Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestió d’equips

Comença amb Gestió d’equips Square

Gestió d’equips Square disposa d’eines que t’ajudaran a gestionar l’equip de manera senzilla, en diferents punts de venda, dispositius i tipus de càrrecs. Té un pla gratuït i un pla de pagament, Equips Plus, per satisfer les necessitats del teu negoci.

Amb la versió gratuïta de Gestió d’equips pots configurar un únic conjunt de permisos per a tot el personal que faci servir un TPV compartit. Un cop l’hagis configurat, el personal podrà acceptar pagaments en nom teu sense tenir accés a la informació confidencial del compte. Per començar amb el pla gratuït, afegir el primer empleat.

Amb Equips Plus, pots crear un nombre il·limitat de conjunts de permisos personalitzats i consultar la informació del registre de l’activitat i les vendes de l’equip. Pots començar la prova gratuïta de 30 dies aquí.

Què inclou?

Gestió d’equips Equips Plus
Preus Gratuït per a tots els punts de venda 25 € + IVA al mes, per punt de venda
Funcions
Integració amb TPV Square ✔️ ✔️
Permisos
Un conjunt de permisos ✔️ ✔️
Conjunts de permisos il·limitats ✔️
Analítiques i informes
Registre de l’activitat per empleat ✔️
Informes de vendes per empleat - ✔️

Configura el codi d’accés del propietari

Si encara no ho has fet, et recomanem que creïs un codi d’accés del propietari abans d’afegir empleats i assignar permisos. El codi d’accés del propietari serveix per registrar l’entrada i sortida a l’aplicació de Square, però el que és més important: permet anul·lar qualsevol acció relacionada amb el codi d’accés que duguin a terme els empleats. Per exemple, si un empleat intenta fer una acció per a la qual no té permís, l’aplicació de Square demanarà un codi d’accés del propietari per poder-ho fer.

Per crear el codi d’accés del propietari:

 1. A la llista Personal > Equip >Empleats del Tauler de control en línia de Square, fes clic al nom de la persona propietària del compte.

 2. A Permisos, selecciona Modifica.

 3. A la secció de Credencials, crea un codi d’accés personalitzat de 4 dígits o fes clic a Genera per crear-ne un a l’atzar.

 4. Fes clic a Desa.

Afegeix el primer empleat

Afegeix empleats a Square per començar amb Gestió d’equips. Així podràs fer un seguiment de les hores i definir permisos per al teu compte de Square. Com més empleats afegeixis, més potencial t’oferirà Gestió d’equips.

Crea un perfil d’empleat a través del Tauler de control de Square

 1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Personal > Equip > Empleats.
 2. Fes clic a + Empleat. També pots crear un empleat tocant Equip a l’aplicació de TPV Square.
 3. Omple el perfil de l’empleat. Introdueix el nom i l’adreça electrònica o el número de telèfon de l’empleat. Es requereix una adreça electrònica o un número de telèfon únics per acabar de crear l’empleat. L’identificador de l’empleat és opcional, però et recomanem que n’introdueixis un.
 4. Fes clic a Següent.

Nota: les invitacions caduquen al cap de 30 dies. Els perfils dels empleats no poden tenir la mateixa adreça electrònica ni número de telèfon en un compte de Square, és a dir, la informació de contacte ha de ser única, fins i tot en empreses diferents.

Assigna càrrecs i sous

A la pantalla Càrrecs, pots assignar càrrecs i sous per fer el seguiment del cost de la mà d’obra i, si fas servir Torns Square, pots consultar el temps que es dedica a cada una de les funcions que puguin tenir.

A la pantalla Càrrecs, afegeix un càrrec principal i un tipus de pagament (per hores o un salari). Nota: si el càrrec ja existeix, fes clic a Càrrec principal per accedir al menú desplegable de càrrecs.

 1. En funció del tipus de paga seleccionada, introdueix una tarifa per hora o un salari anual i les hores setmanals.
 2. Si l’empleat té diversos càrrecs, fes clic a Afegeix un altre càrrec.
 3. Fes clic a Següent.

Configura els permisos

A la pantalla Accés, pots assignar un conjunt de permisos a l’empleat. Amb els permisos, pots permetre que els empleats iniciïn la sessió a l’aplicació de Square per acceptar pagaments, registrar l’entrada i la sortida o accedir al tauler de control en línia de Square.

Amb Gestió d’equips Square, hi ha disponible un conjunt de permisos personalitzat de franc. Els subscriptors de pagament d’Equips Plus, del pla Plus de Torns, de Team Communication, de Square per a restaurants, de Square per a comerços i de Cites Square poden crear dos o més conjunts de permisos personalitzats. L’opció de crear conjunts de permisos només està disponible a través del Tauler de control de Square i no es pot fer des de l’aplicació.

Per configurar els permisos:

 1. A la pantalla Accés, selecciona un conjunt de permisos existent o fes clic a Crea un conjunt de permisos. Abans de crear-ne un, és possible que hagis de seleccionar un nivell d’accés. Per fer-ho, tria un punt de partida basat en el nivell d’accés previst, com ara Estàndard, Avançat i Complet. Pots ajustar els permisos més endavant quan editis els perfils dels empleats.
  • Estàndard: inclou permisos bàsics per processar transaccions al TPV. Ideal per a molts empleats, com ara caixers, baristes, proveïdors de serveis i personal de sala.
  • Avançat: inclou permisos més avançats, com ara cancel·lar una venda, actualitzar l’inventari i gestionar els torns. Ideal per als empleats amb càrrecs com ara cap de torn, gerent i personal de recepció.
  • Complet: activa tots els permisos excepte la gestió de les transferències i els comptes bancaris. Ideal per a copropietaris, gerents generals i altres membres de l’equip administratiu.
 2. Fes clic a Punts de venda per seleccionar el punt de venda al qual treballarà l’empleat. Si tens diversos punts de venda i vols que l’empleat pugui accedir a tots, activa l’opció Assigna a tots els punts de venda actuals i futurs.
 3. Crea un codi d’accés personal perquè l’empleat iniciï la sessió i faci un seguiment de les hores. Pots triar el codi d’accés que vulguis o crear-ne un a l’atzar fent clic a Genera.
 4. Fes clic a Desa i revisa.

Apunta’t el codi d’accés i proporciona’l a l’empleat. Cada empleat tindrà un codi d’accés propi, així és com accedirà a l’aplicació de Square des de qualsevol dispositiu que estigui emparellat amb el punt de venda del negoci.

Crea un empleat mitjançant l’aplicació de TPV Square

 1. Al tauler de navegació de l’aplicació de TPV Square, toca Equip.
 2. Toca la icona + perquè aparegui la pantalla Crea un empleat.
 3. En primer lloc, introdueix el nom, l’adreça electrònica i el número de telèfon de l’empleat.
 4. Després, toca Càrrec principal per assignar-li un càrrec o Crea un càrrec per assignar-li’n un que acabis de crear.
 5. Toca la fletxa enrere per tornar a la pantalla Crea un empleat i introdueix el seu Preu per hora. Nota: aquest camp no és obligatori per desar la informació del perfil de l’empleat.
 6. Per assignar un conjunt de permisos a l’empleat, toca Conjunt de permisos. Nota: quan creïs el perfil de l’empleat, se li assignaran automàticament els permisos de l’equip. Ara pera ara, només es poden crear i modificar conjunts de permisos mitjançant el Tauler de control de Square.
 7. Toca Codi d’accés personal si vols crear i assignar un codi d’accés personalitzat per a l’empleat. A continuació, toca Fet. Nota: als nous empleats se’ls assignarà un codi d’accés generat automàticament, però sempre podràs assignar-los un de personalitzat des d’aquesta secció.
 8. Toca Punt de venda per seleccionar els punts de venda on treballarà l’empleat i, si escau, activa o desactiva l’opció Assigna a tots els punts de venda actuals i futurs. Nota: per defecte, s’assignarà el punt de venda actual que estigui associat al teu compte TPV Square en el moment de crear els perfils dels empleats.
 9. Per acabar, torna a la pantalla Crea un empleat, confirma que tot sigui correcte i toca Desa.

Torna a seguir les instruccions anteriors per afegir més empleats a l’aplicació. Un cop hagis creat un empleat, aquest podrà fer servir TPV Square immediatament, en funció de la configuració i els permisos que hagis activat. Nota: rebràs una notificació si falta informació necessària als perfils d’empleat que hagis creat.

Nota: si vols que els membres de l’equip puguin rebre propines, agrupades o no, i tens una subscripció al pla Plus de Torns, quan afegeixis un empleat hauràs d’activar l’opció Pot rebre propines a la secció Càrrec i salari. Aquí trobaràs més informació sobre l’agrupació de les propines amb el pla Plus de Torns.

Configura els permisos

Ara que has afegit un empleat, pots assignar-li permisos. Els permisos protegeixen el negoci i la seva informació sensible. Pots controlar què poden veure i fer els empleats al TPV i al Tauler de control en línia de Square, així com determinar el seu accés al tauler de control i a l’aplicació de TPV Square.

Aquesta opció et permet assignar permisos personalitzats o permisos de l’equip als empleats. Els permisos personalitzats es fan a mida i són específics per a cada empleat concret. Per exemple, pots assignar diferents conjunts de permisos a un gerent, un comptable o un caixer. Els permisos de l’equip són un únic conjunt de permisos per a tots els empleats als quals s’assignen i són gratuïts. Nota: només els subscriptors del pla de pagament Equips Plus poden accedir a un nombre il·limitat de permisos personalitzats.

Pots crear conjunts de permisos per a empleats concrets en funció de les seves tasques. Els podràs reutilitzar amb altres empleats que facin les mateixes funcions.

Afegeix permisos personalitzats

 1. Inicia la sessió al tauler de control en línia de Square i fes clic a Personal > Equip > Empleats. Al perfil d’empleat que acabes de crear, fes clic a Configura els permisos.
 2. A la pantalla de permisos de l’empleat, selecciona Crea un nou conjunt de permisos al menú desplegable Conjunt de permisos.
 3. Introdueix un nom per al conjunt de permisos.
 4. Activa Accés complet per habilitar tots els permisos o fes servir la quadrícula de permisos per personalitzar el conjunt. Després, fes clic a Continua.
 5. Tria els punts d’accés per especificar des d’on podrà accedir l’empleat a les aplicacions de Square.
  • TPV compartits: permet que l’empleat accedeixi al TPV mitjançant el codi d’accés d’equip, és a dir, que tots els empleats facin servir el mateix codi d’accés de quatre dígits per accedir al TPV.
  • TPV mòbil: permet que l’empleat iniciï la sessió a l’aplicació de Square amb la seva adreça electrònica i contrasenya al seu propi dispositiu, de manera que pugui acceptar pagaments des de qualsevol lloc.
  • Tauler de control: permet que l’empleat iniciï la sessió al tauler de control en línia de Square amb la seva adreça electrònica i contrasenya.
 6. Fes clic a Desa.

Nota: l’opció de crear nous conjunts de permisos només està disponible al tauler de control en línia de Square i no es pot fer des de l’aplicació.

9a7d263198bd14e1746c28b5f99d9b3d

Invitació a l’empleat

Square enviarà a l’empleat una invitació perquè creï el seu propi inici de sessió i així pugui accedir al Tauler de control en línia de Square, a l’aplicació de Square per a equips i a l’aplicació de TPV Square des del seu dispositiu personal. La invitació es pot enviar a la seva adreça electrònica o per SMS al seu número de telèfon. Tant l’adreça electrònica com el número de telèfon han de ser únics i només es poden fer servir per a aquell perfil d’empleat. Si fas servir Torns Square per gestionar el personal, els empleats podran accedir als seus registres d’hores mitjançant l’aplicació de Square per a equips. Si l’empleat et diu que no ha rebut la invitació al seu correu electrònic, demana-li que doni una ullada a la carpeta de correu brossa i que es torni a subscriure als missatges de Square.

Modifica o elimina un conjunt de permisos

 1. Inicia la sessió al tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Equip i selecciona Permisos.
 2. Selecciona un conjunt de permisos existent i fes-hi les modificacions que vulguis.
 3. Fes clic a Desa. Els canvis que hi facis s’aplicaran a tots els empleats assignats a aquest conjunt de permisos.
 4. Per eliminar un conjunt de permisos, fes clic a Elimina.

Nota: per poder eliminar un conjunt de permisos, abans cal retirar-ne tots els empleats que hi estiguin assignats.

Configura els permisos de l’equip i el codi d’accés de l’equip

Amb Gestió d’equips també tindràs accés de franc a un únic conjunt de Permisos de l’equip per a tots els empleats. Amb els permisos de l’equip pots fer que tots els empleats facin servir el mateix conjunt de permisos quan accedeixin al TPV Square i al Tauler de control en línia de Square des dels seus propis dispositius. A més, pots configurar un Codi d’accés de l’equip perquè iniciïn la sessió al TPV. Els permisos de l’equip que configuris s’aplicaran al codi d’accés de l’equip, de manera que pots controlar quines accions es poden dur a terme i a quina informació es pot accedir en un TPV compartit.

Recomanem el codi d’accés de l’equip als negocis que no necessiten fer un seguiment de les hores o de les vendes per empleat, o que no concedeixen diferents permisos als diversos membres.

Activa els permisos de l’equip al Tauler de control en línia de Square

 1. Ves a Equip > Permisos al Tauler de control en línia de Square.
 2. Fes clic a Permisos de l’equip i confirma el nivell d’accés i els permisos. Fes clic a Continua.
 3. Crea una contrasenya de l’equip, o genera’n una a l’atzar, per als empleats que facin servir un TPV compartit. Guarda i comparteix aquesta contrasenya amb l’equip.
 4. Selecciona els permisos que vols que tinguin tots els empleats. Si un empleat intenta accedir a una àrea que no has seleccionat, necessitarà la contrasenya d’un empleat que tingui activats els permisos correctes per continuar.
 5. Fes clic a Desa.

Nota: els permisos de l’equip també es poden activar en crear un empleat per primera vegada.

Modifica la contrasenya de l’equip al Tauler de control en línia de Square

 1. Ves a Equip > Permisos.
 2. Selecciona Permisos de l’equip.
 3. Crea una contrasenya de l’equip o genera’n una a l’atzar. Guarda-la i comparteix-la amb l’equip.
 4. Fes clic a Desa.

Modifica la contrasenya de l’equip a l’aplicació de Square

 1. Al menú de navegació, ves a Configuració > Seguretat > Contrasenyes.
 2. Toca la Contrasenya de l’equip existent.
 3. Introdueix el codi d’accés del propietari.
 4. Introdueix la nova contrasenya de l’equip > toca Desa.
 5. Comparteix la nova contrasenya amb l’equip.

Desactiva els conjunts de permisos

Si s’assigna un conjunt de permisos inactiu a un empleat, no tindrà accés a Square. Això pot passar a causa d’una interrupció en la subscripció a Equips Plus o en la subscripció en paquet amb Equips Plus, com ara el pla Plus de Square per a restaurants, el pla Plus de Square per a comerços o el pla Prèmium de Cites Square.

Si s’ha interromput la subscripció a Equips Plus, t’hi pots tornar a subscriure perquè els empleats tornin a tenir accés als permisos. Si no ho vols fer, pots assignar als empleats permisos de l’equip, ja que estan inclosos de franc a Gestió d’equips.

Configura Gestió d’equips a TPV Square

Un cop hagis creat conjunts de permisos i perfils dels empleats, pots activar la Gestió d’equips a l’aplicació de Square.

Activa les contrasenyes al TPV Square

 1. Al menú de navegació, ves a Més > Configuració > Seguretat > Contrasenyes.
 2. Activa Permet la contrasenya de l’equip. Nota: cal una contrasenya del propietari o una contrasenya d’accés complet per activar aquest permís.
 3. Per defecte, el teu equip només tindrà accés per acceptar pagaments, mentre que per a totes les altres accions caldrà una contrasenya del propietari. Si vols concedir als empleats permisos com ara tramitar reembossaments o veure informes, toca Modifica. Se’t dirigirà a Permisos al Tauler de control en línia de Square en un navegador mòbil.
 4. Crea una contrasenya de l’equip per als empleats mitjançant un TPV compartit > selecciona a què vols concedir accés.
 5. Toca Desa > torna a l’aplicació de TPV Square.

En aquest moment, qualsevol empleat que faci servir la contrasenya de l’equip podrà acceptar pagaments i accedir a les àrees i funcions del TPV que hagis seleccionat per als permisos de l’equip. Si un empleat necessita tenir accés a qualsevol àrea restringida o dur a terme una acció restringida, hauràs d’introduir la contrasenya del propietari amb els permisos correctes activats.

Amb les contrasenyes personals pots demanar als empleats que facin servir una contrasenya per a dur a terme determinades accions. A més, els empleats podran iniciar la sessió a l’aplicació de Square, sense adreça electrònica ni contrasenya, amb qualsevol dispositiu emparellat amb el teu punt de venda. Nota: el conjunt de permisos que has assignat a un empleat està associat amb la seva contrasenya personal.

Requisits de la contrasenya a l’aplicació de Square

Un cop els empleats hagin iniciat la sessió, poden acceptar pagaments que apareixeran al seu informe de vendes individual, així com dur a terme altres accions específiques del seu conjunt de permisos.

 1. Obre l’aplicació de Square i inicia la sessió amb l’adreça electrònica del propietari o un codi de dispositiu. Si inicies la sessió amb un codi de dispositiu, procura introduir la teva contrasenya amb permisos per gestionar la configuració.
 2. Al menú de navegació, ves a Més > Configuració > Seguretat > Contrasenyes.
 3. Toca Activa les contrasenyes.
 4. A Demana contrasenya, selecciona una opció entre Després de cada venda, Després de tancar la sessió o Quan es faci enrere una venda per cancel·lar un pagament.
 5. Introdueix la contrasenya per desar aquests canvis.
 6. Selecciona un període d’inactivitat per a l’aplicació de Square.
 7. Toca Tanca la sessió a la part inferior dreta per permetre que els empleats iniciïn la sessió i comencin a acceptar pagaments.

Desactiva les contrasenyes de l’equip a l’aplicació de Square

Un cop hagis activat les contrasenyes a l’aplicació de TPV, pots desactivar-les en qualsevol moment. Nota: el fet de desactivar les contrasenyes evitarà que els empleats iniciïn la sessió al TPV amb una contrasenya de l’equip o una contrasenya personal.

 1. Al menú de navegació, ves a Més > Configuració > Seguretat > Contrasenyes.
 2. Desactiva Permet la contrasenya de l’equip.

Desactiva o torna a activar un empleat

Desactiva un empleat

Si un empleat deixa la feina (sigui de manera temporal o permanent), pots desactivar el seu perfil.

 1. Selecciona un empleat de la llista d’Empleats al Tauler de control en línia de Square.
 2. Ves al menú d’accions desplegable sota els tres punts > Desactiva l’empleat > confirma.

Nota: la informació de l’empleat no es perdrà ni s’eliminarà quan el desactivis. El pots tornar a activar en qualsevol moment.

Torna a activar un empleat

 1. A la llista d’Empleats del Tauler de control en línia de Square, obre el menú desplegable Estat de l’esquerra > selecciona Inactius.
 2. Fes clic al nom de l’empleat > Torna a activar l’empleat.
 3. Si vols que l’empleat pugui iniciar la sessió a l’aplicació de Square per acceptar pagaments, fes clic a Modifica a Permisos i selecciona o crea un conjunt de permisos al menú desplegable.
 4. Per fer que l’empleat pugui iniciar la sessió a l’aplicació de Square amb una contrasenya, introdueix una contrasenya personalitzada de 4 dígits o fes clic a Genera per crear-ne una a l’atzar.
 5. Si el conjunt de permisos de l’empleat li permet accedir al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de Square des del seu propi dispositiu, introdueix l’adreça electrònica que farà servir per iniciar la sessió.

Nota: és important que desis aquesta informació, perquè és la contrasenya que l’empleat farà servir per accedir a un TPV que tingui Gestió d’equips activada.

Informes

Si actives els permisos de l’equip, podràs fer un seguiment de les vendes quan els empleats facin servir el seu codi d’accés de 4 dígits a l’hora de processar vendes amb Square.

Per consultar l’informe de vendes d’un empleat en concret:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a la Pestanya d’informes i fes clic a Vendes de l’equip.

 2. Selecciona el període i el punt de venda que vols consultar.

 3. Fes clic a Filtra per i després marca Empleat (cobrat per).

 4. Fes clic a Tots els empleats i selecciona empleats concrets.

Registre d'activitat

El Registre de l’activitat del Tauler de control en línia de Square et permet supervisar les accions confidencials realitzades per l’equip, com ara reembossaments, cortesies i anul·lacions, actualitzacions de l’inventari d’articles, canvis a la configuració de propines i descomptes.

Amb la Gestió d’equips pots veure, de manera gratuïta, l’hora i el punt de venda de cada acció efectuada a l’aplicació de Square i a Terminal virtual de Square. Si et passes a Equips Plus, també podràs veure i filtrar accions per empleat. Aquests informes més detallats et permetran consultar quins empleats actualitzen l’inventari, anul·len transaccions i tramiten reembossaments, cortesies i descomptes.

Programa torns amb Gestió d’equips

Torns Square s’integra a la perfecció amb les funcions de Gestió d’equips per posar-t’ho tot més fàcil. A més, t’hi pots subscriure de manera independent per accedir a altres funcions de gestió del personal.

Sabem que tenir una idea clara de la feina del dia a dia i dels costos de la mà d’obra és fonamental per gestionar un negoci. Per això, amb Torns Square pots crear, administrar i publicar horaris per a tu i per a tot el personal. A més, s’integra automàticament amb TPV Square perquè puguis gestionar el dia a dia del personal d’una manera senzilla i còmoda.

Torns Square et permet també assignar percentatges de comissió concrets a cadascun dels empleats en funció de les vendes de serveis o articles. La comissió s’assigna als empleats tenint en compte l’atribució de les vendes i es resumeix a l’informe de les vendes de l’equip.

Aquí tens més informació sobre creació de calendaris amb Torns Square.

No trobes el que necessites?