Torna a obrir un compte amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als empleats o gerents de restaurants que fan servir Square per a restaurants amb qualsevol dels seus plans. És útil per a diversos models de servei, com ara restaurants de menjar ràpid o convencionals, cafès, fleques, pastisseries, bars o clubs.

Abans de començar

Pot ser que, durant el servei, els empleats o els encarregats hagin de tornar a obrir un compte, per exemple, si s’ha introduït un import incorrecte per a la propina o si el cambrer ha tancat el compte equivocat.

L’opció de tornar a obrir un compte al TPV de Square per a restaurants et permet suprimir un mètode de pagament automàticament perquè es reembossi l’import del pagament original.

Assegura’t que encara no has generat l’informe de tancament del dia ni has liquidat la transacció que vols tornar a obrir. Només pots tornar a obrir els comptes si encara no s’han liquidat i sempre que ho facis des del TPV de Square per a restaurants.

Estableix la configuració per tornar a obrir un compte

Abans de tornar a obrir un compte del TPV de Square per a restaurants, comprova que n’has configurat el funcionament al Tauler de control de Square.

1. Al Tauler de control de Square, fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Configuració del servei > Torna a obrir els comptes.

2. Selecciona Torna a obrir i elimina el mètode de pagament.

3. Fes clic a Desa.

Torna a obrir un compte al TPV de Square per a restaurants

1. Al TPV de Square per a restaurants, toca Transaccions.

2. Selecciona el compte que vols tornar a obrir.

3. Toca Torna a obrir el compte.

Passos següents

Consulta altres maneres de gestionar els comptes del restaurant: