Inici

Canvis importants en les categories del web de Vendes en línia Square

A qui va dirigit aquest article?
  • A titulars de comptes que vulguin tenir més informació sobre les categories del web de Vendes online Square i com gestionar-les després que s’apliquin els canvis.
  • Informació sobre els canvis en les categories del web de Vendes en línia Square

    Fa poc ens vam posar en contacte amb tu per informar-te dels canvis que afectaran les categories del web de Vendes en línia Square. Aquestes categories es traslladaran de Vendes en línia Square a la col·lecció d’articles del Tauler de control perquè puguis consultar-les i gestionar-les totes des d’un sol lloc. Això vol dir que, des que apliquem els canvis aquest any, les categories que es mostren al web de Vendes en línia Square s’hauran de gestionar des de la col·lecció d’articles. A més, si vols, pots fer servir les mateixes categories per a les vendes en persona i online. D’aquesta manera, ja no hauràs de crear i gestionar les categories online per separat.

    Abans de començar

    L’historial de dades de la versió de Vendes en línia Square de l’informe de categories deixarà d’estar disponible quan s’apliquin els canvis. Per tant, et recomanem que descarreguis les dades que vulguis conservar al més aviat possible. Per saber-ne més, consulta els Canvis importants en els informes de Vendes en línia Square.

    Informació sobre els canvis

    Accedeix al centre nou de categories de Vendes en línia Square

    Les categories del web de Vendes en línia Square es traslladaran a una secció nova del Tauler de control de Square, on podràs trobar totes les categories d’articles que fas servir a Square. Això inclou el TPV Square i Vendes en línia Square.

    Nota: per consultar les categories del web, ja no hauràs d’anar al Tauler de control > Canals de venda > Vendes online > Articles >Categories del web. Ara pots fer-ho des del Tauler de control > Articles i comandes > Articles > Categories.

    Descobreix la gestió de categories de Vendes en línia Square al centre nou

    El centre nou ofereix la possibilitat de:

    • Fer servir les mateixes categories per a la venda física i online
    • Crear, modificar i eliminar categories
    • Reorganitzar les categories en l’ordre en què haurien d’aparèixer al web
    • Gestionar la visibilitat del canal per controlar a quins webs i altres canals online vols que aparegui la categoria
    • Gestionar la disponibilitat mitjançant les categories per franja horària
    • Afegir informació per a l’optimització natural (SEO)
    • I molt més

    Consulta més informació sobre com crear i gestionar categories d’articles.

    Categories existents i duplicades

    • Existents: les categories existents i els articles assignats a aquestes categories no canviaran. Un cop les categories del web de Vendes en línia Square hagin passat a la col·lecció d’articles de Square, totes les categories existents i les categories del web es gestionaran des d’un sol lloc, però els articles assignats a cada categoria i totes les dades associades (com ara els informes de vendes per categoria) no canviaran.
    • Duplica: per defecte, pots continuar gestionant les categories per a la venda física i online per separat. Fes clic al filtre Canals perquè es mostrin les categories que només són visibles al web de Vendes en línia Square o bé les que no ho són. Si vols eliminar les categories duplicades manualment, pots fer servir les accions en bloc de visibilitat del canal i eliminació de les categories.

    Categories del TPV Square

    La quadrícula Favorits del TPV es mantindrà sense canvis. No obstant això, les categories del web de Vendes online Square que traslladis a la col·lecció d’articles de Square es mostraran a les aplicacions de TPV Square i Cites Square a Procés de pagament > Col·lecció i a l’aplicació de TPV de Square per a comerços a Procés de pagament > Tots els articles.

    Totes les categories del web de Vendes online Square que traslladis a la col·lecció d’articles es poden gestionar des d’Articles > Categories a les aplicacions de TPV Square, TPV de Square per a comerços, Cites Square i Factures Square.

    Informes de categories

    • Informes a Informes Square: els informes de vendes per categoria no canviaran. Amb aquesta actualització, els articles podran pertànyer a més d’una categoria. Si un article pertany a més d’una categoria, pots especificar quina s’ha de tenir en compte als informes. Quan es vengui l’article, la venda s’atribuirà a la categoria que hagis triat per als informes de vendes per categoria perquè no es comptabilitzi dues vegades.
    • Informes a Vendes en línia Square: com a part dels canvis, s’eliminaran els informes de vendes per categoria de Vendes en línia Square. Si vols conservar l’historial d’informes de vendes per categoria de Vendes online Square, descarrega’t les dades abans de traslladar les categories del web a la col·lecció d’articles.

    Categories per enviar comandes a impressores o sistemes digitals de comandes per a la cuina

    De moment, les categories que es traslladen de Vendes online Square a la col·lecció d’articles de Square no es poden fer servir per enviar comandes per categories amb impressores o dispositius del sistema digital de comandes per a la cuina (KDS). No hi haurà cap canvi en les que ja tinguis i facis servir per enviar comandes per categories amb aquests dos tipus de dispositius.

    Articles relacionats

    No trobes el que necessites?