Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptació de pagaments

Accepta pagaments amb l’Square Stand

Després de configura l’Square Stand amb l’iPad, podràs acceptar pagaments amb xip i PIN i sense contacte. També pots acceptar pagaments sense contacte des de dispositius compatibles amb Apple Pay o Google Pay.

Crea una venda amb l’Square Stand

  1. Inicia la sessió amb l’adreça electrònica i la contrasenya associades al compte de Square.

  2. Si has articles creats, toca els que vulguis vendre a la col·lecció d’articles o a la pàgina de favorits, o escaneja el codi de barres d’un article amb una SKU desat a la col·lecció d’articles. L’article s’afegirà a la venda en curs.

  3. Per introduir un import de venda personalitzat, toca Teclat numèric. També pots seleccionar un article de preu variable desat a la col·lecció d’articles.

  4. Toca l’article al panell de la dreta per afegir una descripció, crear modificacions, modificar-ne la quantitat i aplica l’impost. Quan hagis acabat, toca la icona X o Desa.

Per oferir més seguretat, pots sol·licitar un codi d’accés per modificar els tipus de pagament a la pantalla del procés de pagament per als clients. Per a més informació, consulta la secció Activa el codi d’accés per al procés de pagament a continuació.

Accepta pagaments sense connexió amb l’Square Stand

L’Square Stand pot acceptar pagaments sense connexió si la connexió a internet no està disponible temporalment. Hi ha limitacions de durada relacionades amb el temps que pots acceptar pagaments sense connexió des que comença aquest mode i amb el temps que tens per pujar-los una vegada que et tornis a connectar a internet.

Tindràs fins a una (1) hora des del moment en què l’Square Stand es desconnecti per acceptar pagaments sense connexió i fins a 24 hores per tornar a connectar-te a internet i pujar-los. Qualsevol pagament sense connexió que no es processi en un termini de 24 hores vencerà i no rebràs els fons del client.

Nota: en processar pagaments sense connexió, no podràs acceptar pagaments amb targetes sense contacte físiques, Targetes regal Square ni targetes regal electròniques. No podràs introduir manualment un número de targeta amb la funció de pagaments sense connexió.

Els pagaments sense connexió s’han d’activar mentre tinguis connexió a internet. 

Per activar-los:

  1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca ≡ Més.

  2. Toca Configuració > Procés de pagament > Pagaments sense connexió.

  3. Activa l’opció Permet pagaments sense connexió.

  4. Revisa la informació i toca Activa.

  5. Si vols definir un límit per a les transaccions amb targeta que es poden acceptar sense connexió, introdueix un import al costat de Límit per transacció.


Per desactivar els pagaments sense connexió, toca ≡ Més > Configuració > Procés de pagament > Pagaments sense connexió > Desactiva.

Un cop s’activin els pagaments sense connexió, s’iniciarà automàticament una sessió sense connexió quan no hi hagi internet. Veuràs una notificació a la part superior del dispositiu per indicar-te que ha iniciat automàticament una sessió de pagaments sense connexió. A més, apareixerà un compte enrere perquè sàpigues durant quant temps més podràs acceptar aquests tipus de pagaments. Rebràs una notificació a l’aplicació quan la sessió hagi vençut o si s’ha interromput. Quan recuperis la connexió a internet i pugis els pagaments, s’activarà una altra sessió si tornes a perdre la connexió.

Els pagaments sense connexió apareixeran com a pendents a l’historial de pagaments de l’aplicació mentre el dispositiu estigui sense connexió. Quan tornis a connectar el dispositiu a internet, els pagaments apareixeran com a completats i podràs consultar-los al tauler de control en línia de Square. Els rebuts digitals dels clients i els correus electrònics de notificació dels pagaments també s’enviaran quan el dispositiu torni a estar connectat.

Si tens pagaments sense connexió pendents:

  • No suprimeixis l’aplicació de Square.

  • No tanquis la sessió a l’aplicació ni el compte de Square.

  • No restableixis la configuració de fàbrica del dispositiu on has acceptat els pagaments.

Si tanques la sessió del compte de Square, suprimeixes l’aplicació de Square o restableixes la configuració de fàbrica del dispositiu amb el qual s’han processat els pagaments sense connexió, es perdran de manera permanent i no en rebràs els fons. Per processar aquests pagaments, has de tornar a connectar el dispositiu en un termini de 24 hores.

Els pagaments sense connexió comporten un risc addicional. Square no es fa responsable de les pèrdues que es puguin produir per targetes denegades o pagaments vençuts que s’hagin acceptat sense connexió. A més, no es pot posar en contacte amb els clients en nom teu si un d’aquests pagaments es denega o venç.

Consulta més informació sobre la durada detalls del pagament sense connexió de la sessió sense connexió, el hardware de Square, altres dispositius connectats i els tipus de pagament que es poden acceptar. Visita la secció Pagaments sense connexió de les Condicions de pagament per conèixer les condicions d’aquesta funció.

Activa el codi d’accés per al procés de pagament

Si vols fer servir funcions de seguretat addicionals a l’Square Stand (2a generació), pots activar els Permisos de l’equip de franc. Aquesta funció requereix un codi d’accés per dur a terme determinades accions, com ara cancel·lar una venda o modificar el mètode de pagament que es mostra a la pantalla per als clients.

Es pot activar directament a l’aplicació de TPV Square i de Cites Square. Square per a comerços aplicarà automàticament els permisos que tinguis configurats a l’aplicació de TPV Square. Per aplicar aquesta funció per a Square per a comerços, descarrega l’aplicació de TPV Square i segueix aquests passos:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i activa els Permisos de l’equip

  2. A l’aplicació de TPV Square o de Cites Square: Toca Més > Configuració > Seguretat > Codis d’accés.

  3. Activa els codis d’accés.

  4. A Demana un codi d’accés, activa els que corresponguin: Després de cada venda, Per cancel·lar una venda, Per sortir de la pantalla de pagament per al client.

Per activar-los per a Square per a restaurants:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i activa els Permisos de l’equip

  2. Fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > TPV > Dispositius TPV

  3. Selecciona l’Square Stand.

  4. Desplaça’t a Gestió d’equips i activa l’opció Bloqueja el TPV per sortir de la pantalla de pagament per al client a Opcions de codi d’accés

  5. Fes clic a Desa

Un cop activat, caldrà un codi d’accés per canviar el mètode de pagament després d’haver començat una transacció amb targeta de crèdit i quan estiguis a punt d’oferir l’Square Stand al client.

Accepta pagaments amb l’Square Stand

  1. Toca Cobra per anar al procés de pagament i gira l’Square Stand 180 graus perquè quedi orientat al client.

  2. La pantalla de pagament per al client li demanarà que pagui a la part dreta de l’Square Stand introduint-hi la targeta o apropant la targeta sense contacte o dispositiu mòbil a la icona corresponent que parpelleja.

  3. Si se li demana, el client pot introduir el PIN per finalitzar la compra a la pantalla de l’iPad.

  4. Indica com vol rebre el rebut el client. Si l’Square Stand està connectat a una impressora de rebuts o de cuina, també pots imprimeix un rebut i comanda de cuina.

No trobes el que necessites?