Impedeix que un client pugui fer reserves online a Cites Square

Amb el Square Appointments Plus, podràs reduir el nombre d’absències i cancel·lacions recurrents i protegir-te tant tu com el personal impedint que determinats clients facin reserves online. Un cop bloquejats, els clients no podran reservar cap cita ni classe, així com tampoc apuntar-se a la llista d’espera a través del web de reserves online.

Podràs desbloquejar aquests clients en qualsevol moment. Si vols que el empleats també puguin fer servir aquesta funció, hauran de tenir activat el permís Actualitza els clients. Consulta més informació sobre com setting team permissions.

Si fas servir Square Messages, també pots impedir que un client enviï missatges. Consulta més informació sobre com evitar rebre missatges no desitjats a través de Square Messages.

Si has configurat requisits de pagament al web de reserves online, també pots fer servir les normes de Risk Manager per bloquejar els pagaments. Consulta més informació sobre Risk Manager

Bloqueja un client

Des del Tauler de control de Square:

• Inicia la sessió al Square Appointments Dashboard i accedeix al directori de clients.

• Selecciona el client que vols bloquejar i, a continuació, els tres punts [•••].

• Selecciona l’opció Bloqueja la possibilitat de fer reserves.

• Selecciona Bloqueja per confirmar.

Des de l’aplicació de TPV de Cites Square:

• Obre l’Square Appointments POS app.

• Selecciona Clients.

• Selecciona el client que vols bloquejar i, a continuació, els tres punts [•••].

• Selecciona l’opció Bloqueja la possibilitat de fer reserves.

• Selecciona Bloqueja per confirmar.

Els clients no podran reservar cap cita ni classe, així com tampoc apuntar-se a la llista d’espera a través del web de reserves online. A més, no sabran que se’ls ha bloquejat; se’ls mostrarà l’error següent: «No es pot completar aquesta acció. No et farem cap càrrec a la targeta».

Podràs continuar reservant cites i classes per a un client bloquejat o bé afegir-lo a la llista d’espera, però se’t mostrarà un bàner per indicar que el client està bloquejat.

Elimina el bloqueig

Des del Tauler de control de Square:

• Inicia la sessió al Square Appointments Dashboard i accedeix al directori de clients.

• Selecciona el client que vols desbloquejar i, a continuació, els tres punts [•••].

• A Cites, selecciona Elimina el bloqueig per fer reserves.

• Selecciona Elimina per confirmar.

Des de l’aplicació de TPV de Cites Square:

• Obre l’Square Appointments POS app.

• Selecciona Clients.

• Selecciona el client que vols desbloquejar i, a continuació, els tres punts [•••].

• Selecciona Elimina el bloqueig per fer reserves.

• Selecciona Elimina per confirmar.

Filtre de clients bloquejats

Pots accedir a Manage Customer Groups and Filters per consultar una llista de clients bloquejats. Primer hauràs de fer que el camp es mostri als perfils de clients del Square Appointments Dashboard.

Mostra l’opció Bloqueja la possibilitat de fer reserves online

Des del Tauler de control de Cites Square:

• Inicia la sessió al Square Appointments Dashboard i accedeix al directori de clients.

• Selecciona Configuració > Configura els perfils

• A Camps invisibles, activa l’opció Bloqueja la possibilitat de fer reserves online.

Des de l’aplicació de TPV de Cites Square:

• Obre l’Square Appointments POS app.

• Selecciona Més.

• Desplaça’t cap avall i selecciona Configuració.

• Selecciona Clients a la llista.

• Si fas servir un dispositiu Android, l’Square Register o l’Square Terminal, selecciona Configura els perfils.

• Desplaça’t fins a Camps ocults, selecciona Bloqueja la possibilitat de fer reserves online, activa el camp Visibilitat i selecciona Desa.

Filtra els clients bloquejats

Des del Tauler de control de Cites Square:

• Inicia la sessió al Square Appointments Dashboard i accedeix al directori de clients.

• Selecciona Filtres i desplaça’t fins a Dades del client.

• Selecciona Bloqueja la possibilitat de fer reserves online.

• Selecciona al menú desplegable.

• Selecciona Aplica.

Des de l’aplicació de TPV de Cites Square:

• Obre l’Square Appointments POS app.

• Selecciona Clients i, a continuació, els tres punts [•••].

• Selecciona Filtra els clients > Bloqueja la possibilitat de fer reserves online.

• Selecciona Sí > Afegeix.

• Selecciona Aplica.