Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestió d’equips

Primers passos amb Gestió d’equips

Gestió d’equips de Square disposa d’eines que t’ajudaran a gestionar l’equip de manera senzilla, en diferents punts de venda, dispositius i tipus de càrrecs. Té un pla gratuït i un pla de pagament, Equips Plus, per satisfer les necessitats del teu negoci.

Amb la versió gratuïta de Gestió d’equips, pots configurar un únic conjunt de permisos per a tots els empleats que comparteixen un TPV. Un cop hagis configurat el teu primer conjunt de permisos, el personal pot acceptar els pagaments en nom teu sense tenir accés a cap informació confidencial del teu compte. Per començar amb el pla gratuït, afegir el primer empleat.

Amb Equips Plus, pots crear un nombre il·limitat de conjunts de permisos personalitzats, consultar la informació del registre d’activitats i obtenir una mostra de les vendes de l’equip. Comença una prova gratuïta de 30 dies aquí.

Què inclou?

Gestió d’equips Equips Plus
Preus Gratuït per a tots els punts de venda 25 € + IVA al mes, per punt de venda
Funcions
Integració amb TPV Square ✔️ ✔️
Permisos
Un conjunt de permisos ✔️ ✔️
Conjunts de permisos il·limitats ✔️
Analítiques i informes
Registre de l’activitat per empleat ✔️
Informes de vendes per empleat - ✔️

Crea el teu codi d’accés del propietari

Si encara no ho has fet, et recomanem crear un codi d’accés del propietari abans d’afegir empleats i assignar permisos. El codi d’accés del propietari serveix per registrar l’entrada i la sortida a l’aplicació de Square, però, més important encara, permet anul·lar qualsevol acció relacionada amb el codi d’accés que duguin a terme els empleats. Per exemple, si un empleat intenta fer una acció per a la qual no té permís, l’aplicació de Square demanarà una contrasenya de propietari per poder-ho fer.

Per crear el teu codi d’accés del propietari:

 1. A la llista Personal > Equip >Empleats del Tauler de control en línia de Square, fes clic al nom del propietari del compte.

 2. A Permisos, fes clic a Modifica.

 3. A la secció de Credencials, crea una contrasenya personalitzada de 4 dígits o fes clic a Genera per crear-ne una a l’atzar.

 4. Fes clic a Desa.

Afegeix el primer empleat

Afegeix empleats a Square per començar amb Gestió d’equips. Així podràs fer un seguiment de les hores i definir permisos per al teu compte de Square. Com més empleats afegeixis, més potencial t’oferirà Gestió d’equips.

Afegeix permisos personalitzats

 1. Al perfil d’empleat que acabes de crear, fes clic a Configura els permisos.
 2. A la pantalla de permisos de l’empleat, fes servir el menú desplegable Conjunt de permisos per seleccionar Crea un nou conjunt de permisos.
 3. Introdueix un nom per al conjunt de permisos.
 4. Activa Accés complet per habilitar tots els permisos o fes servir la quadrícula de permisos per personalitzar-ne el conjunt, fes clic a Continua.
 5. Tria els punts d’accés per especificar on l’empleat pot accedir a les aplicacions de Square.
  • TPV compartits: permet que l’empleat accedeixi al TPV mitjançant un codi d’accés de 4 dígits (per exemple, pots fer que tot el personal faci servir el mateix codi d’accés per al TPV) o amb una insígnia d’empleat activa.
  • TPV mòbil: permet que l’empleat iniciï la sessió a l’aplicació de Square amb la seva adreça electrònica i contrasenya al seu dispositiu (com ara, empleats que accepten pagaments des de qualsevol lloc).
  • Tauler de control: permet que l’empleat iniciï la sessió al Tauler de control en línia de Square amb la seva adreça electrònica i contrasenya.
 6. Fes clic a Desa.

Nota: ara per ara, l’opció de crear nous conjunts de permisos només està disponible a través del Tauler de control en línia de Square i no es pot fer des de l’aplicació.

9a7d263198bd14e1746c28b5f99d9b3d

Invitació per a l’empleat per correu electrònic

Si escau, Square enviarà un correu electrònic a l’empleat per convidar-lo a crear un inici de sessió propi que li permetrà accedir al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de TPV Square des del seu dispositiu personal. Si fas servir Torns Square per gestionar la mà d’obra, també podrà accedir al seu registre d’hores a l’aplicació de Square per a equips. En cas que l’empleat no hagi rebut el correu electrònic d’invitació, indica-li que revisi la carpeta de correu brossa. Si escau, l’empleat també pot afegir informació de Gestió de nòmines Square per rebre el seu codi d’accés personal per iniciar la sessió al Tauler de control de Square i a l’aplicació de Square per a equips.

Modifica o elimina un conjunt de permisos

 1. Inicia la sessió a Personal > Equip al Tauler de control en línia de Square > Permisos.
 2. Selecciona un conjunt de permisos existent i fes-hi les modificacions que consideris.
 3. Fes clic a Desa. Els canvis que hagis fet s’aplicaran a tot el personal que tingui assignat aquell conjunt de permisos.
 4. Per eliminar un conjunt de permisos, fes clic a Elimina.

Nota: si hi ha personal actiu que encara estigui assignat a aquest conjunt de permisos, s’haurà de retirar del conjunt abans de poder-lo eliminar.

Torna a seguir les instruccions anteriors per afegir més empleats a l’aplicació. Un cop hagis creat un empleat, podrà fer servir TPV Square immediatament en funció de la configuració i els permisos que li hagis concedit. Nota: rebràs una notificació si als perfils que creïs hi falta informació necessària.

Nota: si vols que els empleats puguin rebre propines, agrupades o no, i tens una subscripció al pla Plus de Torns, quan afegeixis un empleat hauràs d’activar l’opció Pot rebre propines a la secció Càrrec i salari. Aquí trobaràs més informació sobre l’agrupació de les propines amb el pla Plus de Torns.

Configura els permisos

Un cop has afegit un empleat, pots assignar-li permisos. Amb els permisos pots protegir el negoci i la informació confidencial, ja que controles què poden veure i fer els empleats al TPV i al Tauler de control en línia de Square. Així mateix, pots determinar a què poden accedir dins del Tauler de control i l’aplicació de TPV Square.

Amb aquesta funció, podràs assignar permisos personalitzats o d’equip als teus empleats. Els permisos personalitzats es fan a mida i són específics per a cada empleat concret. Per exemple, pots assignar diferents conjunts de permisos a un administrador, a un comptable i a un caixer. Els permisos d’equip són un sol conjunt de permisos per a tots els empleats als quals s’assignen i són gratuïts. Nota: els subscriptors del pla de pagament Equips Plus tenen permisos personalitzats il·limitats.

Pots crear conjunts de permisos per a empleats concrets en funció de les seves tasques. Els podràs reutilitzar amb altres empleats que facin les mateixes funcions.

Afegeix permisos personalitzats

 1. Al perfil d’empleat que acabes de crear, fes clic a Configura els permisos.
 2. A la pantalla de permisos de l’empleat, fes servir el menú desplegable Conjunt de permisos per seleccionar Crea un nou conjunt de permisos.
 3. Introdueix un nom per al conjunt de permisos.
 4. Activa Accés complet per habilitar tots els permisos o fes servir la quadrícula de permisos per personalitzar el conjunt de permisos, fes clic a Continua.
 5. Tria els punts d’accés per especificar on l’empleat pot accedir a les aplicacions de Square.
  • TPV compartits: permet que aquest empleat accedeixi al TPV fent servir una contrasenya de 4 dígits (p. ex., tots els empleats fan servir la mateixa contrasenya de l’equip per al TPV).
  • TPV mòbil: permet que l’empleat iniciï la sessió a l’aplicació de Square amb la seva adreça electrònica i contrasenya al seu propi dispositiu (p. ex., empleats que accepten pagaments des de qualsevol lloc).
  • Tauler de control: permet que aquest empleat iniciï la sessió al Tauler de control en línia de Square amb la seva pròpia adreça electrònica i contrasenya.
 6. Fes clic a Desa.

Nota: ara per ara, l’opció de crear nous conjunts de permisos només està disponible a través del Tauler de control en línia de Square i no es pot fer des de l’aplicació.

Invitació per a l’empleat per correu electrònic

Si escau, Square enviarà un correu electrònic a l’empleat per convidar-lo a crear el seu inici de sessió per accedir al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de TPV Square al seu dispositiu personal. També podrà accedir al seu registre d’hores a l’aplicació de Square per a equips. Si l’empleat no ha rebut el correu electrònic d’invitació, recomana-li que revisi la carpeta de correu brossa.

Un cop hagis seleccionat els permisos i els punts d’accés per a l’empleat, el pas següent és activar els punts de venda i proporcionar unes credencials (per exemple, una contrasenya personal). Els empleats fan servir la contrasenya personal per registrar l’entrada i la sortida, perquè puguis fer un seguiment de les vendes i les hores.

Configura contrasenyes personals

 1. Fes clic a Sense punts de venda per seleccionar el punt de venda en el qual treballarà l’empleat. Nota: si fas servir diversos punts de venda i vols donar permís a l’empleat per a cadascun d’ells, activa Assigna a tots els punts de venda actuals i futurs.
 2. Fes clic a Desa.
 3. A Credencials, pots crear una contrasenya personal perquè l’empleat iniciï la sessió i faci un seguiment de les hores. La pots personalitzar o crear-ne una a l’atzar fent clic a Genera.
 4. Fes clic a Desa.

Nota: assegura’t de desar la contrasenya registrada i donar-la a l’empleat. Cada empleat tindrà una contrasenya diferent: així és com accediran a l’aplicació de Square en qualsevol dispositiu emparellat amb el punt de venda del negoci.

Modifica o elimina un conjunt de permisos

 1. Inicia la sessió a la secció Equip del Tauler de control en línia de Square > Permisos.
 2. Selecciona un conjunt de permisos existent i fes-hi les modificacions que consideris.
 3. Fes clic a Desa. Els canvis que hagis fet s’aplicaran a tots els empleats que tinguin assignat aquell conjunt de permisos.
 4. Per eliminar un conjunt de permisos, fes clic a Elimina.

Nota: si hi ha empleats actius que encara estiguin assignats a aquest conjunt de permisos, s’hauran de retirar del conjunt abans de poder-lo eliminar.

Configura els permisos de l’equip i el codi d’accés de l’equip

Amb Gestió d’equips, també tindràs accés gratuït a un únic conjunt de Permisos de l’equip per a tots els empleats. Amb els Permisos de l’equip pots fer que tots els empleats facin servir el mateix conjunt de permisos quan accedeixin al TPV Square i al Tauler de control en línia de Square des dels seus propis dispositius. A més, pots configurar un Codi d’accés de l’equip perquè iniciïn la sessió al TPV. Els Permisos de l’equip que configuris s’aplicaran al Codi d’accés de l’equip, de manera que podràs controlar quines accions es poden fer i a quina informació es pot accedir en un TPV compartit.

Recomanem la Contrasenya de l’equip als negocis que no necessiten fer un seguiment de les hores o de les vendes per empleat, o que no concedeixen diferents permisos als diversos membres.

Activa els permisos de l’equip al Tauler de control en línia de Square

 1. Ves a Equip > Permisos al Tauler de control en línia de Square.
 2. Fes clic a Permisos de l’equip i confirma el nivell d’accés i els permisos. Fes clic a Continua.
 3. Crea una contrasenya de l’equip, o genera’n una a l’atzar, per als empleats que facin servir un TPV compartit. Guarda i comparteix aquesta contrasenya amb l’equip.
 4. Selecciona els permisos que vols que tinguin tots els empleats. Si un empleat intenta accedir a una àrea que no has seleccionat, necessitarà la contrasenya d’un empleat que tingui activats els permisos correctes per continuar.
 5. Fes clic a Desa.

Nota: els permisos de l’equip també es poden activar en crear un empleat per primera vegada.

Modifica la contrasenya de l’equip al Tauler de control en línia de Square

 1. Ves a Equip > Permisos.
 2. Selecciona Permisos de l’equip.
 3. Crea una contrasenya de l’equip o genera’n una a l’atzar. Guarda-la i comparteix-la amb l’equip.
 4. Fes clic a Desa.

Modifica la contrasenya de l’equip a l’aplicació de Square

 1. Al menú de navegació, ves a Configuració > Seguretat > Contrasenyes.
 2. Toca la Contrasenya de l’equip existent.
 3. Introdueix el codi d’accés del propietari.
 4. Introdueix la nova contrasenya de l’equip > toca Desa.
 5. Comparteix la nova contrasenya amb l’equip.

Configura la Gestió d’equips a TPV Square

Un cop hagis creat conjunts de permisos i perfils dels empleats, pots activar la Gestió d’equips a l’aplicació de Square.

Activa les contrasenyes al TPV Square

 1. Al menú de navegació, ves a Més > Configuració > Seguretat > Contrasenyes.
 2. Activa Permet la contrasenya de l’equip. Nota: cal una contrasenya del propietari o una contrasenya d’accés complet per activar aquest permís.
 3. Per defecte, el teu equip només tindrà accés per acceptar pagaments, mentre que per a totes les altres accions caldrà una contrasenya del propietari. Si vols concedir als empleats permisos com ara tramitar reembossaments o veure informes, toca Modifica. Se’t dirigirà a Permisos al Tauler de control en línia de Square en un navegador mòbil.
 4. Crea una contrasenya de l’equip per als empleats mitjançant un TPV compartit > selecciona a què vols concedir accés.
 5. Toca Desa > torna a l’aplicació de TPV Square.

En aquest moment, qualsevol empleat que faci servir la contrasenya de l’equip podrà acceptar pagaments i accedir a les àrees i funcions del TPV que hagis seleccionat per als permisos de l’equip. Si un empleat necessita tenir accés a qualsevol àrea restringida o dur a terme una acció restringida, hauràs d’introduir la contrasenya del propietari amb els permisos correctes activats.

Amb les contrasenyes personals pots demanar als empleats que facin servir una contrasenya per a dur a terme determinades accions. A més, els empleats podran iniciar la sessió a l’aplicació de Square, sense adreça electrònica ni contrasenya, amb qualsevol dispositiu emparellat amb el teu punt de venda. Nota: el conjunt de permisos que has assignat a un empleat està associat amb la seva contrasenya personal.

Requisits de la contrasenya a l’aplicació de Square

Un cop els empleats hagin iniciat la sessió, poden acceptar pagaments que apareixeran al seu informe de vendes individual, així com dur a terme altres accions específiques del seu conjunt de permisos.

 1. Obre l’aplicació de Square i inicia la sessió amb l’adreça electrònica del propietari o un codi de dispositiu. Si inicies la sessió amb un codi de dispositiu, procura introduir la teva contrasenya amb permisos per gestionar la configuració.
 2. Al menú de navegació, ves a Més > Configuració > Seguretat > Contrasenyes.
 3. Toca Activa les contrasenyes.
 4. A Demana contrasenya, selecciona una opció entre Després de cada venda, Després de tancar la sessió o Quan es faci enrere una venda per cancel·lar un pagament.
 5. Introdueix la contrasenya per desar aquests canvis.
 6. Selecciona un període d’inactivitat per a l’aplicació de Square.
 7. Toca Tanca la sessió a la part inferior dreta per permetre que els empleats iniciïn la sessió i comencin a acceptar pagaments.

Desactiva les contrasenyes de l’equip a l’aplicació de Square

Un cop hagis activat les contrasenyes a l’aplicació de TPV, pots desactivar-les en qualsevol moment. Nota: el fet de desactivar les contrasenyes evitarà que els empleats iniciïn la sessió al TPV amb una contrasenya de l’equip o una contrasenya personal.

 1. Al menú de navegació, ves a Més > Configuració > Seguretat > Contrasenyes.
 2. Desactiva Permet la contrasenya de l’equip.

Desactiva o reactiva un empleat

Desactiva un empleat

Si un empleat deixa la feina (sigui de manera temporal o permanent), pots desactivar el seu perfil.

 1. Selecciona un empleat de la llista d’Empleats al Tauler de control en línia de Square.
 2. Ves al menú d’accions desplegable sota els tres punts > Desactiva l’empleat > confirma.

Nota: la informació de l’empleat no es perdrà ni s’eliminarà quan el desactivis. El pots tornar a activar en qualsevol moment.

Torna a activar un empleat

 1. A la llista d’Empleats del Tauler de control en línia de Square, obre el menú desplegable Estat de l’esquerra > selecciona Inactius.
 2. Fes clic al nom de l’empleat > Torna a activar l’empleat.
 3. Si vols que l’empleat pugui iniciar la sessió a l’aplicació de Square per acceptar pagaments, fes clic a Modifica a Permisos i selecciona o crea un conjunt de permisos al menú desplegable.
 4. Per fer que l’empleat pugui iniciar la sessió a l’aplicació de Square amb una contrasenya, introdueix una contrasenya personalitzada de 4 dígits o fes clic a Genera per crear-ne una a l’atzar.
 5. Si el conjunt de permisos de l’empleat li permet accedir al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de Square des del seu propi dispositiu, introdueix l’adreça electrònica que farà servir per iniciar la sessió.

Nota: és important que desis aquesta informació, perquè és la contrasenya que l’empleat farà servir per accedir a un TPV que tingui Gestió d’equips activada.

Informes

Si habilites els Permisos de l’equip, podràs fer un seguiment de les vendes quan els empleats facin servir la seva contrasenya de 4 dígits en processar vendes amb Square.

Per veure l’informe de vendes d’un empleat concret:

 1. Ves a la Pestanya d’informes del Tauler de control en línia de Square i fes clic a Vendes de l’equip.

 2. Selecciona el període i el punt de venda que vols consultar.

 3. Fes clic a Filtra per i després marca Empleat (cobrat per).

 4. Fes clic a Tots els empleats i selecciona empleats concrets.

Registre d’activitat

El Registre de l’activitat del Tauler de control en línia de Square et permet supervisar les accions confidencials realitzades per l’equip, com ara reembossaments, cortesies i anul·lacions, actualitzacions de l’inventari d’articles, canvis a la configuració de propines i descomptes.

Amb la Gestió d’equips pots veure, de manera gratuïta, l’hora i el punt de venda de cada acció efectuada a l’aplicació de Square i al Terminal Virtual. Si et passes a Equips Plus també podràs veure i filtrar accions per empleat. Aquests informes més detallats et permetran veure quins empleats actualitzen l’inventari, anul·len transaccions i tramiten reembossaments, cortesies i descomptes.