Com s’encén i s’apaga el lector

Per engegar-lo, prem el botó del lector. Després d’encendre’l, no t’has de preocupar per apagar-lo: el lector activa automàticament el mode de repòs quan no es fa servir durant 2 hores per estalviar bateria.

L’Square Reader (1a generació) s’apagarà automàticament després de 8 hores d’inactivitat. Si això passa, hauràs de prémer el botó del lector per tornar-lo a activar. L’Square Reader (2a generació) passarà a un estat de baixa potència després d’un temps d’inactivitat i romandrà connectat al dispositiu durant 30 dies abans d’apagar-se.

Què volen dir els llums?

Les quatre llums LED que es mostren al lector t’indicaran tot el que necessites saber. Consulta la guia següent:

Mentre emparelles el Reader  
Quatre llums taronges parpellejant El Reader es troba en mode d’emparellament
Quatre llums verdes El Reader s’ha emparellat correctament
Quatre llums vermelles No s’ha pogut emparellar el Reader

Acceptant un pagament  
Una llum verda El Reader ja pot acceptar pagaments
Llums verdes en moviment El Reader està processant el pagament
Quatre llums verdes El pagament s’ha acceptat
Quatre llums vermelles S’ha denegat el pagament

Nota: si no veus cap llum verda per iniciar un pagament al cap de 30 segons, toca Torna a activar Apple Pay i els pagaments sense contacte a l’aplicació.

Comprovant la bateria  
Quatre llums verdes La bateria està totalment carregada
Tres llums verdes La bateria està carregada al 75 %
Dues llums verdes La bateria està carregada al 50 %
Una llum vermella fixa La bateria està carregada al 25 %
Una llum vermella pampalluguejant La bateria està baixa i s’ha de carregar immediatament

Si el lector està completament sense bateria, veuràs dues llums vermelles desplaçant-se quan tornis a connectar-lo i s’iniciï la càrrega.

Preguntes sobre la càrrega i la bateria

:

:

Preguntes sobre els pagaments

Què són els pagaments sense contacte i en què es diferencien de la comunicació de camp proper (NFC)?

Els pagaments sense contacte són aquells que es fan sense tocar res. La comunicació de camp proper (NFC) és una tecnologia que permet fer pagaments sense contacte. A través de radiofreqüència, l’NFC permet que els dispositius (per exemple, els telèfons intel·ligents) es comuniquin sense fil a poca distància per dur a terme accions com ara processar pagaments. Apple Pay i Google Pay són dues formes de pagament sense contacte i NFC.

Els pagaments sense contacte són segurs?

Sí, són igual de segurs que acceptar targetes amb xip. En alguns casos, a causa de l’ús de mètodes de verificació addicionals (com ara Touch ID amb Apple Pay), els pagaments sense contacte poden ser fins i tot més segurs.

Quant tarda a processar-se una targeta amb xip?

Per als pagaments amb targeta amb xip, s’han de dur a terme passos de seguretat addicionals per transferir i verificar les dades del xip. Pot ser que calguin uns 2 segons per completar una transacció amb targeta amb xip un cop inserida a la ranura per a targetes EMV del lector.

He de deixar la targeta amb xip a la ranura del lector mentre es processa el pagament?

Sí, la targeta amb xip s’ha de quedar al lector fins que la transacció s’hagi completat. Veuràs un missatge de confirmació a l’aplicació i 4 llums verdes al lector quan ja es pugui retirar la targeta.

Puc acceptar pagaments sense contacte amb el lector?

Ara mateix no, però pots practicar com acceptar pagaments sense contacte completant una venda amb un import d’1 € i processant un reembossament immediatament.