Inici

Canvis importants en els cupons de Vendes en línia Square

A qui va dirigit aquest article?
Als negocis que vulguin més informació sobre els canvis que s’aplicaran als cupons de Vendes en línia Square i saber com gestionar-ne les diverses funcions posteriorment.

Informació sobre els canvis en els cupons de Vendes en línia Square

A partir de finals d’agost del 2024, podràs gestionar tots els cupons, tant per al web de Vendes en línia Square com per a les campanyes de màrqueting, des d’un mateix lloc: Màrqueting Square.

Què canvia?

  • Cupons nous: hauràs de crear tots els cupons a Màrqueting Square i no al Tauler de control de Vendes en línia Square.

  • Cupons actuals: la majoria dels tipus de cupons que hagis creat a Vendes en línia Square passaran automàticament a Màrqueting Square.

  • Canvis en els cupons: alguns cupons funcionaran de manera diferent després de la migració. Altres ja no es podran fer servir i els hauràs de modificar abans que es puguin moure.

Consulta més informació sobre com Crea descomptes i cupons per als articles de Vendes en línia Square.

Abans de començar

Assegura’t de revisar tots els correus electrònics que hagis rebut de Square sobre aquests canvis per saber com i quan s’aplicaran al teu compte.

Estat del cupó

A cadascun dels teus cupons de Vendes en línia Square se li assignarà un estat en funció de com es podrà fer servir a Màrqueting Square. Un cop finalitzada la migració, t’indicarem de quins cupons es tracta a través de Vendes online Square.

Correcte

Es pot fer servir a Màrqueting Square. Aquests cupons es migraran automàticament i no cal que facis res.

Modificat

Es pot fer servir a Màrqueting Square i es migrarà, però funcionarà d’una altra manera.

Error

No es pot fer servir a Màrqueting Square. Aquests cupons s’han de modificar abans que es puguin moure.

Cupó vençut

Els cupons inactius no es migraran.

Cupó existent

Aquest codi promocional està actiu tant a Vendes en línia Square com a Màrqueting Square. El de Vendes en línia Square no es migrarà i s’aplicarà el de Màrqueting Square durant el procés de pagament.

Si alguns dels cupons tenen l’estat Incorrecte, els hauràs de modificar perquè el codi promocional continuï funcionant un cop es desactivin els cupons de Vendes en línia Square. Si alguns tenen l’estat Modificat, assegura’t de deixar constància de qualsevol funció o limitació noves a les comunicacions de màrqueting. Si no hi ha canvis en cap dels teus cupons actius, no cal que facis res.

Canvis en les funcions dels cupons de Vendes en línia Square

Tindràs fins al 9 d’octubre del 2024 per modificar els cupons que no siguin compatibles o revisar els canvis abans que es completi la migració.

Cupons d’enviament i entrega a domicili gratuïts

Aquests cupons ja no es poden aplicar a articles o categories específics, sinó que s’aplicaran a tota la venda, incloent-hi els límits en cas de superar un import determinat.

Per modificar aquests cupons abans de la migració, canvia el descompte a Totes les comandes o Comandes superiors a un import determinat.

Per modificar aquests cupons després de la migració:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Canals de venda > Vendes online i, a continuació, a Articles > Cupons o Configuració compartida > Cupons.
  2. Segueix les instruccions per canviar el descompte a Totes les comandes o Comandes superiors a un import determinat i migrar els cupons a Màrqueting Square.

Cupons d’enviament gratuït

Aquests cupons ja no es poden aplicar a un mètode d’enviament específic, sinó que s’aplicaran a qualsevol mètode disponible.

En aquest cas, hauràs de crear un codi d’enviament gratuït nou amb el mateix codi promocional des de Màrqueting Square.

Per modificar aquests cupons després de la migració:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Canals de venda > Vendes online i, a continuació, a Articles > Cupons o Configuració compartida > Cupons.
  2. Segueix les instruccions per eliminar els límits del mètode d’enviament i migrar els cupons a Màrqueting Square.

Cupons per a articles específics

Aquests cupons ara s’aplicaran un cop per comanda a l’article vàlid més car i no a tots aquells que en compleixin els requisits. No cal que facis res per migrar aquest tipus de cupó.

Cupons per a categories específiques

Aquests cupons ara s’aplicaran un cop per comanda a l’article vàlid més car i no a tots aquells que en compleixin els requisits.

Si ja tens cupons per a categories específiques a Vendes online Square, les categories de Vendes online Square es migraran a la col·lecció d’articles al mateix temps que els cupons. Els cupons migrats continuaran fent servir les categories migrades.

No cal que facis res per migrar aquest tipus de cupó.

Codis promocionals amb caràcters especials

Els codis promocionals ja no poden incloure certs caràcters especials, com ara lletres d’alfabets no compatibles amb Square. Per modificar aquests cupons després de la migració:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Canals de venda > Vendes online i, a continuació, a Articles > Cupons o Configuració compartida > Cupons.
  2. Segueix les instruccions per eliminar els caràcters no compatibles del codi promocional i migrar els cupons a Màrqueting Square.

Cupons de descompte amb percentatges decimals

Els cupons ja no poden incloure decimals en els percentatges. Per modificar aquests cupons després de la migració:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Canals de venda > Vendes online i, a continuació, a Articles > Cupons o Configuració compartida > Cupons.
  2. Segueix les instruccions per canviar els percentatges dels descomptes a nombres sencers i migrar els cupons a Màrqueting Square.

Cupons amb límits d’ús

El recompte dels cupons amb límits d’ús, sigui per client o en general, es reiniciarà a zero. No cal que facis res per migrar aquest tipus de cupó.

Els cupons que s’hagin fet servir el nombre màxim de vegades es consideraran inactius i no es migraran a Màrqueting Square.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?