Torna a l’inici

Canvis importants en les categories del web de Vendes en línia Square

Fa poc ens vam posar en contacte amb tu per informar-te dels canvis que afectaran les categories del web de Vendes en línia Square. Les categories de Vendes en línia Square es traslladaran a la col·lecció d’articles del Tauler de control perquè puguis consultar-les i gestionar-les totes des d’un sol lloc. Això vol dir que, a partir d’aquest any, les categories que es mostren al web hauran de gestionar-se des de la col·lecció d’articles en lloc de fer-ho des de Vendes en línia Square.

Això també implica que, si vols, pots fer servir les mateixes categories per a la venda física i online. D’aquesta manera, ja no hauràs de crear i gestionar les categories online per separat. Les categories del web que es traslladin també es mostraran a l’aplicació de Square a les pestanyes Procés de pagament i Articles.

Entra a l’espai nou per a les categories de Vendes en línia Square

Les categories del web de Vendes en línia Square es traslladen a una àrea nova del Tauler de control de Square. Per consultar les categories que es mostren al web, obre el tauler de control en línia de Square i ves a Articles i comandes > Articles > Categories.

Aquí hi trobaràs totes les categories d’articles que fas servir a Square, inclosos el TPV Square i Vendes en línia Square.

Nota: amb aquest espai nou, ja no hauràs d’anar atauler de control en línia de Square > Online > Online > Articles > Categories del web.

Informació sobre l’espai nou per a les categories de Vendes en línia Square

La ubicació nova de les categories de Vendes en línia Square et permetrà consultar totes les categories d’articles des d’un únic lloc al Tauler de control de Square. L’espai nou ofereix la possibilitat de:

  • Fer servir les mateixes categories per a la venda física i online, des del TPV fins al web

  • Crear, modificar i eliminar categories

  • Reorganitzar les categories (en l’ordre en què haurien d’aparèixer al web de Vendes en línia Square)

  • Gestionar la visibilitat del canal (segons a quins webs i altres canals online vulguis que les categories apareguin)

  • Gestionar la disponibilitat (mitjançant les categories per franja horària)

  • Afegir-hi informació sobre l’optimització natural (SEO)

  • I molt més

Consulta més informació sobre crear i gestionar categories d’articles.

Preguntes més freqüents

Què passarà amb les categories que hi ha al Tauler de control?

Les categories que ja tens i els articles assignats a aquestes categories no canviaran.

Un cop hagis fet el trasllat de les categories del web de Vendes en línia Square a la col·lecció d’articles de Square, les categories existents (i les categories del web) es gestionaran des d’un sol lloc, però els articles assignats a cada categoria i totes les dades associades (com ara els informes de vendes per categoria) no canviaran.

Tinc moltes categories duplicades a Vendes en línia Square i a la col·lecció d’articles de Square. Què he de fer?

Per defecte, pots continuar gestionant les categories per a la venda física i online per separat. Fes clic al filtre Canals perquè es mostrin les categories que només són visibles al web de Vendes en línia Square o bé les que no ho són. Si vols eliminar les categories duplicades manualment, pots fer servir l’eliminació en bloc o bé les accions en bloc per canviar la visibilitat del canal de la categoria (com ara Vendes en línia Square).

Què passarà amb el TPV?

La quadrícula de favorits es mantindrà sense canvis. No obstant això, les categories del web de Vendes en línia Square que traslladis a la col·lecció d’articles també es mostraran a les aplicacions de TPV Square i Cites Square des de Procés de pagament > Col·lecció, i a l’aplicació de TPV de Square per a comerços des de Procés de pagament > Tots els articles.

Les categories que traslladis també es poden consultar i gestionar a Articles > Categories des del TPV Square, Cites Square, TPV de Square per a comerços i Factures Square.

Nota: més endavant s’introduirà la pestanya Articles a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants.

Què passarà amb els informes del Tauler de control?

Els informes de vendes per categoria es mantindran sense canvis. Els canvis que fem permetran que els articles del Tauler de control puguin pertànyer a més d’una categoria. Si un article pertany a més d’una categoria, pots especificar quina ha de ser la seva categoria d’informes. Quan es ven l’article, la venda s’atribueix a la categoria d’informes escollida a l’informe de vendes per categoria. D’aquesta manera les vendes no es comptabilitzen dues vegades.

Què passarà amb els informes de Vendes en línia Square?

Els informes de vendes per categoria de Vendes en línia Square s’eliminaran amb motiu dels canvis als informes de Vendes en línia Square. Si vols conservar l’historial d’informes de vendes per categoria de Vendes en línia Square, descarrega’t les dades abans de traslladar les categories del web de Vendes en línia Square a la col·lecció d’articles.

No trobes el que necessites?