Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestiona les comandes en línia

Correus electrònics de cistelles abandonades per a Vendes en línia Square

Nota: per fer servir els correus electrònics per a cistelles descartades, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

De tant en tant, els clients no finalitzen el procés de compra dels productes que han col·locat a les cistelles per diversos motius, fet que pot comportar que perdis una venda. La funció de cistelles descartades de Vendes en línia Square pot donar una segona oportunitat a les cistelles i enviar recordatoris per correu electrònic als clients sobre els productes, animant-los a completar les compres.

Activa els correus electrònics per a les cistelles abandonades

Square-Online-Abandoned-Cart-in-Dashboard-CA

Per activar els correus electrònics per a les cistelles abandonades:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Cistelles descartades.

  2. Selecciona Activa.

  3. Quant de temps vols esperar, abans d’enviar els correus electrònics per a cistelles descartades? Pots triar entre 20 minuts, 1 hora, 24 hores i 2 dies.

Nota: els correus electrònics s’enviaran quan s’abandoni una cistella a partir d’aquest moment. No s’enviarà un correu electrònic per a les cistelles que s’hagin abandonat abans d’activar la funció.

Si hi ha productes que s’han exhaurit quan el client torna a la cistella, no hi apareixeran, sinó que es mostrarà missatge indicant que hi ha hagut canvis a la cistella. Passarà el mateix si el preu d’un producte de la cistella ha canviat.

Personalitza els correus electrònics per a cistelles abandonades

Square-Online-Abandoned-Cart-Email-CA

El correu electrònic que reben els clients conté el següent:

  • Un botó que et retorna a la cistella de la botiga virtual.

  • Informació de l’article amb la imatge, la quantitat i la descripció.

  • El nom i la informació de contacte de la botiga al peu de pàgina.

Pots afegir més informació als correus electrònics i enviar-te’n una vista prèvia des de la Vista general de Vendes en línia Square a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i SMS. Pots consultar més informació sobre com personalitzar notificacions per correu electrònic i SMS.

Desactiva correus electrònics per a cistelles abandonades

Si no vols seguir gestionant cistelles abandonades:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Cistelles descartades.

  2. Selecciona Desactiva.

A partir d’ara, ja no s’enviaran correus electrònics per a les cistelles abandonades. En desactivar aquesta funció, si hi ha correus electrònics pendents d’enviar-se, es cancel·laran.

Informes de cistelles abandonades

Pots consultar els informes de les cistelles descartades anant a la Vista general de Vendes en línia Square > Informes > Cistelles descartades. També pots obtenir més informació sobre els Informes de Vendes en línia Square.