Inici

Canvis importants en les cistelles descartades de Vendes online Square

A qui va dirigit aquest article?
  • A titulars de comptes que vulguin tenir més informació sobre les cistelles descartades de Vendes online Square i com gestionar-les després que s’apliquin els canvis.
  • Un cop aplicats els canvis, podràs activar els correus electrònics per a cistelles descartades al web amb una subscripció de pagament a Vendes online Square, sense necessitat de subscriure’t també a un pla de pagament de Màrqueting Square.
  • Fa poc et vam comunicar els canvis que afectaran les cistelles descartades de Vendes en línia Square. Actualment, les cistelles descartades només es troben a Vendes online Square.

    Abans de començar

    Un cop aplicats aquests canvis, els correus electrònics per a cistelles descartades que hagis configurat a Vendes online Square hauran de tornar a crear-se a Màrqueting Square. Per saber-ne més, consulta els Canvis importants en els informes de Vendes en línia Square.

    Informació sobre els canvis

    Canvis en la subscripció

    • Canvis a un pla superior: subscriu-te a un dels plans de pagament de Vendes online Square per poder enviar tants correus electrònics per a cistelles descartades com vulguis, a un nombre il·limitat de contactes i sense cap càrrec addicional. No necessitaràs cap subscripció a Màrqueting Square i t’estalviaràs les comissions aplicables als diversos nivells. No obstant això, tingues en compte que no podràs accedir a cap altra automatització o funció de Màrqueting Square amb les subscripcions de pagament de Vendes online Square. Si vols gaudir d’altres funcions de Màrqueting Square, llavors has de pagar-ne una subscripció a part.
    • Canvis a un pla inferior: si canvies al pla Gratuït de Vendes online Square, els clients deixaran de rebre els correus electrònics per a cistelles descartades fins que tornis a subscriure’t a un pla de pagament.

    Gestió de l’automatització de correus

    • Pots triar el període de temps en què s’envia un correu electrònic per a cistelles descartades a un client un cop descarti la cistella.
    • Els correus electrònics per a cistelles descartades creats a Màrqueting Square també serveixen per a tots els webs de Vendes online Square.

    Articles relacionats

    No trobes el que necessites?